• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amann maşallah spora bak ...
Nasıl vakit bulabiliyorsun bu kadar spora???
Çoluk çocuk ev yemek çamaşır yok mu??
Olmaz olur mu canım yemek başında beklerken bile adım sayıyorum pilates yaparken 3_4 kere ara verdigimi bilirim hele büyük kızım bir dağını ki sorma ebasi ödevi küçük kızın uykusu derken bitmez ama işte nasıl yemek yapmak zorundaysan kendimi spor için sartlardirdim başka türlü olmuyor

Olmaz olur mu canım yemek başında beklerken bile adım sayıyorum pilates yaparken 3_4 kere ara verdigimi bilirim hele büyük kızım bir dağını ki sorma ebasi ödevi küçük kızın uykusu derken bitmez ama işte nasıl yemek yapmak zorundaysan kendimi spor için sartlardirdim başka türlü olmuyor
Valla cok iyi yapıyorsun..
Senin kadar olmasa da ben de az çok yapıyordum birkaç gündür yapamıyorum rutinime dönerim inşallah

Senle boyumuz yakın.
Bak şu an 70 lerdeyim acaip forma girdi vücudum.
Herşey bol geliyor.
Patlayacak gibi olan şeyler bile bosbol🤩🤩
Ben de bu kilomdan daha zayıf haldeyken giydiğim kıyafetleri giyebiliyorum şaşırıyorum daa spor dan mı acaba böyle formda olmamız???

Evett ben geldim:KK73:Şu an tekrar ayrıldığım kiloya döneyim tekrar listeye gireyim:KK23:yarından itibaren tekrar spor için liste başı yapıyorum etiketleri alayım:cool:
Bu hafta staja başlıyorum üç aylık bi yoğunluğum olacak spora çok zaman ayıramam gibi Ama size zaman ayıracağım:KK74: Herkese iyi geceler yarına güzel eksileriniz olsun💕

Evett ben geldim:KK73:Şu an tekrar ayrıldığım kiloya döneyim tekrar listeye gireyim:KK23:yarından itibaren tekrar spor için liste başı yapıyorum etiketleri alayım:cool:
Bu hafta staja başlıyorum üç aylık bi yoğunluğum olacak spora çok zaman ayıramam gibi Ama size zaman ayıracağım:KK74: Herkese iyi geceler yarına güzel eksileriniz olsun💕
Hosgeldin N Nidsalii özledik seni

Hayırlı olsun canım stajın.
Kırıkkale de mi staj yerin?
Canım ben bölgesel için program tekrar yükledim.
Ordaki egzersizleri yapıyorum genelde 😁

Sıkılaşma olsa fena olmaz aslında vücutta 65 olcam 10 kg daha vereyim de
Benim basenler içi boşaldı fos fos
Eskiden taş gibi sert idi
Yağlar eriyince yumos yumos oldu
Bölgesel i bol yapmak lazım.
Diyet bitince de sıkılaşma ya ağırlık vermek gerek

Hosgeldin N Nidsalii özledik seni
Bende bende :KK60:
Harikasın helal olsun vallahi darısı benim ve tüm isteyenlerin başına olsun
Olur çokta güzel olur sudem34 sudem34 azmine hayranım çok güzel sonuçlar aldı Ama sende çok iyi gidiyorsun ilerde görünce boşa söylemişim bunları neler yaptım Ne diyeceksin sizlerden Ne resimler görüpte ah ahh diyeceğiz bizde:cool:
Hayırlı olsun canım stajın.
Kırıkkale de mi staj yerin?
Canım ben bölgesel için program tekrar yükledim.
Ordaki egzersizleri yapıyorum genelde 😁
Şu anlık bir ay Bursada iki ay İstanbul'da olacak sonrası belli değil neresi çıkarsa şansıma😅
Ya isterseniz tekrar başlayabilirim bölgesel videolara onu bi soralım beğendiyseniz:KK23:

Olur çokta güzel olur sudem34 sudem34 azmine hayranım çok güzel sonuçlar aldı Ama sende çok iyi gidiyorsun ilerde görünce boşa söylemişim bunları neler yaptım Ne diyeceksin sizlerden Ne resimler görüpte ah ahh diyeceğiz bizde:cool:

Şu anlık bir ay Bursada iki ay İstanbul'da olacak sonrası belli değil neresi çıkarsa şansıma😅
Ya isterseniz tekrar başlayabilirim bölgesel videolara onu bi soralım beğendiyseniz:KK23:
Canım ben izleyemedigim için resimden anla uygula vakit kaybı çok oluyor 😁😁😁😁
Puan konusunda evet bonus yüksek ama ben anlamaya çalışana kadar kendi programı yapsam hem daha çok kalori harcar hemde aynı puanı alırim🤣🤣🤣
Sınırsız internet imkanım oldugunda isterim ama şu ara biraz zor.
Gönderilerin hepsini yaptım 😁😁😁😁 Bir tek en sonuncu başladım yarım kaldı bir daha da yapamadım 😁😁😁

İyi ya bir Bursa bir İstanbul süper 😍
Canım senin vki çok iyi
Mezuniyet ine 1,5 kilo mu kaldı?

Selam kızlar

sabah
Peynir zeytin
Bi tane kahvaltılık tekli tereyağlardan yarısını yedim, reçele bandım
Domates salatalık istemedi canım midem bulanıyor peynir zeytin terayağ reçel arası doydum. Yarım kupa çay

Öğlen
Duble Türk kahvesi

akşam da
Tavuk yedim
Bir maden suyu içtim

Canım ben izleyemedigim için resimden anla uygula vakit kaybı çok oluyor 😁😁😁😁
Puan konusunda evet bonus yüksek ama ben anlamaya çalışana kadar kendi programı yapsam hem daha çok kalori harcar hemde aynı puanı alırim🤣🤣🤣
Sınırsız internet imkanım oldugunda isterim ama şu ara biraz zor.
Gönderilerin hepsini yaptım 😁😁😁😁 Bir tek en sonuncu başladım yarım kaldı bir daha da yapamadım 😁😁😁
Ay Evet ben o internet işini unuttum valla ona rağmen çok iyi yaptın tebrik ederim😻

Back
X