Guzel menu afiyet olsun canimBugün ki listem;
Sabah 10
1 yumurta
Domates biber salatalık
Avuç ici kadar peynir
10 zeytin
Cay
Öğlen 14
3 form büsküvi
Çeyrek muz
2 mürdüm erik
Yeşilçay
Aksam 18.30
5 köfte (izgara)
4 ince dilim patates (fırında)
Bolll bolll salata
Dükkânı kapattım yeşilçay soda cay içerim yatana kadar. 2.5 litrede su
Iyi aksamlar canim cook sevindim
Yok düşünmedim vermek istiyorum çok bunaldım böyle.Iyi aksamlar canim cook sevindim
Eksi gördüm diye ödül düşünme 30 ekimde hedefini tutturmus olarak gormek istiyorum
Iyiyim canım annemler burda 3 gundur yarin yine gidecekler oyle geciyor vakitYok düşünmedim vermek istiyorum çok bunaldım böyle.
Sen nasılsın?
Ben cuma 67 idim. Cuma ve cumartesi yine diyet yapamadım, dün yoldaydim bir de. Bu sabah bı tartıldım 67.5. ödem de yapmışım. HemenYürüyüşumu yaptim dönüyorum
Ne alemdesiniz bakayım dedim
Cumadan beri hiç tartilmadim yarın i çok merak ediyorum
Bol sporlu bir pazar olsun herkese
Afiyet olsun canimMerrrrr haaaa baaaaa larrr
Nasılsınız kızlar
Bn dün gece eşime sürpriz yaptım deniz kenarında bi yerde yemek yedik orada da otelde yer a yırttım 1 gece kaldık
Bugün de eşimin dgününü kutladık bi dilim de öyle pasta yedim haberiniz olsun
Süper yapmışsın canım, güzel zamanlar olmuş. Eşimden beklediğim hareketler bunlar ama henüz göremedikMerrrrr haaaa baaaaa larrr
Nasılsınız kızlar
Bn dün gece eşime sürpriz yaptım deniz kenarında bi yerde yemek yedik orada da otelde yer a yırttım 1 gece kaldık
Eeeee başkaa neler yaptin deheleeeeMerrrrr haaaa baaaaa larrr
Nasılsınız kızlar
Yok canim gelmedi kargoyu bekliyorum
Uscugu bana yolla boynuma asicam seni gogsumde tasicam 1.ci oldun diye hatırlayımYok canim gelmedi kargoyu bekliyorum
Tamam canim göndereyim sütleride eylule yollarimUscugu bana yolla boynuma asicam seni gogsumde tasicam 1.ci oldun diye hatırlayım
Ohhh ohhh missss hemen ozelden adres atiyorum kargo parasini ben karsilarimTamam canim göndereyim sütleride eylule yollarim
Cnm eşim hep bana sürpriz yapar ama kendi sürpriz sevmezSüper yapmışsın canım, güzel zamanlar olmuş. Eşimden beklediğim hareketler bunlar ama henüz göremedik
Komiklikler şakalar efendime diyim delirme eler başka napiciğizEeeee başkaa neler yaptin deheleeee
Cnm eşim hep bana sürpriz yapar ama kendi sürpriz sevmez11 yılda bu benim yaptığım ikinci oldu ama önce ya bn sürpriz sevmem dedi vırvır etti ama sonra çocuksuz uyuma bi pzr öğlene kdr yatma cazip geldi o yapmıyor ise sen yap ✌sonra ben sana yaptım sen de içindeki öküzü kenara bağlada gel de elbet yapacaktır
Komiklikler şakalar efendime diyim delirme eler başka napiciğiz
Canım o menüyü buradan başka arkadaşımız önermiştiBen cuma 67 idim. Cuma ve cumartesi yine diyet yapamadım, dün yoldaydim bir de. Bu sabah bı tartıldım 67.5. ödem de yapmışım. HemenFelicio nun 5 günlük kamp menüsüne başladım bugün ama ödemin birazını attım gibi sanki.
Tartılman iyi olurKızlaaar iyi akşamlar
yarın başlıyorum sizinlee
adetimin 2. Günü olacak yarın. Tartılmak doğru ve sağlıklı olur mu? Yani net sonuç vermeyecek sonuçta ne yapmalıyım beklemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?