• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 dilim ekmek yemis olursun bence normal canim ,tam bugday yada tahilli ekmekleri kullanirsin
Yada yaninda yulaf götürüp sutle yiyebilirsin mutfaginiz varmis anladığım kadariyla

Hmmmm, süt yulaf mantıklı. Hoppa Sağolasın. :)

Ağız alışkanlığı valla:-) Evet kokar yumurta sabah ben hemen yiyip gidiyorum tek onu protein olsun diye zor oluyor dışarıda gerçekten başka gelmedi aklıma bende yiyemiyorum bulamadığımdan zaten:KK64:

Sağol yine de fikir verdiğin için. :) Normalde çok ideal bir seçim yumurta. :)

Canım bende haberler pek iyi değil. Evimize döndükten sonra önce kv,sonra da benim annemin korona olduğunu öğrendik. Kv bizden uzakta ama annemle yaklaşık 10 gün bir aradaydik. Haliyle hem onlar için hem kendimiz için korktuk. Benim oğlumun ve eşimin testleri dün akşam belli oldu, çok şükür negatif. Dün akşam kanseri atlatan gorumcemin ve kocasının da pozitif olduğunu öğrendik. Annemle temaslı olduğumuz için karantinadayiz. Kısacası bu aralar canım sıkkın, arada bir okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor pek.

Çok geçmiş olsun. Hastalığa yakalananların çoğunun hafif atlattığını unutma. Ağır geçirenlerin bile çoğu iyileşiyor. Kötü düşünmeyin.

Canım bende haberler pek iyi değil. Evimize döndükten sonra önce kv,sonra da benim annemin korona olduğunu öğrendik. Kv bizden uzakta ama annemle yaklaşık 10 gün bir aradaydik. Haliyle hem onlar için hem kendimiz için korktuk. Benim oğlumun ve eşimin testleri dün akşam belli oldu, çok şükür negatif. Dün akşam kanseri atlatan gorumcemin ve kocasının da pozitif olduğunu öğrendik. Annemle temaslı olduğumuz için karantinadayiz. Kısacası bu aralar canım sıkkın, arada bir okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor pek.
Canım çok geçmiş olsun atlatirsiniz inşallah en kısa zamanda

Canım çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatirlar..
Bnm kardeşimin iş arkadaşınin ailesi de korona olmuş kendisine de test yapıp karantinaya almislar kardeşim de arkadaşı ile temaslı test pozitif çıkarsa kardeşime de test yapacaklarmış
Kardeşim de üst katta oturuyor görüşmeyeli bir süre dedi
İnşallah yoktur ama insan yine de tedirgin oluyor

Bizde şimdilik bişey yok canım eğer sonradan çıkmazsa. Annemle temasta olan 13 kişiyiz canım tüm kardeşler ve aileleri olarak. Küçük bebekler için de korktuk ama annemin hasta olmaya başladığı zamanlar bebeklerle yoğun olarak ben ilgileniyordum (zaten tek bebek vardı diğeri yoğun bakımdan çıkmamıştı, annem diger bebeği hiç görmemiş oldu) benim annem korona olduğunu öğrenene kadar ağır kısmı atlattı zaten, kv bugün kötü durumda, inşallah o da hemen toparlar, 70 yaşında.
Umarım canım 🙏 kadınlar daha dayanıklıymış virüse o da biran önce toparlar sen hiç canını sıkma çok ağır olsa 5.-7. Günler çok farklı geçerdi Bol bol C vitamini bağışıklık güçlendirici şeyler yesinler geçer bu da domuz gribi gibi bir şey esasında sadece daha hızlı yayılanı

Bugunku menum
Sabah 11:00
2 haslanmis yumurta
Bir dilim tb ekmegi
Peynir zeytjn
1 tatli kasigj çikolata
Sekersiz cay
Aksam 18:00
Salata(içerisine 1 cay bardagi kadar nohut koydum)
Ara
3 incir
2 lt su
Bir bardak yesil cay
Bir fincan turk kahvesi
Yarim eti form
Spor
17 bin adim yuruyus 255p

Çok sağol tatlım 😘 Oğlumun canlı dersleri var şimdilik canım, benimkiler pazartesi başlıyor. Annem muhtemelen hastanede kaptı. Hem doğum zamanı kaldı hem de sonradan yoğun bakım dönemi kalmıştı. Ben de hastanede kaldım, annemle çok fazla bir aradaydim ama bulaşmamış, Allah'ın hikmeti işte.
İnşallah atlatirlar bir an önce 💐

Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin bir an evvel. Artık daha hafif atlatılıyor genellikle, onlar da bir an önce atlatır umarım. Sen de dikkat et kendine çok yoruldun son zamanlarda direncin düşmesin. 💕💕

Son üç gündür çok şiddetli diş ağrısı çekiyorum kızlar, menü bile bildiremedim doğru dürüst. Yarın kanal yapılacak inşallah kurtulurum şu ağrıdan.
Bugünkü menüm
Saat 5 gibi iki küçük ev poğaçası yanında bir avuç tuzsuz çekirdek yedim. Başka Bir şey istemedi canım diş ağrısından.

Anladım canım haklısın normal oruç da tutarım ben bazen aslında ama o halsiz bırakıyor insanı kahve içmek iyi gelebilir :)

Aynen canım öyle yap zararın neresinden dönersek kardır :KK50:

Olsun canım Spor yine güzel maşallah ❤

Teşekkürler canım ❤

Afiyet olsun canım guzel menü❤
aynen istediğin kadar su kahve çay maden suyu yeşil çay iç açlık aklına gelmiyor.Hem dinç tutuyor tok tutuyor 😉😉😉
Dünkü Menüm
9:30 500 ml proteinli süt
14:00 Etli düğün çorbası
16:00 1 tahıl bar, 1 paket etiform
21:00 Çifköfte dürüm, 300 ml ayran

Arkadaşlar menü konusunda yardımınıza ihtiyacım olacak. 10 civarı mutlaka kahvaltı yapmam gerekiyor. Eskiden kepekli krep hazırlıyordum, çok tok tutuyordu. Vaktim olmadığından artık hazırlayamıyorum, akşamdan hazırla derseniz, inanın sabah yemeye bile vaktim olmuyor. Proteinli sütler de ne kadar şekersiz olduğunu iddia ederse etsin acıktırıyor. Öğlen olmadan aranma moduna girmiş oluyorum. Lifli ve tok tutacak, ofiste yenebilecek bir kahvaltıya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Bir de bu sabah 90.8 çıktım. Yarın artıdan kurtulmam mümkün olmayacak. Haftaya güzel sonuçlarla geleceğim ama. Yeterki şu kahvaltı sorununu çözeyim.
yoğurt yulaf keten tohumu yeşil elma veya armut karışımı bu ara favorim güzel zayıflatıyor 🤣🤣🤣🤣
Hayırdır kaptanım herşey yolundadır inşallah

Azmine iradene çok imrendim valla maşaallah

Süpersin canım afiyet olsun
sağol canım🤩🤩ilk başladığımda çok kötüydum bırakacaktim hatta Zipzip- Zipzip- sağolsun birakmadi beni 😍😍😍
Benim tartıya bişii oldu sanırım pilimi azaldı nedir bi çıktım başka yine çıktım başka sonra yine ilk rakam sonra bidaha çıktım dahada farklı. Pilini değişelim bugün var bir sıkıntı 🤦‍♀️
ooo senin tartı sayesinde yarın belki seni geçerim rakibem😁😁😁😁
Senin hızına yetişemedi piller 🧿🧿🧿
harika espri🤣🤣senin esprileri ne bayılırıllyorum😍😍😍sana da bayılıyorum 🤩🤩🤩
sudem34 sudem34 @snglmlk
Nasılsınız? Bu ara bir sessizlik hakim sanırım sohbetlerimize ❤❤❤ Arada laf atayım size de 😍😘
Kuzum sabah 6 saat dersim vardı.
Öğleden sonra da okula gittik orda evrak işi vardı eve gel yemek ye spor yap duş al anca oturabildim şimdi 😁 😁😁
Yarıni çok merak ediyorum 🤭🤭🤭🤭

Son üç gündür çok şiddetli diş ağrısı çekiyorum kızlar, menü bile bildiremedim doğru dürüst. Yarın kanal yapılacak inşallah kurtulurum şu ağrıdan.
Bugünkü menüm
Saat 5 gibi iki küçük ev poğaçası yanında bir avuç tuzsuz çekirdek yedim. Başka Bir şey istemedi canım diş ağrısından.
Gecmis olsun canim dis agrisi kötü olur :(:(

Back
X