- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 32
Ben 65 diyeyim o zaman ay eski nickimi merak ettim neymisHedef olarak haftalik degil canim liste icin
Eski nicki ben bulurum daha önce bakmistim :))
Detoksun da etkisi olabilir detoksla verilen cabuk dönüyor
ayy ne guzel❤Ya ben fotomu mu değiştirsem acabaşu an belim fotodakinden valla daha güzel
Tamam 65 olarak yazayim canimBen 65 diyeyim o zaman ay eski nickimi merak ettim neymis
TamamTamam 65 olarak yazayim canim
Bakacam az sonra bende unuttum daha bakamadim
Tamam tatlımEksi ile gelmen guzel izne ayiriyorum canim islerin bitince yeniden beklerim
haftaya 8 li rakamlar geliyor moral bozmak yok
3 haftada 5 kiloya yakin verdin bu rakamlar cok guzel
Su an cok megsgulum aksama paylasim yapacagim
Takimda eksiler cok guzel ama birincilige yetmiyor
Temponu hiç bozmadan devamke
İf her türlü verdirir
Yaşam biçimi haline getirirsek diyeti bırakma yada eski kiloları alma durumu olmayacak
Lezzetli yiyecekler önemli canım dün kalori düşüreyim dedim yemek rezil oldu
Adam gibi kilo aldırmayan ama lezzetli yemeklerle devam etmek önemli
haftaya 8 li rakamlar geliyor moral bozmak yok
3 haftada 5 kiloya yakin verdin bu rakamlar cok guzel
Neden moralini bozuyosun herkesin bunyesi aynı değil kampa neredeyse tam uydum diyebilirm ve günde 2,5 saat yürüyorum ama verdiğim kilo hala 1 neredeyse diğer haftalarda aynı ne yapalım bazı bünyeler zor veriyo ama sonucds bir şekilde veriliyor sıkma canını yolumuz uzun daha
Ya ben fotomu mu değiştirsem acabaşu an belim fotodakinden valla daha güzel
çok şükür ne güzel haberler verdin sen bize çok sevindim iyi ki gittin kardeşin yanına destek oldun derdini paylastinBen geldikten sonra kardeşim çok daha iyi oldu canım çok şükür. Bebek de iyiye gidiyor, taburcu etme ihtimalleri bile var bugün. Yarın da öbür şehre gidip diğerinin durumu öğrenilecek. Bugün telefonla da soracaklar sanırım. İnşallah ondan da güzel haberler gelir.
Teşekkür ederim cnmGünaydın canim eksin cook guzel tebrik ederim bence verdigin rakamlar cook guzel
Önemli olan saglikli ve kalici kilo vermek
Listeden cikartmam tabi ki hayirli yolculuklar canım ❤
Günaydın ❤❤
Farkın çok güzel tebrikler...Günaydın. Geçen hafta 85.7 ; bu hafta 84.7 fark 1 kg. Maalesef.
Teşekkür ederim cnmm..Süper eksidesin tebrik ederim canım harikasın.❤
Canım inşallah güzel haberlerini alırsınız. Allah acil şifalarını versin inşallah
Herkese günaydın
Geçen hafta 84.5
Bu hafta 83.9
Yüzde 0,71 sanırım
Kilo bildirimim
Geçen cuma : 71,5
Bugün kü kilom: 70,8
Fark : 700 gr
Yüzde : 0.98
Eki Görüntüle 2692435
Bu hafta regl dönemindeydim yinede iyi vermişim maşallah
tebrik ederim eksin çok güzel..
tebrikler...Günaydın Hanımlar
Önceki kilo:79.9
Bugünkü kilo:79.2
Fark :700gr.
Teşekkür ederim cnmmmAzar azar değil gayet iyi bu eksi tebrik ederim ilerde daha güzel sonuçlar olacak
Regliye rağmen arada kaçmasına rağmen gayet güzel bir eksi birde Bu kiloda
Malesef mi daha nolsun
Tebrikler çok güzel
Bu döneme göre çok iyi tebrikler
Gayet güzelumarım şu dönemleride sağlıklı çarçabuk atlatında tekrar güzel sonuçlar alırız
Harikasın cnm geçen haftaya göre çok iyisin...
Lezzetli ve sağlıklı tarif biliyorsak paylaşsak ya? (Mesajım tüm takımdaşlar için geçerlidir. :) )
Benim birkaç çorbadan başka tarifim yok. Belki böyle tarifler veren yemek siteleri, bloglar falan vardır.
Rejim dostu diye tavuk göğsü yemekten tavuktan soğudum.
Doğru diyorsunuz. Şimdiden bayrağı indirmeye başlarsam sürekliliğim tehlikeye girer, o daha kötü.
Neden olmasın?Nasılsa kimse sen olduğunu anlamaz. :) Ya da süper süper fit bir karın yok, artık kas motivasyonu olsun. :)
bak foto atıyorum
Bu karın bu bel doğum yapmış 46 yaşındaki bendenize aittirEki Görüntüle 2692506 Eki Görüntüle 2692507 Eki Görüntüle 2692508 Eki Görüntüle 2692506 Eki Görüntüle 2692507 Eki Görüntüle 2692508
Canım bir kilo harika bir sonuç. Gayretimiz daim olsun.Neden moralini bozuyosun herkesin bunyesi aynı değil kampa neredeyse tam uydum diyebilirm ve günde 2,5 saat yürüyorum ama verdiğim kilo hala 1 neredeyse diğer haftalarda aynı ne yapalım bazı bünyeler zor veriyo ama sonucds bir şekilde veriliyor sıkma canını yolumuz uzun daha
Giymezmiyim hepsini giyerimHey maşallah.Genç kız çatlatan karın. :)
Kalem elbiseler çok yakışıyordur. (Giyiyorsan tabi)
Nazar değmesin kankime boş ver başkasının üzerine gitsin kem gözler....Zaten fotoyu biyerden bulup koymuştum şimdiki halim o fotoyu aratmıyor
Öyle bir beden varmiydi yaa valla unutmusum demek yıllardır eve girmeyinceNe zorumaysa 34 beden hemde dar kalıp pantolon almake napalım vericez mecbur
Tek kelime ile süpersinbak foto atıyorum
Bu karın bu bel doğum yapmış 46 yaşındaki bendenize aittirEki Görüntüle 2692506 Eki Görüntüle 2692507 Eki Görüntüle 2692508 Eki Görüntüle 2692506 Eki Görüntüle 2692507 Eki Görüntüle 2692508
Ne guzel incelmissin diger foto ile karsilastirinca
Buraya başladığımda böyleydim işte 8 haftada 57 ye geldimNe guzel incelmissin diger foto ile karsilastirinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?