2 dilim ekmek yemis olursun bence normal canim ,tam bugday yada tahilli ekmekleri kullanirsin
Yada yaninda yulaf götürüp sutle yiyebilirsin mutfaginiz varmis anladığım kadariyla
Hmmmm, süt yulaf mantıklı.
Ağız alışkanlığı vallaEvet kokar yumurta sabah ben hemen yiyip gidiyorum tek onu protein olsun diye zor oluyor dışarıda gerçekten başka gelmedi aklıma bende yiyemiyorum bulamadığımdan zaten
![]()
Sağol yine de fikir verdiğin için. :) Normalde çok ideal bir seçim yumurta. :)
Canım bende haberler pek iyi değil. Evimize döndükten sonra önce kv,sonra da benim annemin korona olduğunu öğrendik. Kv bizden uzakta ama annemle yaklaşık 10 gün bir aradaydik. Haliyle hem onlar için hem kendimiz için korktuk. Benim oğlumun ve eşimin testleri dün akşam belli oldu, çok şükür negatif. Dün akşam kanseri atlatan gorumcemin ve kocasının da pozitif olduğunu öğrendik. Annemle temaslı olduğumuz için karantinadayiz. Kısacası bu aralar canım sıkkın, arada bir okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor pek.
Çok geçmiş olsun. Hastalığa yakalananların çoğunun hafif atlattığını unutma. Ağır geçirenlerin bile çoğu iyileşiyor. Kötü düşünmeyin.