Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben de aynı kilodayım cuma günüyle niye böyle oldu ki

Ne demek canım sağlık olsun da kilo verilir
seninki kurabiye filan benimki de biseyler işte cumaya en az yüzde 1.5 hedefi var asilalim boğam
geçmiş olsun kader işte
Biz de amma tembel çıktık haa
bazı konularda tembel olduğum doğru
Kız sen beni iyice terk ettin, tamam çelınçda yokum ama insan sevdiğinden bi etiketler
dinlen sen yorgunsun yoksa seni bı özledim ki
İkimizde artıyız 69,9 olmak için ne yapacaksın bana da söyle bende yapayım
sırrı verirsem beni solda sıfır bırakırsın
Bu cuma bi gelsin de onla yarışa gircem ben. Şimdi bu hafta ödem falan derken belki normalden çok veririm, haksızlık etmiyim balıma
Bal kavonozu seni

O zaman ise gitmen buyuk avantaj yuruyus guzel olur

Merhaba arkadaslar
Ben araniza yeni katilicam istenilen bilgileri vermeden once mide botoksu yaptiran varmi aranizda yada konuyla ilgili ne dusunuyorsunuz bilmek istiyorum
Merhaba hosgeldin takima
Takimda mide botoksu yaptiran yok diye biliyorum varsa arkadaslar yazacaktir zaten
Bu arada kac kilosunuz ona göre yorum yapayim

Bu son diyetin olur insallah canim sonrasinda kilonu korumayı ogrenirsin
Bizim icin en buyuk dert kiloyu korumak ama yapabiliriz 2 yildir 55-58 arasinda gidip geliyorum en cok 75 Kiloyu gordum hayatimda
Boyum 1.58 :))
Harikasin darisi basima....oyleyse botoksa falan hic bakmayayim ben

O kadar yoruldumki kilo alip vermekten diyet kelimesinden listelerden
Bende canim her sene illa bir diyet seruvenim olur hiç bir şeyi sıkıntısız yememişimdir hep kilo alicam stresiyle ne yazikki yemektende vazgeçemiyorum ama insallah bu kilolar gidicek sonunda bir yerden başlamak lazım bende 80 kiloydum buraya geldigimde simdi 74 leri gördüm

Ne guzel umarim bende biran once toparlarim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…