Yok canım 4 yumurta büyüttük klomenle ama fıs çıktı hepsiIyi yapmissin canim bazen uzak kalmak daha iyi oluyor,bebek konusunda bir gelisme oldu mu peki
Tamam canjm yarin tartil baslangic kilosu olarak yairni aliriz
Seninkileri de gördümBenim yaptiklarimi da gordun mu ilerleme kaydetmis miyim
Anladim canim hayirlisi olsun insallah guzel haberlerinide alacağızYok canım 4 yumurta büyüttük klomenle ama fıs çıktı hepsi
Tesekkur ederim canimSeninkileri de gördümbayağı ilerleme var masallah bende ne uğraşırdım sunumlarla ya Nevreste kulagı çınlasın
Umarım insallah hakkımda hayırlısı olur yaAnladim canim hayirlisi olsun insallah guzel haberlerinide alacağız
Ahhhh öyle dedin aklıma kazanamayan saç kavurmam geldiTesekkur ederim canim
Senin sunumlarida özledik cok guzeldi
a
Ayyyy evet ey gezdim ey tozdum ama gene kürkçü dükkanına geri döndüma
Onca Gezdin tozdun yenimi aklına geldik
Dedikodum yapiliyorrrrr
Dedikodu yapmadim gerçekleri söyledimDedikodum yapiliyorrrrr
İvitttt ivitttt ben geldim seni cokkkk özledim yeminleEfendim bi çizgili sesi duydum sanki
Napiyon nasilsin unuttun bizi neyseki instegramda görüyorum pek özlemedimAyyyy evet ey gezdim ey tozdum ama gene kürkçü dükkanına geri döndüm
Ahahahhaha niye aleni söylüyorsun bari yalandan özledim deseydinNapiyon nasilsin unuttun bizi neyseki instegramda görüyorum pek özlemedim
ADINIZ: birhatirasec :)
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 59
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: -
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet ama hatırlamıyorum:)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece atıştırması
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık
İvitttt ivitttt ben geldim seni cokkkk özledim yeminle
Niye öyle bir iylik yapimkiAhahahhaha niye aleni söylüyorsun bari yalandan özledim deseydinbiraz gururumu oksasaydın nolurdu
Afiyet olsun canim menulerin yakinda duzene girecektir ilk is gunun nasil gectiSelam herkese.
Hoş geldin takıma. :)
Diğer arkadaşın tanıtma mesajını göremedim, sanırım daha yazmadı. O da hoş gelmiş. :)
Valla benim menüm bir acayip oldu bugün. 1 simit, 1 kutu proteinli süt, 1 tahıllı bar, bir protein bar.Civarda güzel restoranlar keşfedince daha iyi olacak.
Deniiirrrr çünkü özledim özlediiimmmUlan öyle pat diye denir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?