Günlük menu ve spor paylasimiyla basla canimEeee banada yol gosterin oyleyse ben simdi nerden nasil baslayayim
Tamam tarti gunu ne zamanGünlük menu ve spor paylasimiyla basla canim
Cuma ve pazartesi günleri tartiliyoruzTamam tarti gunu ne zaman
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorumADINIZ: birhatirasec :)
YAŞINIZ: 27
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 59
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: -
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet ama hatırlamıyorum:)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gece atıştırması
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: -
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık
Gecmis olsun canımBugünkü menüm
kahvaltıda 1 muz (maalesef rahatsızım muz iyi gelir diye yedim)
1 çay
Öğle
Haşlanmış patates (yine hastalığıma iyi geliyor diye yedim. Diyetle alakası yok maalesef ki)
3 köfte
Salata
ayran
Şuan canım hiçbir şey istemiyor. Mide bulantısı+ishal var.
Bugün çok verimsiz ve sağlıksız bir gündü
Iyi aksamlar kimleri görüyorum hosgeldin canim ❤❤Selaaammmherkese iyi akşamlar ❤
Hosbuldum kaptanım nasılsın görüşemedik bayağıdırIyi aksamlar kimleri görüyorum hosgeldin canim ❤❤
Iyiyim canim sen nasilsin kac zamandir aklimdasin baktim topigine uzun zamandir girmemissin siteyeHosbuldum kaptanım nasılsın görüşemedik bayağıdır
Evet ya öyle oldu vallaIyiyim canim sen nasilsin kac zamandir aklimdasin baktim topigine uzun zamandir girmemissin siteye
Ben bugunu kacirdim yarin tartilip yazayimmi kilomuCuma ve pazartesi günleri tartiliyoruz
Cuma gunu tarti sonucuyla 7 takimla yarisma halindeyiz
Hadi ya
Iyi yapmissin canim bazen uzak kalmak daha iyi oluyor,bebek konusunda bir gelisme oldu mu pekiEvet ya öyle oldu valla ☹☹ Biraz uzak kalmak istedim kafamı boşaltmak için iyi de geldi buraya girince aklım iyice doluyodu şimdi kafam biraz daha rahatbebek açısından
Tamam canjm yarin tartil baslangic kilosu olarak yairni alirizBen bugunu kacirdim yarin tartilip yazayimmi kilomu
Benim yaptiklarimi da gordun mu ilerleme kaydetmis miyimHadi yaoraya giren cıkamıyo ama gördüm çok güzel şeyler yapmış ya sunum bayağı başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?