Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biz birkaç yere gittik de hep açık alan park ve bahçelere kendi yiyecegimizi götürüp kendi örtülerimizi serip oturduk vakit geçirdik öyle yani..
1. Dozda böyle olmamıştı
Ama bu 2. Dozda çocuk resmen çıldırdı
Dün gece de yalnızdım ne yapacağımı şaşırdım emmedi de bastı çığlığı kucağımda ben zıplaya zıplaya uyuttum zorla

1 kişi mi asıl listede de free listede de çıkacaklar var bence Zipzip-
Cikacaklar canim asil listeyi de azaltacagiz
Günaydın hayirli cumalar bollll eksiler herkese
Gunaydin canım ❤
Hayırlı sabahlar kızlar.
Sabah dersim var 11.30 gibi gelince bildirim yapacağım. Bir iki gram yağ daha erisin
gunaydin ablacim ❤
Günaydın ❤❤❤ Bugün de gruplar arası 1. Olalım
gunaydin canım ❤
gunaydin canim ❤
eksin cook guzel canim tebrik ederim incelmelerinde cook guzel hedefine emin adimlarla ilerliyorsun
Günaydın
Bol bol yağların gideceği günler olsunhayırlı cumalar.
Günaydın canım ❤

Eksi desen ayrı güzel incelmeler desen ayrı güzel çok iyi gidiyorsun hayran kaldım

Günaydın hayirli cumalar bollll eksiler herkese
Günaydın hayırlı cumalar
Hayırlı sabahlar kızlar.
Sabah dersim var 11.30 gibi gelince bildirim yapacağım. Bir iki gram yağ daha erisin
Günaydın ben de biraz daha bekliyorum kızım canlı derste o bitince başlayacağım
Günaydın ❤❤❤ Bugün de gruplar arası 1. Olalım
Günaydın inşallah hadi bakalım..❤❤❤
Günaydın..

oo süpersin canım eksin çok güzel kamp ise yaramış çok güzel de incelmişsin tebrikler
günaydın cnmm
Günaydın
Bol bol yağların gideceği günler olsunhayırlı cumalar.
Günaydın hadi inşallah

Günaydın herkese.

Harika yüzde, tebrik ederim.

O bende de var. :) Erkekleri anlayabildiğimi düşünüyorum bu konuda. Yani kadın kalçasına sulanarak bakmamakla birlikte, arkadan baktığında estetik görünüme en büyük katkı oradan geliyor gibi. :) Erkekte de şahane oluyor ama bulması zor. Ben bir tane buldum popolusundan, umarım öyle kalır.

Tartıldım, sinirim bozuldu. O kadar sporlarıma, son üç günüme acıdım. O kadar az vermişim ki hiç vermemişim desem yeridir.

Su ben uyanır uyanmaz içiyorum sonra 1 saat içinde kahve yıne de sonraki tartı daha küçük rakam oluyor denemeyle sabituyaninca şiş oluyoruz ya o iniyor iyice

Bunu mu denesem ben de ya? Gerçekten o kadar fark ettiriyor mu? 2 saat içinde etki eder mi?

Evet canim çok farkediyor hemen tartilma 2 3 saat evde dolan

Geçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35

Eh allaha şükür azar azar da olsa veriyorum demek ki benim bünye böyle olacak bir kilonun üstüne çıkamadım her hafta 900 800 veriyorum

Zipzip- beni listeden çıkarma olur mu???
Bak çantama baskülümü de aldım birazdan yola çıkacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…