• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menün ve sporun güzel olmuş keşke benimde dışarı da yürüme imkanım olsa 😊

Menün çok hafifmiş, kolay gelsin canım

Süper ya darısı bana 🤗

Afiyet olsun canım bu arada karatay diyeti yapan sendin değil mi??
Dün yoldan geldik kendime yemek yapamadım ondan menü de öyle oldu

sudem34 sudem34 sonngulen sonngulen
Nasılsınız? Bu ara bir sessizlik hakim sanırım sohbetlerimize ❤❤❤ Arada laf atayım size de 😍😘
Canım bende haberler pek iyi değil. Evimize döndükten sonra önce kv,sonra da benim annemin korona olduğunu öğrendik. Kv bizden uzakta ama annemle yaklaşık 10 gün bir aradaydik. Haliyle hem onlar için hem kendimiz için korktuk. Benim oğlumun ve eşimin testleri dün akşam belli oldu, çok şükür negatif. Dün akşam kanseri atlatan gorumcemin ve kocasının da pozitif olduğunu öğrendik. Annemle temaslı olduğumuz için karantinadayiz. Kısacası bu aralar canım sıkkın, arada bir okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor pek.

Aralıkları fazla değilmi cnm ya Bu sabah tesadüfen denk geldinOsman müftüoğlu konuşuyordu tvde. Özellikle bayanlar 14 saati aşmasın if diyordu. Sağlıklı olan 14 - 16 saat açlık ideal miş.
Gençleşme hormonu 16 saatten sonra salgılanıyor canım.Birde virüsler bile ölmeye başlıyor 17 saatten sonra.
Ama ben kabızlığı tetkikledigi için mesela bugün hemen 8.45 de başladım öğüne.
Bir gün uzun yaparsam ertesi gün kısa yapıp bağırsak hareketlerini hızlandıriyorum.
3-4 gün açlık yapan da var ama benim maksimum bu ilk defa oldu spora git gel anca yetişti yemek

Canım bende haberler pek iyi değil. Evimize döndükten sonra önce kv,sonra da benim annemin korona olduğunu öğrendik. Kv bizden uzakta ama annemle yaklaşık 10 gün bir aradaydik. Haliyle hem onlar için hem kendimiz için korktuk. Benim oğlumun ve eşimin testleri dün akşam belli oldu, çok şükür negatif. Dün akşam kanseri atlatan gorumcemin ve kocasının da pozitif olduğunu öğrendik. Annemle temaslı olduğumuz için karantinadayiz. Kısacası bu aralar canım sıkkın, arada bir okuyorum ama içimden yazmak gelmiyor pek.
Canımın içi çok geçmiş olsun.
Ben canlı dersler den dolayı yoğun olduğunu düşündüm.
Kardeşin için hastaneye git gel çok oldu ya.
Annen hastneden mı kapmış?
Allah şifa versin.💐💐💐

Kizlar ameliyat iptal benim
ben revizyon da olucaktim memede portluk oldu koltuk altımda doktorum başından savdi resmen işi bırakacak mis baska doktor 5 bin dedi düzeltme altı ustu sağa 5cm sola 4 cm kesi acicakti .
17.5 dediler kerin germe memeye benimde param 14.5 tu seneye olucam inşallah kısmet değilmiş doktorlar ameliyatlarinin arkasında durmuyor başka bir doktor bulurum daha iyi.
Silikon bende istedim ama korktum plastik bişi içerde hissederim filan :)
Kendine bak ama Salma derim kız
Ameliyat iptal olunca 5 günlük Antalya'ya hotele kaçıyorum bu gece yolculuk var kalan parami altına yatırım beklerim boşver

Çok geçmiş olsun hepinize💐💐💐 belliki ayakta kolay atlatacaksınız çekirdek aile olarak 💕 kimseye birşey olmasın ❤️❤️❤️ Korona olmayan kalmayacak atlalatacağız hepimiz bitsin biran önce çok sıkıldık 😢 yeğenlerinle de temas oldu değil mi 😕 Moral en önemlisi hiç canını sıkma herşey biryerde olacağına varıyor elimizden gelenler hep sınırlı maalesef ❤️❤️❤️

Kizlar ameliyat iptal benim
ben revizyon da olucaktim memede portluk oldu koltuk altımda doktorum başından savdi resmen işi bırakacak mis baska doktor 5 bin dedi düzeltme altı ustu sağa 5cm sola 4 cm kesi acicakti .
17.5 dediler kerin germe memeye benimde param 14.5 tu seneye olucam inşallah kısmet değilmiş doktorlar ameliyatlarinin arkasında durmuyor başka bir doktor bulurum daha iyi.
Silikon bende istedim ama korktum plastik bişi içerde hissederim filan :)
Kendine bak ama Salma derim kız
Ameliyat iptal olunca 5 günlük Antalya'ya hotele kaçıyorum bu gece yolculuk var kalan parami altına yatırım beklerim boşver
Tüh ya kısmet değilmiş seneye bence kilonu oturtursan çok daha iyi olabilir senin açından her şerde bir hayır vardır 😟

Tüh ya kısmet değilmiş seneye bence kilonu oturtursan çok daha iyi olabilir senin açından her şerde bir hayır vardır 😟
Çok üzüldüm hazirliklarim tamamdı hastane çantamı bile yapmıştım ama bugünkü başka bir hoca karın germe ameliyatı yapacak olan aslında revizyon ücretsiz olmalı çünkü doktor hatasi deyince ben şaşırdım güvenim kalmadı .
13 bine anlaşmıştık karın germeye meme çıktı meme için 1.5 daha bulurum dedim 14.5 zorlariz dedik eşimle ama 17.5 duyunca şok oldum 5 bin revizyon diyor zaten ben mememi 10 bine yaptırdım altı ustu 5 ve 4 cm kesi acilikcak az bir doku alınıp kapanicak yazık vallahi doktorumu seviyordum ama bizi yarı yolda bıraktı madem işten ayrilicaksin bari yaptığın işin arkasında dur dimi

Zipzip- Zipzip- kaptanım bugün çıkıyoruz çok şükür tahliller temiz çıktı yarın tekrar aranızdayım inşallah ama artılarla geldim 71.5 olmuşum hastanenin yemeğinden başka yemek getirmek yasak o yüzden 3 öğün mecbur yedim kaptanım
Gözünüz aydın 💐💐💐

Çok üzüldüm hazirliklarim tamamdı hastane çantamı bile yapmıştım ama bugünkü başka bir hoca karın germe ameliyatı yapacak olan aslında revizyon ücretsiz olmalı çünkü doktor hatasi deyince ben şaşırdım güvenim kalmadı .
13 bine anlaşmıştık karın germeye meme çıktı meme için 1.5 daha bulurum dedim 14.5 zorlariz dedik eşimle ama 17.5 duyunca şok oldum 5 bin revizyon diyor zaten ben mememi 10 bine yaptırdım altı ustu 5 ve 4 cm kesi acilikcak az bir doku alınıp kapanicak yazık vallahi doktorumu seviyordum ama bizi yarı yolda bıraktı madem işten ayrilicaksin bari yaptığın işin arkasında dur dimi
Çok haklısın ama bu estetik işinde çok dikkatli olmak lazım revizyon bir çok ameliyatta oluyor ücretsiz duymadım ben çatır çatır alıyorlar ücreti genelde de vücut kendi yapıyor 😠 17,5 istediğin ameliyat için çok değildir bence yapıncada en iyisi olsun 💕 Az daha sabret canım tatil güzel fikir az tazelen ve dön aramıza 💕

Cok gecmis olsun canim ama canını sıkma bizimde çevrede çok yakalanan oldu ama hepsi neredeyse ayakta atlatti etkisi azaldı diyolar onlarda en kisa zamanda atlatirlar

Canımın içi çok geçmiş olsun.
Ben canlı dersler den dolayı yoğun olduğunu düşündüm.
Kardeşin için hastaneye git gel çok oldu ya.
Annen hastneden mı kapmış?
Allah şifa versin.💐💐💐
Çok sağol tatlım 😘 Oğlumun canlı dersleri var şimdilik canım, benimkiler pazartesi başlıyor. Annem muhtemelen hastanede kaptı. Hem doğum zamanı kaldı hem de sonradan yoğun bakım dönemi kalmıştı. Ben de hastanede kaldım, annemle çok fazla bir aradaydim ama bulaşmamış, Allah'ın hikmeti işte.

İyi Günler Hanımlar dun menü yazamadım ilaç yan etki yaptı erken uyumuşum spor da yok zaten malesef
Dünkü menü
Sabah kahvaltısı:omlet,domates,salatalık,peynir,zeytin ,yeşilçay

Akşam yemegi:1 kase mercimek çorbası, 5 kaşık etli türlü,1 dilim kepekli ekmek
3000 adım
Zipzip- Zipzip-

İyi Günler Hanımlar dun menü yazamadım ilaç yan etki yaptı erken uyumuşum spor da yok zaten malesef
Dünkü menü
Sabah kahvaltısı:eek:mlet,domates,salatalık,peynir,zeytin ,yeşilçay

Akşam yemegi:1 kase mercimek çorbası, 5 kaşık etli türlü,1 dilim kepekli ekmek
3000 adım
Zipzip- Zipzip-
Gecmis olsun canim

Çok geçmiş olsun hepinize💐💐💐 belliki ayakta kolay atlatacaksınız çekirdek aile olarak 💕 kimseye birşey olmasın ❤❤❤ Korona olmayan kalmayacak atlalatacağız hepimiz bitsin biran önce çok sıkıldık 😢 yeğenlerinle de temas oldu değil mi 😕 Moral en önemlisi hiç canını sıkma herşey biryerde olacağına varıyor elimizden gelenler hep sınırlı maalesef ❤❤❤
Bizde şimdilik bişey yok canım eğer sonradan çıkmazsa. Annemle temasta olan 13 kişiyiz canım tüm kardeşler ve aileleri olarak. Küçük bebekler için de korktuk ama annemin hasta olmaya başladığı zamanlar bebeklerle yoğun olarak ben ilgileniyordum (zaten tek bebek vardı diğeri yoğun bakımdan çıkmamıştı, annem diger bebeği hiç görmemiş oldu) benim annem korona olduğunu öğrenene kadar ağır kısmı atlattı zaten, kv bugün kötü durumda, inşallah o da hemen toparlar, 70 yaşında.

Çok haklısın ama bu estetik işinde çok dikkatli olmak lazım revizyon bir çok ameliyatta oluyor ücretsiz duymadım ben çatır çatır alıyorlar ücreti genelde de vücut kendi yapıyor 😠 17,5 istediğin ameliyat için çok değildir bence yapıncada en iyisi olsun 💕 Az daha sabret canım tatil güzel fikir az tazelen ve dön aramıza 💕
Öğle yapcam canım ve diyetisyene gidicem dönüşte platese de yazilicam 65 60 a cekicem kilomu diğer kışta ameliyatımi olurum

Cok gecmis olsun canim ama canını sıkma bizimde çevrede çok yakalanan oldu ama hepsi neredeyse ayakta atlatti etkisi azaldı diyolar onlarda en kisa zamanda atlatirlar
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim 😘
sonngulen sonngulen çok geçmiş olsun.Annenize de Allah şifalar versin
Çok teşekkür ederim, sanırım bir rahatsızlığın var ne olduğunu göremedim ama çok geçmiş olsun.

Back
X