Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hedefimi yüksek belirlemişim listeye girdiğim kiloma baktım 64,8 miş 54,1 de olabiliyorum az kaldı bu hafta 1,8 verirsem olurum büyük ihtimal veremem haftaya düşünüyorum zorlamayı canım
Kendini zorluyosun ama sagliginida dikkate alman gerekir biliyosun dimeeee

Umarım dört ay yeter. Yetse peri masalı gibi olur. :)

Normal bir kilo söyledim aslında. 165 boya 60 kilo dedim. Fazlaca anormal olan şimdiki halim sadece. :)
Yılmadan devam et canım bence hedefin muhteşem hem bırakmamış olursun

Kendini zorluyosun ama sagliginida dikkate alman gerekir biliyosun dimeeee
Geçen haftadan beri hastayım haklısın canım izin yaparsam mezuniyet uzar son 2-3 hafta ha gayret diyorum kendime teşekkür ederim güzel düşünceli arkadaşım

POWERHACK canim hakkinda hayirlisi olsun inşallah guzel sonuclarla bekliyoruz bakalim fitbir sekilde burda gorelim seni
Ayy çok sağol bebeğim inşallah ya toparlanma süreci uzun biraz 6 ayda tam sonuç alıyoruz diğer yaza bikini giyeceğim :) umarım herşey çok iyi olur en yakın tarihe istiyecegiz ameliyati hayırlısı olur hakkımda sağ salim olayimda

Canim hiç moralini bozma tecrübe sahibi bilerek sunu diyebilirmki bazi embriyolar anne rahminde daha güzel gelişiyor stres yapma

Merhabalar hatunlar bugünkü raporumu vereyim dun az dediniz bugün cok mu yedim ne bi sislik var hic yüz vermeye gelmiyorum
Sabah
Yumurta
domates
avuç ici kadar peynir
2 ceviz

Öğlen
Bamya ve yoğurt

Aksam
Balık
Salata
1 salkım üzüm

Söz vermiştim ama spor yine yok oğlum diş cikartiyo hic durmuyor öteki ödev yapmak istemiyor hem şişmansın diyorlar hem müsade etmiyorlar kendime bakayım

Baba ogulun kilo problemi yok galiba surekli yemek yiyorlar
eşim de diyette ama lavaş tost filan dondurma tatlı filan da yiyo o erkek metabolizma si işte oğlan iyi fit Allah'tan
Canım Leslie yap
inşallah
Canım sonbahar geldi alerjim artıyor iki ileri bir geri olmasın listeyi olumsuz etkilemek istemiyorum onun için 54,1 yi gördüğüm an mezun olacağım free listeden devam ederim eşlik ederim sana ❤❤❤
ben free de 75 gün kaldım canım ya
Ben bile deme canım sen çok istikrarlı ilerliyorsun tamamen hakediyorsun güzel eksileri
sağol canım
Birileri benden önce mezun olacak
Yakaladığın an mezun ol canım free listeden devam ederiz
Canım su 2 aylık liste varya ona girmek istiyorum.
Kasım başında yayınlanacak.
Dayanabilirsem 1 ay daha dayanip 5 ayda diyet işi bitecek.

700 gram verirsem 3 günde cumaya mezun olabilirim

Afiyet olsun menun guzel ve çeşitli olmus ama hafif
Afiyet olsun guzel menu
Afiyet olsun guzel menü

Aksam birseyler yeseydin canim ac durulmaz ki
Incirlerin yaninda sut veya sut ürünleri yersen daha guzel olur sekeri dengeler

Ama çok doğru bir söz gerçekten herseyden kestiğin zaman çok da vermiyorsun kilo ve sonra bir gün kaçamak yapsan hemen artiya dönüşüyor herseyden yemek ama tadımlık yemek lazım
Cok doğru aynen
Türk kahvesi ve lokum çok severdim.
4 aydır diyet olunca tek kahve ve su.
Hafta sonu da bitter ekliyorum.

Anladım canım pazar çok yedim demiştin ya ondandır.
Cumaya çok farkeder.
Ben de kahvenin her çeşidine ama özellikle Kolombiya
Ama çok yakışıyor bitter bende hafta sonu katıyorum burcdasim
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, iyi haberlerle gel.

Beynin binbir yüzü. :)

Hoş geldin Zeynep. Ben de Funda, 33 yaşımdayım. Hep beraber verelim yağları. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…