Çok mutluyum arkadaşlar ya. Bu sabah tartıya bakıp resmen gurur duydum kendimle
Pandemide de yedim ve 81 kiloyken artık dur demem lazım kilo almaya dedim ve 1 hafta sonra da sizin aranıza 80 kilo ile katıldım. Sizlerinde desteğiyle 2,5 ayda 13 kilo gitti şükürler olsunhepinizden Allah razı olsun. inşallah kalan 8 kiloyu da verirsem süper olacak
Bizde takim olarak gurur duyuyoruz seninle masallah çok guzel ilerledinÇok mutluyum arkadaşlar ya. Bu sabah tartıya bakıp resmen gurur duydum kendimle
Pandemide de yedim ve 81 kiloyken artık dur demem lazım kilo almaya dedim ve 1 hafta sonra da sizin aranıza 80 kilo ile katıldım. Sizlerinde desteğiyle 2,5 ayda 13 kilo gitti şükürler olsunhepinizden Allah razı olsun. inşallah kalan 8 kiloyu da verirsem süper olacak
Tebrik ediyorum canım cook guzel eksinKilo bildirimi
Geçen hafta 110,1
Bu hafta 108,7
Fark -1,4
Pazartesinden sonra eksilmedim menülerim doluydu baya bakliyatlı makarnalı.
Ama öğün dışı bişey yemedim spor yaptım yürüyüş yaptım moralimi yükselttim.
Tebrik ederim canım, eksin de incelmelerin de çok güzel.Bildirim yapayım
Geçen cuma 64.9
Bugün 63.9
Fark -1 kg
Yüzde 1.54
ay sevindirik oldum hiç bir haftada 1 kg verememiştimEki Görüntüle 2699245 Eki Görüntüle 2699246
tebrikler walla cok mutlu oluyorum seni böyle gördukce ☺ devam rakibemÇok mutluyum arkadaşlar ya. Bu sabah tartıya bakıp resmen gurur duydum kendimle
Tebrik ederim canım çok güzel.Kilo bildirimimi yapayım. Sabah çok susamıştım hemen tartıldım
Geçen cuma : 69.3 kg
Bu cuma : 68.4 kg
Fark : 900 gr
Yüzde : 1.30
Eki Görüntüle 2699247
Harikasın canım ben başaracağına inanıyorum.Kilo bildirimi
Geçen hafta 110,1
Bu hafta 108,7
Fark -1,4
Pazartesinden sonra eksilmedim menülerim doluydu baya bakliyatlı makarnalı.
Ama öğün dışı bişey yemedim spor yaptım yürüyüş yaptım moralimi yükselttim.
Tebrik ediyorum canım eksi gelmen gayet güzel.
Tebrik ederim canım çok güzel.
Teşekkür ederim cnmTebrik ederim canım, eksin de incelmelerin de çok güzel.
Teşekkürler kaptanım..❤❤❤Gunaydin hayirli cumalar❤
Eksin cook guzel tebrik ederim canım
Harikasın cnm insan yanına bazı konularda yoldaş arıyor burası da tam yeri çok şükür ben de veriyorumÇok mutluyum arkadaşlar ya. Bu sabah tartıya bakıp resmen gurur duydum kendimle
Guzel canım kilonu koruyorsun ❤Bu sabahki kilom
Neler neler yedim bir bilsennGuzel canım kilonu koruyorsun ❤
Gunaydin canim gecen cuma 78.7 ymissin yani 700 gram vermissin tebrik ederimGünaydın Hanımlar
Önceki kilo:78.5
Güncel kilo:78.0
Fark:500 Gr
Buna da şükür
Metabolizman sahaneNeler neler yedim bir bilsenn
Maaşallah canımKilo bildirimi
Geçen cuma 67
Bugün 65.3
Fark 1.7
Oran % 2.54
Zipzip- listeden çıkmak istiyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?