- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
Bakalım canım ama zor hele oğlusla çok zorAcele etme alışınca bakar denersin![]()
Teşekkürler canımNice yıllara![]()
Dimi ya bendeBen de aclik diyeti yapanlara hayranim hayatta yapamam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım canım ama zor hele oğlusla çok zorAcele etme alışınca bakar denersin![]()
Teşekkürler canımNice yıllara![]()
Dimi ya bendeBen de aclik diyeti yapanlara hayranim hayatta yapamam
Bebeğin kaç aylık şu an birde ne zamandır reddetmeye başladıCnm ben emzirirken de oturmuyorum oturamıyorum bnm oğlumda meme reddi var biraz hoplaya zıplaya kandırıyorum dikkatini dağıtarak emziriyorum
Meme reddinden dolayı kilo alımı çok az oldu kilo almasına destek sütümün kalitesini arttırıcı lactamili önerdi doktor hergün 1 bardak içiyorum çok şükür işe de yariyor biraz kilo aldı
Çok teşekkürler canımÇok teşekkür ederim, inşallah geçecek.
Aminn inşallah canım.
Nice mutlu sağlıklı yılları olsun canım.
İnşallah yoktur canım, insan ister istemez korkuyor.
Gerçekten de o günleri çok ağır geçti canım hatta acile falan götürüp iğne yaptırdık, korona olduğunu bilmiyorduk tabi. Çok şükür daha iyi artık. Birkaç gün sonra atlatır diye düşünüyorum.
Teşekkürler canımDoğum gününüz kutlu olsun![]()
![]()
İyi geceler aminnnEvett ben geldimŞu an tekrar ayrıldığım kiloya döneyim tekrar listeye gireyim
yarından itibaren tekrar spor için liste başı yapıyorum etiketleri alayım
Bu hafta staja başlıyorum üç aylık bi yoğunluğum olacak spora çok zaman ayıramam gibi Ama size zaman ayıracağımHerkese iyi geceler yarına güzel eksileriniz olsun
![]()
Afiyet olsun canımSelam kızlar
sabah
Peynir zeytin
Bi tane kahvaltılık tekli tereyağlardan yarısını yedim, reçele bandım
Domates salatalık istemedi canım midem bulanıyor peynir zeytin terayağ reçel arası doydum. Yarım kupa çay
Öğlen
Duble Türk kahvesi
akşam da
Tavuk yedim
Bir maden suyu içtim
Menünde sporunda harika iyi gecelerİyi geceler menümü yazıp yatacağım yarın tartı günü çok heyecanlı
Menüm
Sabah 10:30 2 yumurta haşlanmış peynir zeytin 5 ceviz 1 hurma
Ara bir kupa kahve
Akşam bir tabak taze fasulye yoğurt patlıcan salatası
Spor 2 saat yürüyüş 300 pFelicio
Kilon tam benim 4 ay önce diyete başlangic kilomTeşekkürler canım ❤
Kırıkkale de mi yasiyosun?Hayırlı olsun canım stajın.
Kırıkkale de mi staj yerin?
Canım ben bölgesel için program tekrar yükledim.
Ordaki egzersizleri yapıyorum genelde![]()
Yok canim.Kırıkkale de mi yasiyosun?
Allah rahatlık versin canımHerkese iyi geceler
Bende oralıyımYok canim.
Nidsalli oralı.
İstanbul dayım ben.

Geçmiş olsunİyi Günler Hanımlar dun menü yazamadım ilaç yan etki yaptı erken uyumuşum spor da yok zaten malesef
Dünkü menü
Sabah kahvaltısımlet,domates,salatalık,peynir,zeytin ,yeşilçay
Akşam yemegi:1 kase mercimek çorbası, 5 kaşık etli türlü,1 dilim kepekli ekmek
3000 adım
Zipzip-
Tatil dönüşü bir program cikaricam kendime umarjm herşey gönlümüzce olur emek veriyoruz okadar.Bende bende
Olur çokta güzel olursudem34 azmine hayranım çok güzel sonuçlar aldı Ama sende çok iyi gidiyorsun ilerde görünce boşa söylemişim bunları neler yaptım Ne diyeceksin sizlerden Ne resimler görüpte ah ahh diyeceğiz bizde
Şu anlık bir ay Bursada iki ay İstanbul'da olacak sonrası belli değil neresi çıkarsa şansıma
Ya isterseniz tekrar başlayabilirim bölgesel videolara onu bi soralım beğendiyseniz![]()