Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Deniiirrrr çünkü özledim özlediiimmm gizli şeyleri sevmem ben duygu dediğin direk açıkça söylenmeli peygamberimiz sav bosuna dememiş seven sevdiğine sevdiğini söylesin diye

Bu nasıl ihlaslı bir dönüş

Yüzümü güldürdün akşam akşam iyi ki geldin ❤

Niye öyle bir iylik yapimki geçen gün uzun uzun baktım resmine hasretimi giderdim bide sövdüm ohhhhh
Aman cennetlik falan olursun sakın öyle bi iyilik yapma

Hadi güzel yüzüme bakıp hasretini gidermeni anladım ama sövmek niye bu Nur cemalime He

Aman cennetlik falan olursun sakın öyle bi iyilik yapma

Hadi güzel yüzüme bakıp hasretini gidermeni anladım ama sövmek niye bu Nur cemalime He
Gitti uyuz bak daha gelmiyor dedim hayirsiz hatta msj atacaktım dedim evlilik yıl dönümü için dedim neyse elbet birgün gelir o zaman söverim

Gitti uyuz bak daha gelmiyor dedim hayirsiz hatta msj atacaktım dedim evlilik yıl dönümü için dedim neyse elbet birgün gelir o zaman söverim
İyiki evlilik yıldönümümde sövmemişsin aslında ben zaten senin kalbinin sövme çağrısıyla geldim buraya :F

Ahhhh öyle dedin aklıma kazanamayan saç kavurmam geldi
Biz senin yerine öcünü aldık geçen hafta kaptanim bu haftada nasip olursa ipi ben gögüslüyorum nasip yinede bakalım gelmene çok sevindim valla iyiki geldin ne zaman basliyon yemek yapmaya sende gel muhabbet 10 numara

Iyi akşamlar kızlar

Bugünün raporu

Sabah

Omlet zeytin domates (omleti yulaf unundan yaptim)

Öğlen

Sütlü kahve
Diyet büsküvi

Akşam

Bamya yemeği ve yoğurt

Bolll suuu yeşilçay bugünde vicdan rahat
Iyi aksamlar canim afiyet olsun menun biraz az geldi bana simdiden cok azaltmasan mi acaba

Biz senin yerine öcünü aldık geçen hafta kaptanim bu haftada nasip olursa ipi ben gögüslüyorum nasip yinede bakalım gelmene çok sevindim valla iyiki geldin ne zaman basliyon yemek yapmaya sende gel muhabbet 10 numara
Aaaaa yerimi sizin almanıza çok sevindim ben gelirsem birincilik koltuğu gider ona göre emin misin geleyim mi Nevreste varsa muhabbet nasıl güzel olmasın ki aslında çok özledim evde labnede var gelsem mi ama dondurulmuş labne olur mu

Labne bitti bu hafta
1 ekimde yeni yarisma madalyasi olmayanlar yarisacak canim

Iyi aksamlar canim afiyet olsun menun biraz az geldi bana simdiden cok azaltmasan mi acaba
Az degil aslında bamya tabak dolusuydu söylemesi ayıp sütlü kahvemi de sütün icine 1 kabuk tarcın atıp kaynatıyorum sonra kahve yapiyorum gerçekten tok tutuyor ve tatli isteğini geçiriyor tavsiye ederim

Hoşbuldum canımmmm
Bu kadarcık mı menün? Kuzum çok acıkırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…