- 8 Mart 2019
- 7.766
- 38.964
- 548
- 40
Tamam canım listeye ekliyorum mezun uyesin birde eski nickini ekleyeceğimGireyim
Guzel eksi canimkızlar merhaba,
geçen cuma: 65.5 kg
Bu cuma : 65.1
Fark: 0.4 kg
%:0,61
Guzel eksi canim
Guzel eksi ablaicmMerhaba arkadaşlar bildirim için geldim. Kursum vardı bugün. Sabah tartıldım ama biraz daha düşer mi ki diye bu saate bıraktım. Kahvaltı yapmadım henüz ama sonuç aynı ...kahve, çay , su içtim gerçi ama
Kamp Bildirimi
Pazar bildiririm 63.5
Cuma bildirimim 61.3
Fark 2.200
Felicio N Nidsalii
Free liste
Pazartesi 62.8
Cuma 61.3
Fark 1.500 gr
Zipzip-
Guzel eksi canimSelam kızlarkilo bildirimi yapayım
Geçen cuma:70.3
Bugün: 69.6
Fark: -0.700
Son günlerde kilo vermem durdu iyi gidiyordum aslinda. Haftaya daha iyi olacak
74.500 hedef koyayım da eski nickimi hatırlamıyorumTamam canım listeye ekliyorum mezun uyesin birde eski nickini ekleyeceğim
Hedef kilon icin kac yazalim
Guzel eksi canim
Guzel eksi canim
Ayy insallah yaa detoks yaptım ben geçen hafta 68.5 dim bu hafta 65.2 oldum şimdi artı görmek çok sinir bozucu olur emegim boşa gitsin istemiyorum 60 a kadar devam edicem diye girdim bu diyetime umarım pes etmeden gider hepimizin artılarıBence de stres yapmayın regl doneminden sonra cok guzel eksi göreceksiniz
Bende artı görüyorum galiba ama regli bitince o pat diye eksi olmuyo nedense ordan devam ediyorum yineBen regl doneminde 2 kiloya kadar arti gorenlerdenim reglde hiç eksi görmedim
Tebrikler kuzu74.500 hedef koyayım da eski nickimi hatırlamıyorum
Hedef olarak haftalik degil canim liste icin74.500 hedef koyayım da eski nickimi hatırlamıyorum
Detoksun da etkisi olabilir detoksla verilen cabuk dönüyorAyy insallah yaa detoks yaptım ben geçen hafta 68.5 dim bu hafta 65.2 oldum şimdi artı görmek çok sinir bozucu olur emegim boşa gitsin istemiyorum 60 a kadar devam edicem diye girdim bu diyetime umarım pes etmeden gider hepimizin artıları
Ayy o kadar sevindim ki anlatamamBen geldikten sonra kardeşim çok daha iyi oldu canım çok şükür. Bebek de iyiye gidiyor, taburcu etme ihtimalleri bile var bugün. Yarın da öbür şehre gidip diğerinin durumu öğrenilecek. Bugün telefonla da soracaklar sanırım. İnşallah ondan da güzel haberler gelir.
Lili hoşgeldinCok tesekkur ederim canim
Immm ben galiba yanlis anladim sanirsammben kalkar kalkmaz tartilinca şiş oldugumuzdan dolayi daha fazla gorunuyoruz tartida biraz ev icinde dolasinca şiş gidiyor diye demisdim
Ama kahvede iciyorum ben bu zatiflama doneminde turk kahvesi tarcin kakao ve hindistan cevizi yagi ile yaptigim
Cok tesekkur ederim canim elhamdulillah dahada iyi olucaz
Oyy canim benim Allah razi olsun
cok tesekkur ederim canim
Aminn insaAllah canim benim
Yanlis gormediysem kardesin dogum yapmis galiba gozunuz aydin olsun canim
Normalde son bildirim 14 ama önemli bir isin varsa bekleyebiliriz sorun olmaz
Rabbim sifa versin yavrularaRiskli gebelik olduğu için ve küçük gelişmemiş bir şehirde olduğu için riskli gebelik uzmanı yok diye yakındaki büyük şehre gidiyorlardı. Bebeğin biri doğar doğmaz yoğun bakıma alındı, kardeşimi ve diğer bebeği iki gün sonra taburcu ettiler onlar kendi şehrine döndü. Dün gece diğer bebek kötü olunca en yakın hastaneye gitmişler, değerler çok kötü çıkınca doğum yaptığı hastanedeki doktoru aramışlar oraya gelelim diye, yolda komaya girer bebek, yetisemezsiniz demiş. O yüzden onu da kendi sehirlerindeki hastaneye yatırmak zorunda kalmışlar canım. Durum bu işte
Günaydın hayirli cumalar bollll eksiler herkese
Günaydın ❤❤❤ Bugün de gruplar arası 1. Olalım
Günaydın kızlarGünaydın ❤
Çok güzel gidiyorsun canım maşallah sanaİlk bildirim benden gelsin❤❤❤Zipzip-
Geçen Cuma kg: 57,3
Bu Cuma kg: 56,2
Fark: -1,1
Yüzde: 1,92
sudem34 @snglmlk
N Nidsalii
Ölçülerimi de aldım istersin diye düşündüm
Kayıtlı son ölçülerim
17.08.20 60,4 kg Göğüs :88 Kollar:27 Bel:71 Alt Karın:97 Basen:101 Bacak:56
Boyun: 31 yağ oranı %30
03.09.20 57,6 kg Göğüs:88 Kollar:26 Bel:69 Alt Karın:91 Basen:98 Bacak:54 Boyun:30 yağ oranı: %29
18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27
Günaydın kaptanım nasılsınGunaydin kizlar
Bizde seni özledik amin inşallah hayırlı cumalarGünümüz aydin cumamız hayr olsun biiznillah
Hepinizi çok özledimUmarim herkesler iyidir
Hayırlı yolculuklar güzel eksi canımGeçen cuma 66.6
Bugün 65.7
Fark -900 gr
Yüzde 1.35
Eh allaha şükür azar azar da olsa veriyorum demek ki benim bünye böyle olacak bir kilonun üstüne çıkamadım her hafta 900 800 veriyorum
Zipzip- beni listeden çıkarma olur mu???
Bak çantama baskülümü de aldım birazdan yola çıkacağım
Günaydın canımGünaydın güzel hanımlar,
Gayet iyi bence kilom fazla yok ondan az az gidiyo belki de regliye rağmen güzel sonuçGünaydın güzel takım ❤
Umarım güzel eksiler gelir herkesten
Bende pek bişey yok ama 2 gün için 500 gr dena değil hemde regliye rağmen
Geçen cuma 57,600
Bugün 57,100
Fark 500gr
% 0,87
Ben devam efiyorum kampa pazartesi bildirimde net olur
Niye maalesef bir kilo az değil harikasinGünaydın. Geçen hafta 85.7 ; bu hafta 84.7 fark 1 kg. Maalesef.
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah. Bebekler tez zamanda sağlığına kavuşur Allah İn izniyle inşallahSağol canımolaylar biraz uzun, şu an iki bebek de yoğun bakımda. İnşallah ikisi de iyi olacaklar.
Süper eksi2 gündür ev işi ve spir yapmadığıma bağlıyorum dünde ekmek çok tükettim 75.1 um şu an . Geçen hafta 76.800 dum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?