• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Lili 38 Lili 38 nerelerdesin iyice boşladın bizi 🤨😔😔😔
Çok yoğunum canim benim ya sürekli takip edemedigim icin yarim yamalak gelip sanki okuma geregi duymuuormusum gibi anlasilmayim diye gelmekten cekiniyorum. Çünkü geliyorum damdan kapidan iki mesaj yazip gidiyorum. Omer asaf in çiş egitimi ile mesgulum buara 🤷‍♀️

Eklentiler

• IMG-20200926-WA0050.webp
    IMG-20200926-WA0050.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 21
Aksamdan sandevic hazirlasan aciktigin zaman yersin is yerinde

Ekmek yemiş olurum, aynı kapıya çıkar. :KK43:

İnşaallah sağlıklı bi şekilde eksilirsin bacım 😊 bildiğim tarif yok malesef🤭

Hep beraber eksilelim. :)

Abla akşamdan süte yulaf koy sabah yiyebilirsin ya da yoğurtla yiyebilirsin sandviç pratik bende bu aralar yapamıyorum bende sabah Bi filtre kahve içip elma yiyorum hazırlayabilirsem sabahta Bi yumurta haşlayıp onu ağzıma atıyorum Ama beni tok tutuyor bunlar böyle şeyler düşünürken öğle öğününü sağlam yapman lazım:KK74:

Yaş kaç? :KK53: Abla deme kız, 18 yaşında olsan bile abla deme. 23 yaşında arkadaşım var, Funda diyor. Tribe giriyorum ablaya. :KK53:

Yumurta güzel fikir de kahvaltıyı 10 da yapmam lazım. Yanıma alırsam da kokar. :KK45:

Ay fikrinizi sordum, sonra da kulp bulmaya başladım. Kusura bakmayın valla ya. :oops:

Herkesciklere günaydınnn:KK71:
Herkese hayırlı sabahlar
Hepinize günaydın
Dünkü Menüm
9:30 500 ml proteinli süt
14:00 Etli düğün çorbası
16:00 1 tahıl bar, 1 paket etiform
21:00 Çifköfte dürüm, 300 ml ayran

Arkadaşlar menü konusunda yardımınıza ihtiyacım olacak. 10 civarı mutlaka kahvaltı yapmam gerekiyor. Eskiden kepekli krep hazırlıyordum, çok tok tutuyordu. Vaktim olmadığından artık hazırlayamıyorum, akşamdan hazırla derseniz, inanın sabah yemeye bile vaktim olmuyor. Proteinli sütler de ne kadar şekersiz olduğunu iddia ederse etsin acıktırıyor. Öğlen olmadan aranma moduna girmiş oluyorum. Lifli ve tok tutacak, ofiste yenebilecek bir kahvaltıya ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Bir de bu sabah 90.8 çıktım. Yarın artıdan kurtulmam mümkün olmayacak. Haftaya güzel sonuçlarla geleceğim ama. Yeterki şu kahvaltı sorununu çözeyim.
Aksam çiğ köfte yediğin içindir canim şişkinlik yapar
Menün ve sporun güzel olmuş keşke benimde dışarı da yürüme imkanım olsa 😊

Menün çok hafifmiş, kolay gelsin canım

Süper ya darısı bana 🤗

Afiyet olsun canım bu arada karatay diyeti yapan sendin değil mi??
Yok canim ben diyeti kafama göre yapıyorum:)))
Çok yoğunum canim benim ya sürekli takip edemedigim icin yarim yamalak gelip sanki okuma geregi duymuuormusum gibi anlasilmayim diye gelmekten cekiniyorum. Çünkü geliyorum damdan kapidan iki mesaj yazip gidiyorum. Omer asaf in çiş egitimi ile mesgulum buara 🤷‍♀️
Kolay gelsin sana
Zipzip- Zipzip- kaptanım bugün çıkıyoruz çok şükür tahliller temiz çıktı yarın tekrar aranızdayım inşallah ama artılarla geldim 71.5 olmuşum hastanenin yemeğinden başka yemek getirmek yasak o yüzden 3 öğün mecbur yedim kaptanım
Gecmis olsun canım

Allah kolaylık versin

Zipzip- Zipzip- kaptanım bugün çıkıyoruz çok şükür tahliller temiz çıktı yarın tekrar aranızdayım inşallah ama artılarla geldim 71.5 olmuşum hastanenin yemeğinden başka yemek getirmek yasak o yüzden 3 öğün mecbur yedim kaptanım
Gecmis olsun canim artilari düşünme eve dönünce verirsin 😘😘

gunaydin kizlar :KK54: Felicio Felicio videoyu yapmaya calistim cok zordu yaptim ama ..yanlarim karnim bacaklarim agriyor etkili oldu demek :KK6: 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Bu akşam bende yapayım bak çok motive oldum ❤️❤️❤️ Gerçekten işe yarıyor canım ama boynuna dikkat et

Yaş kaç? :KK53: Abla deme kız, 18 yaşında olsan bile abla deme. 23 yaşında arkadaşım var, Funda diyor. Tribe giriyorum ablaya. :KK53:

Yumurta güzel fikir de kahvaltıyı 10 da yapmam lazım. Yanıma alırsam da kokar. :KK45:

Ay fikrinizi sordum, sonra da kulp bulmaya başladım. Kusura bakmayın valla ya. :oops:
Ağız alışkanlığı valla:-) Evet kokar yumurta sabah ben hemen yiyip gidiyorum tek onu protein olsun diye zor oluyor dışarıda gerçekten başka gelmedi aklıma bende yiyemiyorum bulamadığımdan zaten:KK64:

Kolay gelsin canım. 💕 ara sıra gel çok özletiyorsun🥰 okuyamasan bile bir iki yaz konuşuruz 🤩 tüm güzellikler seninle olsun ❤️❤️❤️

Bende çok özledim:KK42: Şu ödemi atayım bu hafta listeye öyle gireceğim sanırım tekrar:KK23: cumadan itibaren sporuda alıyorum artık tekrar listeyi tutacağım:KK71:
Sen gittin spor bitti 😂😂😂 bu Cuma değil mi canım 💕 listeye gir ki hemen sonra birlikte mezun olalım 💕

Günaydın yoldaş 😀

Teşekkür ederim. Ben de sporla senin ilgilendiğini düşünüp etiket yapayım dedim kurallara uyma amaçlı 😀 meğer yanlış anlamışım o zaman iyi challenge yapmalar size🥳😊. İnşaallah olur ✅🥰
Spor kaptanımız N Nidsalii canım normalde onu etiketliyoruz izinden dönüyor sanırım yarından itibaren etiketleriz 💕

Back
X