Iyi aksamlar canimKızlaaar iyi akşamlar
yarın başlıyorum sizinlee
adetimin 2. Günü olacak yarın. Tartılmak doğru ve sağlıklı olur mu? Yani net sonuç vermeyecek sonuçta ne yapmalıyım beklemeli miyim?
veeeIyi aksamlar canimYarin tartil baslangic kilon olarak yarin ki tartiyi alacagiz
Regl doneminden sonra gercek kilonu gormus oluruz
Dogru düşünüyorsun canim ama cumalari kim regl ya da degil hic dusunulmuyor burda kimi zaman guzel etkisi oluyor kimi zamanda arti olarak goruyoruz yarismadaveeeFelicio
adil olmaz diye emin olamadım:) sonuçta ödemim de tartılıyor benimle. Sanki çok kilo vermişim gibi olmacak mı yoksa yanlış mı düşündüm?
Yok canım öncesi topladığın ödem bir parça inmiş olur ve sürekli aynı yollardan geçeceğin için her zaman bildirim yapman en iyisiveeeFelicio
adil olmaz diye emin olamadım:) sonuçta ödemim de tartılıyor benimle. Sanki çok kilo vermişim gibi olmacak mı yoksa yanlış mı düşündüm?
Uygulamadan fotograf yuklenmiyor canımResimleri nasil yüklüyorsunuz ben uygulamadan giriyorum. Dosya ekleye tikliyorum olmuyor bir ayarı falan mi var. Sporunuz harikaa bu arada
Herhalde ayakta kıyafet filan bakmaktan farketmiyoruz hem beynimiz hem bedenimiz yoruluyorGercekten yuruyusten daha yorucu :))
5 Ekim'de 2 yaşına girecek teyzesisen geçen yıl babanın yanında çalışmıştın ya bu yıl neden çalışmıyor sun?
Yarınki planın ne?
Ne kadarlık oğlun?
Ha gayretBıraz da bölgesel yapayimha gayret 300 puan
Dogru düşünüyorsun canim ama cumalari kim regl ya da degil hic dusunulmuyor burda kimi zaman guzel etkisi oluyor kimi zamanda arti olarak goruyoruz yarismada
Yok canım öncesi topladığın ödem bir parça inmiş olur ve sürekli aynı yollardan geçeceğin için her zaman bildirim yapman en iyisi ❤
En dogru tarti sabah tartisi canim ama bulamazsan gun icinde bildirim yaparsinpekio haldeeeeee yarın haber veriyorum hemennn:)
ama sabah çoook erken çıkıyorum yola eczane bulamazsam ne olacak? Gün içi bildirme şansım var mı? Ya da akşam? Tartım yok çünkü evimde şuan
Anladım siteden girmek gerekiyor o zamanUygulamadan fotograf yuklenmiyor canım
Ekran resmini çekiyorum canım dosya ekleden normal webten giriyorumResimleri nasil yüklüyorsunuz ben uygulamadan giriyorum. Dosya ekleye tikliyorum olmuyor bir ayarı falan mi var. Sporunuz harikaa bu arada
Evet canim siteden girerken bir sorun olmuyorAnladım siteden girmek gerekiyor o zaman
Canım tartısız diyet olur mupekio haldeeeeee yarın haber veriyorum hemennn:)
ama sabah çoook erken çıkıyorum yola eczane bulamazsam ne olacak? Gün içi bildirme şansım var mı? Ya da akşam? Tartım yok çünkü evimde şuan
Guzel menu ve sporİyi aksamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı: 2 haşlanmış yumurta,domates,peynir,salatalık,,zeytin,1 yeşil biber,1 ceviz ,şekersiz çay
Ara: 1 kupa yeşilcay,1 Nescafe
Akşam Yemeği: kabak sote,4 küçük köfte,bol salata,1 bardak ayran
10000 adım :150 puan
Leslie 5k:180 puan
Toplam :330 puan
Zipzip- , N Nidsalii
Canım tartısız diyet olur muolmaz hemen bir tane al bol eksilerin olsun yoksa kıyafetlerle tartılınca bir anlamı kalmıyor yeri geliyor gram veriyoruz ve alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?