Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ha ha seni geçmek ne mümkün tozu dumana kattı

Ekim de bir kez daha yapalım detoksu

Trendyol dan kot pantolon aldım 25 beden super skinny ve alçak belmiş, fermuar 3 cm olmadı , şimdi ona girebilmek için devam edicem yememe içmeme , o da olsun artık ben korumaya geçerim

Çok sürmüyorum zaten ya, dün öyle oluverdi. Sebze yemeklerini beceremiyorum, çok tatsız oluyor. 89 zor galiba haftaya. :) Biraz inancım kırıldı. Ama önümüzdeki hafta batırmadığım sürece artık 80'leri görürüm herhalde. Fazla spor yapmak biraz ters tepti galiba.

Trendyol dan kot pantolon aldım 25 beden super skinny ve alçak belmiş, fermuar 3 cm olmadı , şimdi ona girebilmek için devam edicem yememe içmeme , o da olsun artık ben korumaya geçerim
Artık özel günler hedefi bir yandan bir de bu mu çıktı Çok tatlısın ya

Canımmm iyiyim tatlım sen nasılsın, tarla işleri tamamen bitti mi ?iyi yoruldun valla, Eylülcük napıyo biraz yaramazlıklar azaldı galiba
İyiyim canim azaldi biraz gec geliyoduk yeni yeni erken gelmeye basladik cok yoruldum yorulmama ragmen kilo vermedim aldim sankimm
Ama yedim abur cubur nedense
Eylül felakettttt kuduruyo

Moral önemli kilo güzel verdin canim 700 gram az değil ama sen yol yordam bilen birisingeçen bir et günü yapmıştın mesela o öğünlerin çok güzeldi

İf yapmaya devam et. Kaçamak yapacaksan bugün yarın yap hafta içi temiz beslen

Günde en az 30 dk yürü

Canım kankim çok ama çok teşekkür ederim.
Harika bir beş gün yaşadım güzel sıcak motive eden mesajlarının hakkını ödeyemem.
Gerçekten dediğin gibi zafer pes etmeyenlerin...pes etmeyeceğiz yola devam kuzum.

En az 45 dakika yürüyorum günde. :) Son üç gündür 80-90 dakika oldu. Menülerimin fena olduğunu düşünmüyorum. Sanırım insülin direnci çok hızlı verdirmiyor. Yoksa kaçamak denecek çok şey yemiyorum, uslu uslu rejimimi ve sporumu yapıyorum. :) Bakalım, belki haftaya daha iyi olur, kim bilir?

Slm kızlar ancak yazabiliyorum ogluşun toplantısı vardı sabah ordan alışverişe gıttım

Geçen hafta 77.1
Bugün 76.8
-300
Eliptik yapamıyorum günlük 1 saat yürüyüş yapıyorum gün içinde de hep dolanıyorum gide gide 300 gr gitmiş

Temponu hiç bozmadan devamke
İf her türlü verdirir
Yaşam biçimi haline getirirsek diyeti bırakma yada eski kiloları alma durumu olmayacak
Lezzetli yiyecekler önemli canım dün kalori düşüreyim dedim yemek rezil oldu
Adam gibi kilo aldırmayan ama lezzetli yemeklerle devam etmek önemli

Geçen hafta sabittim ondan önceki hafta 69.4
Bıgün 69.0

Zipzip-
Eksi ile gelmen guzel izne ayiriyorum canim islerin bitince yeniden beklerim
Geçen hafta: 90.8
Bu hafta: 90.1
Fark: 0.7 kg
Yüzde: % 0.77
haftaya 8 li rakamlar geliyor moral bozmak yok
3 haftada 5 kiloya yakin verdin bu rakamlar cok guzel
Zipzip- kaptanım senden naber hiç paylaşım falan göremedik yani

Bu arada takım yine 1. Liğe oynayabilir maşallah güzel eksiler var ❤

Herkesi çok tebrik ederim
Su an cok megsgulum aksama paylasim yapacagim
Takimda eksiler cok guzel ama birincilige yetmiyor

Eksi olman guzel canim moralini bozma

Neden moralini bozuyosun herkesin bunyesi aynı değil kampa neredeyse tam uydum diyebilirm ve günde 2,5 saat yürüyorum ama verdiğim kilo hala 1 neredeyse diğer haftalarda aynı ne yapalım bazı bünyeler zor veriyo ama sonucds bir şekilde veriliyor sıkma canını yolumuz uzun daha

İyiyim canim azaldi biraz gec geliyoduk yeni yeni erken gelmeye basladik cok yoruldum yorulmama ragmen kilo vermedim aldim sankimm
Ama yedim abur cubur nedense
Eylül felakettttt kuduruyo

Ben senin iradeni çok iyi biliyorum, ağır işler tarla işleri, birde güçten düşme iyice biter o zaman duruma bakarsın Eylül zaten annesini hareketsiz bırakmaz ki

Canımsın ne güzel gitti fazlalıklarda bunu korusan tamam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…