Canım benim beğendiğim bir bölgesel video vardı etkili ama zor yapması ben arada yapıyorum bunu
[/QU
cok guzel anlatmis daa hareketler bana o kadar zor geliyor ki anlatamambu gece agridan beter de olsa baslayip istikrar yapacagim yanlar gitse tamamdir sagol canim aksam bakayim nasil yapacagim
inşallah veririmVerirsin boğam
Yürüyüşe çıktım çok mutluyum
Dün çıkmadım diye asıri huzursuz idim
Ben de azcık eksiye geçtim ama bakalım daha 2 gün varSelam herkese salidan beri eksiyim
Bakalım cuma neler olacak
ben de genelde emzirirken yazarımGünümüz güzel geçsin kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz ben şu an bıdık cadalozu emziriyorum uykusuz gözlerle size bakıyorum
teşekkürlerBoyun uzun, BMI normale gelmiş, artık zor gider tabi. :)
Tebrikler. :)
Cnn ben de öyle oluyorum bazen soruyorum konuşuyorum sonra da unutuyorum önemli değil 6 aylık olacağız bir hafta sonra yoldan geldik şimdi de huzursuz kucağımda dolaşıyoruz eviYerim onun masajini ne kadarlık oğlun canım (daha önce sorduysam kusura bakma hatırlamıyorum:))
Ah bu gece uykusu işi çok fena ya hala düzene giremedik
Nasilsin canim
İyi canım sen nasılsınNasilsin canim
HayrolsunDerin dusuncelere dalıyorum bu ara az kaldi birseyler icin
Iyiyim canimİyi canım sen nasılsın
Hayrolsun
Evetttttttttt hepiniz rakibelerimsiniz artık arada bol kalorili yemek fotoları atarım sizeIyiyim canim
Hayirli olsun 4 takimdasin artik rakip sayılırız
Yeni kaptaninla eski komsuyuz biliyor musun bence yemek fotografi paylaşırken düşün derimEvetttttttttt hepiniz rakibelerimsiniz artık arada bol kalorili yemek fotoları atarım size
Ne gibi şeylerDerin dusuncelere dalıyorum bu ara az kaldi birseyler icin
2 yil oldu yeter diyorum bazi seyler icin genclerin önünü açalımNe gibi şeyler
Hadi yaaaYeni kaptaninla eski komsuyuz biliyor musun bence yemek fotografi paylaşırken düşün derim
Gayet mantıklı canım.Kasaptan kemik alıp suyunu kaynatıp yemeklere koymak.Aynen çok faydalı ama malesef sakatat vs yiyemiyorum hiç yemedim de sadece küçükken annem mumbar dolması yapardı birde ciğer yedim ama ergenlikten sonra zorla yediremedilerkolajen aldım bakalım inşallah işe yarar.
Birde kemik suyu yapıp buzluğa koyuyorum az az yemeklere çorbalar katıyorum işte
süpersin canım ya ama sana yetişenSüperbende eksideyim ama bu hafta az olacak anlaşılan ama az olsun da olsun... az az da olsa hedefe ulaşıcam inşallah.
Harikasın boğaminşallah veririm
Ben de spor yapmayınca çok huzursuz oluyorum eskiden spor yapmaya üşeniyordum şimdi tam tersi oldu
Ben de azcık eksiye geçtim ama bakalım daha 2 gün var
ben de genelde emzirirken yazarım
teşekkürler
Cnn ben de öyle oluyorum bazen soruyorum konuşuyorum sonra da unutuyorum önemli değil 6 aylık olacağız bir hafta sonra yoldan geldik şimdi de huzursuz kucağımda dolaşıyoruz evi
Evin hali içler acısı tabi
Anne evinde diyet yapmak ayrı bir hüner kilo vermeyi basarmakda ayrı bir hüner tebrik ederim seni canımBugün evime geçiyorum artık yoldayız..
5 Gün diye gittik 12 gün kaldik...
Anne evinde diyet yaptım
12 günde 1 kilo 400 gr verdim kendime ben de şaşırdım ama yaptım başardım
Aa güzel haberler gelecek2 yil oldu yeter diyorum bazi seyler icin genclerin önünü açalım
Bunun uzerine ben nasıl menü yazayım simdi. Kızlar beni affedin olmuyor. Kaptan olmadı yapamadım. Sizlere bol şanslarMenü bırakayım
İf dünden beri 24 saat açlık yaptım
Bugün 22/2 yaptım.
9 Duble Türk kahvesi
11 Sade Nescafe
13 3-4 kupa çay
17.25 Akşam yemeği
4 tane kırmızı-mor erik
2 büyük tavuk pirzola derisiz,bol bol kıvırcık marul, domates,kuru soğan , maydanoz,1 bardak ayran
19.25 Ara öğün
1 tane büyük boy haşlanmış mısır
Su bolca
Spor
68 dk tempolu+17 dk Leslie fitness+5000 adım=313 puan
Zipzip-
Felicio
Leyla dün 5000 adım 75 puan başka yapamadım.
Pazar günkü sporum hatırlıyor musun?
300 un üstü kusuratlari dünü telafi eder diye düşünüyorum
Sağol cnm bir iki kere kaçamağım oldu ama sonra hemen toparladım devamı gelmediAnne evinde diyet yapmak ayrı bir hüner kilo vermeyi basarmakda ayrı bir hüner tebrik ederim seni canım
Canim herkesin metabolizmasi ve uyguladigi diyetler farkli hemen pes etmeBunun uzerine ben nasıl menü yazayım simdi. Kızlar beni affedin olmuyor. Kaptan olmadı yapamadım. Sizlere bol şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?