Deniiirrrr çünkü özledim özlediiimmmgizli şeyleri sevmem ben duygu dediğin direk açıkça söylenmeli peygamberimiz sav bosuna dememiş seven sevdiğine sevdiğini söylesin diye
Aman cennetlik falan olursun sakın öyle bi iyilik yapmaNiye öyle bir iylik yapimkigeçen gün uzun uzun baktım resmine hasretimi giderdim bide sövdüm ohhhhh
Gitti uyuz bak daha gelmiyor dedim hayirsiz hatta msj atacaktım dedim evlilik yıl dönümü için dedim neyse elbet birgün gelir o zaman söverimAman cennetlik falan olursun sakın öyle bi iyilik yapma
Hadi güzel yüzüme bakıp hasretini gidermeni anladım ama sövmek niye bu Nur cemalime He
Bu nasıl ihlaslı bir dönüş
Yüzümü güldürdün akşam akşam iyi ki geldin ❤
İyiki evlilik yıldönümümde sövmemişsinGitti uyuz bak daha gelmiyor dedim hayirsiz hatta msj atacaktım dedim evlilik yıl dönümü için dedim neyse elbet birgün gelir o zaman söverim
Biz senin yerine öcünü aldık geçen hafta kaptanim bu haftada nasip olursa ipi ben gögüslüyorum nasip yinede bakalım gelmene çok sevindim valla iyiki geldin ne zaman basliyon yemek yapmaya sende gel muhabbet 10 numaraAhhhh öyle dedin aklıma kazanamayan saç kavurmam geldi
O feyz i ta oralardan aldın demekİyiki evlilik yıldönümümde sövmemişsinaslında ben zaten senin kalbinin sövme çağrısıyla geldim buraya :F
Iyi aksamlar canim afiyet olsun menun biraz az geldi bana simdiden cok azaltmasan mi acabaIyi akşamlar kızlar
Bugünün raporu
Sabah
Omlet zeytin domates (omleti yulaf unundan yaptim)
Öğlen
Sütlü kahve
Diyet büsküvi
Akşam
Bamya yemeği ve yoğurt
Bolll suuu yeşilçay bugünde vicdan rahat
Aaaaa yerimi sizin almanıza çok sevindimBiz senin yerine öcünü aldık geçen hafta kaptanim bu haftada nasip olursa ipi ben gögüslüyorum nasip yinede bakalım gelmene çok sevindim valla iyiki geldin ne zaman basliyon yemek yapmaya sende gel muhabbet 10 numara
Öyle kuvvetliydi ki hissedebilmemek elden değildiO feyz i ta oralardan aldın demek
Labne bitti bu haftaAaaaa yerimi sizin almanıza çok sevindimben gelirsem birincilik koltuğu gider ona göre emin misin geleyim mi Nevreste varsa muhabbet nasıl güzel olmasın ki aslında çok özledim evde labnede var gelsem mi ama dondurulmuş labne olur mu
Az degil aslında bamya tabak dolusuydu söylemesi ayıpIyi aksamlar canim afiyet olsun menun biraz az geldi bana simdiden cok azaltmasan mi acaba
Tamam canimAz degil aslında bamya tabak dolusuydu söylemesi ayıpsütlü kahvemi de sütün icine 1 kabuk tarcın atıp kaynatıyorum sonra kahve yapiyorum gerçekten tok tutuyor ve tatli isteğini geçiriyor tavsiye ederim
Nasibe bakLabne bitti bu hafta
1 ekimde yeni yarisma madalyasi olmayanlar yarisacak canim
Tamam iste tam zamaninda geldin belki madalyan olurNasibe bakbenim madalyam yok bi Pınar var sağolsun kazanamamak beni üzüyo işte napsam bilmiyorum
Hoşbuldum canımmmmSelam herkese.
Hoş geldin takıma. :)
Diğer arkadaşın tanıtma mesajını göremedim, sanırım daha yazmadı. O da hoş gelmiş. :)
Valla benim menüm bir acayip oldu bugün. 1 simit, 1 kutu proteinli süt, 1 tahıllı bar, bir protein bar.Civarda güzel restoranlar keşfedince daha iyi olacak.
Dur bakayım konuya göre alırım bişeyler iyi olur bana daTamam iste tam zamaninda geldin belki madalyan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?