Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kiskandin mi bendensin kilo verenleri gördukce bende yaparim diyorum ve tatli bir kiskanclik yasiyorum

Çatladım hem de.
Senin kilolarda olsam daha rahat olurum da, şu an içimde aceleci bir manyak var. Acilen 15 kilo vermem lazım. 2 ayda versem bayram ederim yani. :) Verenleri okuyunca da gıpta etmemek elde değil. Ne kendime böyle alışkınım, ne de cicili bicili kıyafetlerimi giyebiliyorum. Ama insan içine çıkmak yaradı, her gün daha fazla gaza geliyorum.

psikolojik bu kilo alma verme olayi bence iki ayda verirsin burada takipte kal menuleri oku özellikle cok ise yariyor iki ay sonra bakalim kg kac olacak..(benim kg gitmiyor artik spor yapacagim bol bol yanlar cok kötu erimiyor)

Verirsin boğam
Yürüyüşe çıktım çok mutluyum
Dün çıkmadım diye asıri huzursuz idim

psikolojik bu kilo alma verme olayi bence iki ayda verirsin burada takipte kal menuleri oku özellikle cok ise yariyor iki ay sonra bakalim kg kac olacak..(benim kg gitmiyor artik spor yapacagim bol bol yanlar cok kötu erimiyor)

Boyun uzun, BMI normale gelmiş, artık zor gider tabi. :)

Bugün evime geçiyorum artık yoldayız..
5 Gün diye gittik 12 gün kaldik...
Anne evinde diyet yaptım
12 günde 1 kilo 400 gr verdim kendime ben de şaşırdım ama yaptım başardım

Tebrikler. :)

Canım benim beğendiğim bir bölgesel video vardı etkili ama zor yapması ben arada yapıyorum bunu

Ah ah bu gece oğlum bana baya bir mesai yaptırdı sabah 6 da artık eşime verdim o uyuttu da ben de biraz uyuyabildim...
Yerim onun masajini ne kadarlık oğlun canım (daha önce sorduysam kusura bakma hatırlamıyorum:))
Ah bu gece uykusu işi çok fena ya hala düzene giremedik

Ben de heycanliyim
Tamam canım olcerim
İnşallah inşallah

Kuzucum kızın iyi olsun da gerisi artık.
Kelle paça çorbası içmek lazim sanırım.
Bağ dokular için ama ne pişirmeyi bilirim ne içmeyi becerebilirim.
Aynen çok faydalı ama malesef sakatat vs yiyemiyorum hiç yemedim de sadece küçükken annem mumbar dolması yapardı birde ciğer yedim ama ergenlikten sonra zorla yediremediler kolajen aldım bakalım inşallah işe yarar.
Birde kemik suyu yapıp buzluğa koyuyorum az az yemeklere çorbalar katıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…