Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Guzel menu afiyet olsun canim

Yürüyüşumu yaptim dönüyorum
Ne alemdesiniz bakayım dedim
Cumadan beri hiç tartilmadim yarın i çok merak ediyorum
Bol sporlu bir pazar olsun herkese
Ben cuma 67 idim. Cuma ve cumartesi yine diyet yapamadım, dün yoldaydim bir de. Bu sabah bı tartıldım 67.5. ödem de yapmışım. Hemen Felicio nun 5 günlük kamp menüsüne başladım bugün ama ödemin birazını attım gibi sanki.

Süper yapmışsın canım, güzel zamanlar olmuş. Eşimden beklediğim hareketler bunlar ama henüz göremedik

Eeeee başkaa neler yaptin deheleeee

Son düzenleme:
Süper yapmışsın canım, güzel zamanlar olmuş. Eşimden beklediğim hareketler bunlar ama henüz göremedik
Cnm eşim hep bana sürpriz yapar ama kendi sürpriz sevmez11 yılda bu benim yaptığım ikinci oldu ama önce ya bn sürpriz sevmem dedi vırvır etti ama sonra çocuksuz uyuma bi pzr öğlene kdr yatma cazip geldio yapmıyor ise sen yap sonra ben sana yaptım sen de içindeki öküzü kenara bağlada gel deelbet yapacaktır
Eeeee başkaa neler yaptin deheleeee
Komiklikler şakalar efendime diyim delirme eler başka napiciğiz

Canım o menüyü buradan başka arkadaşımız önermişti sudem34 iyi bilir sende tanirsin evvab ti nicki
Bir çok menü içinden onu seçmiştim ben menü bence çeşitli ve güzel menü sporu elden bırakmayınca kas kaybı yaşatmayan bir menü ama sürekli yapmaya uygun değil ayda 1 den fazla yapılırsa düşük kalorili olduğu için metabolizmayı yavaşlatır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…