Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Küçük bir yerdeler mı?
Neden başka hastanede?
Kuvozler mı dolu?

Öyle diyen anneler 80-100 kilo
Hadise de kalça dolgusu mu ne yaptırdı ya geçen kış
Kararında kalça iyidir
Bacağı inceltecegiz
Ay evet ya kararında kalca iyi bende çıkık yuvarlak kalca basen olmicak bacak incecik sütun gibi olcak ah ah kalın bacak çok çirkin duruyor yani ben sevmiyorum ama kalca candir
Not:erkek degilim kalca merakım var yolda giderken kadın erkek farketmez ilk baktığım yer sapıkça gelebilir

İyi geceler canım

Pandemi de herkes kilo aldı sen vermeyi düşünmüşsün ne güzel..
Ben tam 64 kiloyum geçen yaz diyete başlamak için kendime gün belirlemiştim o günden üç dört gün önce de hamile olduğumu öğrenmiştim

Evet cnm Cihangir
Bugün çok huysuz
Rotarix aşısı olduk ishal aşısı sanırım ondan

Küçük bir yerdeler mı?
Neden başka hastanede?
Kuvozler mı dolu?
Riskli gebelik olduğu için ve küçük gelişmemiş bir şehirde olduğu için riskli gebelik uzmanı yok diye yakındaki büyük şehre gidiyorlardı. Bebeğin biri doğar doğmaz yoğun bakıma alındı, kardeşimi ve diğer bebeği iki gün sonra taburcu ettiler onlar kendi şehrine döndü. Dün gece diğer bebek kötü olunca en yakın hastaneye gitmişler, değerler çok kötü çıkınca doğum yaptığı hastanedeki doktoru aramışlar oraya gelelim diye, yolda komaya girer bebek, yetisemezsiniz demiş. O yüzden onu da kendi sehirlerindeki hastaneye yatırmak zorunda kalmışlar canım. Durum bu işte

Herkese iyi akşamlar yine geç geldim oğluş çok huysuz bu ara dış çıkarıyor
Menümü yazıp yatacağım yarın için heycanliyim
Sabah 10:30 2 yumurtalı klasik kahvaltım
Ara bir kupa kahve
Akşam 18:30 haşlanmış tavuk cacık 2 incir
Spor 70 dk yürüyüş 175 puan N Nidsalii
Herkes sabah bol eksi görür umarım

Canım ben Şubat'ta diyete başlayıp 4 kilo verdim önce sonra evde kalınca 4 kiloyu geri aldım sonra Haziran da takımlara girdim 82.9 ileyani benim icin pandemi hala devam ediyor diyebiliirim ilk zamanki gibi asosyalim halaboş bir yerde yürümek ve okul dışında bir hayatım yok

Off rota umarım hemen atlatır

Son düzenleme:
Off ya Allah'ım bir an önce sifalarini versin canım

Gayet güzel menü...biraz ekmekler fazla olmuş gibi...boyunu kilonu bilmediğim için belki de zararı olmaz.

Normal selensu performansını bildiğimden bu kampta da böyle oldu Bir önceki gün probiyotik gibi birşey kullanmıştın dokunmuş olabilir mi sana? Sonradan aklıma geldi likit dengeni bozmuş olabilir belki Tartının Cuma’ya yetişmemesine üzüldüm düğününüzde vardı sizin değil mi? Kolaylıklar bol eğlence dilerim canım

İlk bildirim benden gelsin Zipzip-
Geçen Cuma kg: 57,3
Bu Cuma kg: 56,2
Fark: -1,1
Yüzde: 1,92
sudem34 sonngulen

N Nidsalii
Ölçülerimi de aldım istersin diye düşündüm
Kayıtlı son ölçülerim
17.08.20 60,4 kg Göğüs :88 Kollar:27 Bel:71 Alt Karın:97 Basen:101 Bacak:56
Boyun: 31 yağ oranı %30

03.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30 yağ oranı: %29

18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27

Eklentiler

• 1ED2CA7C-85EB-45E3-B586-19BB60B3CDE8.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 270890A1-101B-44D3-BC80-B54DA2E49A70.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 22
  • 65CCCDE0-82AA-4523-94BD-C74711B769D5.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 17
Gündüz sebze yediğin için akşam sarma yerine et türü birşey ve salata yeseydin 10 numara beş yıldız olurdu menün böylede güzel

Çok geçmiş olsun solunum sıkıntısı mı var acaba? Cimcimeler toparlar ayrılmasalardı keşke mecburiyet olmuş kardeşin nasıl eminim çok üzgündür sağlıkla iyileşip annesinin teyzesinin yüzünü güldürürler bende merakla bekleyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…