Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Biraz daha karbonhidrati azaltabilirsin canım afiyet olsun probis çok severim

Hayırdır canım kötü bir şey yok inşallah

Afiyet olsun canım güz menü ve spor ❤
Günaydın. Halledilmeyecek birşey değil. Zaman herşeyin ilacıdır. Biraz zamana ihtiyacım var. Allahın dediği olur. Sabır biz kullara. Herşey yoluna gşrecek inşallah. Teşekkür ederim. İlgine canım.

Sen bu işlerden iyi anlıyorsun canım o yüzden çok istikrarlı gidiyorsun. Eminim ki koruma dönemini de çok iyi oturtacaksin. Sana bu konuda güvenim tam. Kendi adıma da birilerinin desteğine ihtiyacım olduğunu düşünüyorum çünkü senin kadar anlamıyorum ben bu işlerden. Yaptığım tek şey yediklerimden kısmak ve uzun vadede zorluyor ve sanırım dediğin gibi enerji de düşüyor. Ve gördük ki verdiklerimi de hızla geri alıyorum bırakınca (59 kiloya kadar düşmüştüm)

Bugün 84.1 kilom. Çok yavaş gidiyor. Maalesef.
Ablacim sen cok guzel kilo verebilirsin ama yediklerini duzenlemen gerekiyo bir yerde yanlis yapiyosun yediklerini az artır protein ekle daha guzel vericeksin

Sağol canım gerçekten çok yoruldum ama basladim artik hedefim 5kilo 64 olmak 69cikmisim biliyomusun
Ahh bizim bu nankör bedenler bir fırsat buldu mu hemen alıyor kilocuklari. Neyseki yerleşmiş kilo değil canım, sen de çok dikkatlisin, basladiysan kısa sürede verirsin

ADINIZ:Huzur
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.56
KİLONUZ:71.0
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:emzirme dönemi ve bazı sıkıntılardan dolayı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Zayıf olmak fit bir anne olmak istediğim kıyafetler olmuyor artık çünkü kendimi kilolu görmeyi hiç sevmiyorumaynaya baktığımda kusursuz bir vücuda sahip olmak

Zipzip-

alacağım kızlar tartı. Hatta güzel bi tartı almak istiyorum ama cuma ancak alabilirim.
eczaneden idare edeceğim ilk hafta için.
Tamam canım
Gunaydinnnn guzel bir hafta olsun inşAllah
İncir benim icin bitti artik evdeyim guzel bir kahvaltiyla bu hafta basliyorum hedefin 5kilo bakalim istedigim gibi olucakmi
gunaydin canım
gunaydin canım
Günaydınnnnnn
Cuma 56
Pzt 56.4
Ödemim yine az Zipzip-
gunaydin canım ❤bencede az odemin atarsin cumaya kadar :))
Bugün 84.1 kilom. Çok yavaş gidiyor. Maalesef.
400 gram eksidesin abla az degil ama menulerine dikkat etmelisin
Günaydın arkadaşlar
gunayidn canım ❤
Cuma 60.4
Pazartesi 60.4
Zipzip-
Aynı be ya
sabit olmanda guzel abla hem sen bu kiloyu korusan yeter artık
hosgeldin canım aramiza ben elif 31 yaşındayım bekarim ankarada yasiyorum
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
Pazartesi ve cuma günü tarti bildiriii yapiyoruz
Insallah hedefine birlikte ulasacagiz
Herkese merhaba bende yeni katılfım aranıza beraber başarırız inşallah herkese hayırlı sabahlar
Hayirli sabahlar canım ❤

Spor raporumu vereyim
58 dk tempolu+16 dakika bölgesel+6000 adım =331 puan
Felicio
Çok yoruldum kahvaltılık sos yaptım.
Buzluga bamya ve yeşil fasulye attım.
Ev işi hiç bana göre değil
Günaydın dünkü mrnüm berbattı yazamayacağım
Sporum 50 dk leslie 200 puan
10000 adım 150 puan toplam 350 puan Felicio cnmm

Teşekkür ederim tatlım.
Dün sabah 60.2 ' yi gördüm kısa sürdü ama Giderse gitsin gitmezse de böyle kalsın dediğin gibi...yine de mücadeleye devam.

hoşgeldin... inşallah istediğin gibi olur...
hepimiz senin istediğin gibi olmak için burdayız ben de 35 yaşında ve 3 çocukluyum
doğum kilolarımı vermek için ve daha da aşağı inmek için burdayım

Teşekkür ederim Kaptanım Hoş bulduk inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…