Merhaba canim bende 3 çocuklu birilerini görünce aynı duyguyu yaşıyorum.
İyi geceler...
Ay hoşgeldin bende de 3 çocuk var ve öğretmenimçalışan ve 3 çocuklu görünce kendimi ona daha bir yakın hissediyorum
Ben de buraya 11 agustosta 72.9 ile başladım bugun 64.9 um...
Burası bir harika kızlar harika buranın müptelası oldum inşallah sen de hemen verirsin zaten vermen gereken az benden önce mezun olursun
ust satırda zil var mesaj işareti var onun yanındaki profilinin üzerine tıklıyorsun hesap detaylarından yapıyorsun cnm sayfanın en altında...
Bana da buradaki kızlar tarif etmişti sağolsunlar...
iyi geceler
iyi geceler şampiyon
Ne kadar guzel kolay gelsin. Bu azim süpersin.Günaydın
Güzel bir gün dilerim
Şimdi sabah yürüyüşüne çıkacağım bugün yürüyüş rekorumu kırmayı hedefliyorum en son en iyi yürüyüşüm 25863 dü bakalım aksilik olmazsa bugün ki spor konseptim yürüyüş
Günaydın cnm iyi yürüyüşler oralar soğuk değil sanırımGünaydın ☀☀☀☀
Güzel bir gün dilerim
Şimdi sabah yürüyüşüne çıkacağım bugün yürüyüş rekorumu kırmayı hedefliyorum en son en iyi yürüyüşüm 25863 dü bakalım aksilik olmazsa bugün ki spor konseptim yürüyüş ❤❤❤
Maşallah yiyorlarsa benimkiler çok yemez ben sürekli sorarım bir şeyler yicek misiniz diye....Merhaba canim bende 3 çocuklu birilerini görünce aynı duyguyu yaşıyorum. İnş kısa zamanda hep birlikte veririz kiloları. Cocukar olunca evde sürekli bir şeyler pişiyor. Onlar gelişme çağında olunca diyet yemek yapamıyorum kendime ayrida yapamıyorum nerde o kadar zaman. Akşam yatana kadar yiyorlar. Sofraya anne oturmayınca olmuyor çocuklar eksik hiss ediyor. Oturunca da yeniyor malesef . Bakalım inş sizlerinde yardımıyla hallerim
59.5@Felicio
@PAPATYAM
sonngulen
@Faunaaa
@Yarenzzzz
asysss
@Puffer
@Tesnim1989
missadangel
@Orjinalisim
@birmuhendisanne
Yazagelen
@sudem34
Elhan
@selensu82
@Bonus
@Zeynolin44
@Gulumse25
@Eliff Eylull
Kizlar 25 eylül-30 ekim hedeflerinizi bekliyorum
Hedefe yaklasmama 500 gr kalmış4-25 Eylül Hedefleri
Elhan 63.5 => 59.9
@Lili 38 61.6 => 59.9
Zipzip- 55.7 => 53.0
asysss 67.5 => 65
Yazagelen 91.6 => 88
@sportie 57.5 =>54.9
@Nidsalii 56=>54
@Felicio =>57.8 => 56
@Gulumse25 75.3 => 72
@Zeynolin44 77.5 => 76
@Puffer 70.7 => 68
sonngulen 68.5 => 65
@Bonus 109.4=> 103.5
@Yarenzzzz 73 => 70
@Yazankalem 85.9 =>83.5
@Tesnim1989 76.7 => 73.9
@sudem34 73.6 => 71.9
@Faunaaa 80.8 => 79
@Sguat girls 77 => 76
@Orjinalisim 86.4 = >79.9
missadangel 85.1 => 82
@PAPATYAM 72.5 => 69.9
13-8 ve 4 yaşında benimkiler . büyükler maşallah yer. Sadece 4 yaşında olan biraz iştahsız oda diğerlerine bakarak yiyor genelde. Benim biyuk çok düşkün yemeğe. Küçükken öyle oluyorlar büyüdükçe merak etme iştahla artıyor.Maşallah yiyorlarsa benimkiler çok yemez ben sürekli sorarım bir şeyler yicek misiniz diye....
Bazen öğünlerde bile yemezler 2 büyük...
Benimkiler 8-4 yasinda ve 6 aylık seninkiler ne kadar???
Seninkiler sanki biraz daha büyük gibi..???
Sen 39 yaşındasın ben 3513-8 ve 4 yaşında benimkiler . büyükler maşallah yer. Sadece 4 yaşında olan biraz iştahsız oda diğerlerine bakarak yiyor genelde. Benim biyuk çok düşkün yemeğe. Küçükken öyle oluyorlar büyüdükçe merak etme iştahla artıyor.
Ya sen kaçta kalktın nereye?
Yeni üye çağırdim
8 olmasa bile 7.30 da kalktim 11-12 arasinda da uyuyorum aksamlari canimBen 8 de kalktım bide
Yarın da erken dersim var
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorumADINIZ:
YAŞINIZ:39
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:muhendis
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır diye hatırlıyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dikkat etmemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi daha iyi hissetmek
aslında 57 kiloydum ama bi ara ne oldu anlamadım 63 oldum bir dahada veremedim 6 ay önceydi. Tüm kıyafetlerim kaldı öyle. Bir türlü beceremedim 5 yada 6 kilo vermeyi. 3 hamilelik yaşadım. Defalarca kilo verdim ama bu sefer bir türlü irade gösteremedkm.
Günaydın canımGünaydın ☀☀☀☀
Güzel bir gün dilerim
Şimdi sabah yürüyüşüne çıkacağım bugün yürüyüş rekorumu kırmayı hedefliyorum en son en iyi yürüyüşüm 25863 dü bakalım aksilik olmazsa bugün ki spor konseptim yürüyüş ❤❤❤
Günaydın canim ❤❤Günaydın kızlar
Yook abla 30 ekim cuma gunu 5 haftamiz var sen o zaman 59.5 ulaşıp koruma olursun59.5
30 Eylül olmasın...bir aylık mi hedef kuzum
Merhabalar. Teşekkürler canım. Tabiki olur 55.8 diyelim8 olmasa bile 7.30 da kalktim 11-12 arasinda da uyuyorum aksamlari canim
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Günlük menu ve spor paylaşımı yapiyoruz
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz
2 hafta deneme suresi var deneme suresi sornasi listeye dahil olabilirisn
Hedefin icin 56 demissin ama 55.8 dememizde sıkıntı olur mu liste icin baslangic kilonun yuzde 10 unu yazmamiz gerekiyor
Günaydın canım
Günaydın canim ❤❤
Yook abla 30 ekim cuma gunu 5 haftamiz var sen o zaman 59.5 ulaşıp koruma olursun
Yola çıktık canım şimdiden özledim onları, ciddi anlamda kokuları burnumdaÇok sevindim❤❤❤Maşallahteyzesi bal bunlar onlar varken bol bol hasret gider ayrı şehirlerde zor bende teyzelerimi çok severim hakları hiç ödenmez ❤❤❤ Sen de çok güzel bir teyze oldun
Hayirli yolculuklar canımYola çıktık canım şimdiden özledim onları, ciddi anlamda kokuları burnumda
Aynen valla tam bizim gibi olursunSen 39 yaşındasın ben 35bir dört sene sonra senin gibi sizin gibi oluruz inşallah biz de
Artık küçük boy tencereler sadece kalan yemek koymakta kullanırsınAynen valla tam bizim gibi olursun. İşin biraz daha kolaylaşır. Küçükken daha zor oluyor
Geçmiş olsun canim cabucak iyilesirsin insallah
geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım, iyice dinlen hemen toparlan.
ADINIZ:
YAŞINIZ:39
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:muhendis
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır diye hatırlıyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dikkat etmemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi daha iyi hissetmek
aslında 57 kiloydum ama bi ara ne oldu anlamadım 63 oldum bir dahada veremedim 6 ay önceydi. Tüm kıyafetlerim kaldı öyle. Bir türlü beceremedim 5 yada 6 kilo vermeyi. 3 hamilelik yaşadım. Defalarca kilo verdim ama bu sefer bir türlü irade gösteremedkm.
Ben de buraya 11 agustosta 72.9 ile başladım bugun 64.9 um...
Burası bir harika kızlar harika buranın müptelası oldum inşallah sen de hemen verirsin zaten vermen gereken az benden önce mezun olursun
haklısın canım ama kayınvalidemde pek seçeneğim yoktu bi de kendime ödül vermek istedim tüm hafta dayandım tüm abur cuburlaraCanım bu menü ne böylehem de ne güzel gidiyorken hiç oldu mu bu?
yarından tezi yok organik morganik farketmez tam buğday ekmeği 1 dilimi geçmesin hem o poğaça kurabiye neemeklerin çöp olmasın
pardon canım 75 puanCanım tempolu mu? Puan eklersen benim için daha kolay olur sonra kara kara düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?