Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba canim bende 3 çocuklu birilerini görünce aynı duyguyu yaşıyorum . İnş kısa zamanda hep birlikte veririz kiloları. Cocukar olunca evde sürekli bir şeyler pişiyor. Onlar gelişme çağında olunca diyet yemek yapamıyorum kendime ayrida yapamıyorum nerde o kadar zaman. Akşam yatana kadar yiyorlar. Sofraya anne oturmayınca olmuyor çocuklar eksik hiss ediyor. Oturunca da yeniyor malesef . Bakalım inş sizlerinde yardımıyla hallerim

Günaydın cnm iyi yürüyüşler oralar soğuk değil sanırım
Sen nerede oturuyordun???

Maşallah yiyorlarsa benimkiler çok yemez ben sürekli sorarım bir şeyler yicek misiniz diye....
Bazen öğünlerde bile yemezler 2 büyük...
Benimkiler 8-4 yasinda ve 6 aylık seninkiler ne kadar???
Seninkiler sanki biraz daha büyük gibi..???

Hedefe yaklasmama 500 gr kalmış
Yine olmadı ..

13-8 ve 4 yaşında benimkiler . büyükler maşallah yer. Sadece 4 yaşında olan biraz iştahsız oda diğerlerine bakarak yiyor genelde. Benim biyuk çok düşkün yemeğe. Küçükken öyle oluyorlar büyüdükçe merak etme iştahla artıyor.

Sen 39 yaşındasın ben 35 bir dört sene sonra senin gibi sizin gibi oluruz inşallah biz de

Ya sen kaçta kalktın nereye?
Yeni üye çağırdim
Ben 8 de kalktım bide
Yarın da erken dersim var
8 olmasa bile 7.30 da kalktim 11-12 arasinda da uyuyorum aksamlari canim
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Günlük menu ve spor paylaşımı yapiyoruz
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz
2 hafta deneme suresi var deneme suresi sornasi listeye dahil olabilirisn
Hedefin icin 56 demissin ama 55.8 dememizde sıkıntı olur mu liste icin baslangic kilonun yuzde 10 unu yazmamiz gerekiyor
Günaydın canım
Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤❤
59.5
30 Eylül olmasın...bir aylık mi hedef kuzum
Yook abla 30 ekim cuma gunu 5 haftamiz var sen o zaman 59.5 ulaşıp koruma olursun

Merhabalar. Teşekkürler canım. Tabiki olur 55.8 diyelim

Çok sevindim❤❤❤Maşallah teyzesi bal bunlar onlar varken bol bol hasret gider ayrı şehirlerde zor bende teyzelerimi çok severim hakları hiç ödenmez ❤❤❤ Sen de çok güzel bir teyze oldun
Yola çıktık canım şimdiden özledim onları, ciddi anlamda kokuları burnumda

Geçmiş olsun canim cabucak iyilesirsin insallah
Çok geçmiş olsun canım, iyice dinlen hemen toparlan.

Teşekkür ederim.

Hoş geldin. Ben de Funda, 33 yaşımdayım. Çok kilon yok, çabucak verirsin. :)

Ben de buraya 11 agustosta 72.9 ile başladım bugun 64.9 um...
Burası bir harika kızlar harika buranın müptelası oldum inşallah sen de hemen verirsin zaten vermen gereken az benden önce mezun olursun

Ben de biraz daha kalori kısayım ya, sizler çok daha fazla kısıyorsunuz, daha çabuk veriyorsunuz. Bir 10 kilo daha verene kadar 1200 falan yapmaya çalışacağım.

Canım bu menü ne böyle hem de ne güzel gidiyorken hiç oldu mu bu?
yarından tezi yok organik morganik farketmez tam buğday ekmeği 1 dilimi geçmesin hem o poğaça kurabiye ne emeklerin çöp olmasın
haklısın canım ama kayınvalidemde pek seçeneğim yoktu bi de kendime ödül vermek istedim tüm hafta dayandım tüm abur cuburlara
ekmek dilimi çok küçük canım ama bu bahane değil sanırım
bir günlük şeydi bugünden itibaren tempoya devam özür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…