Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın sevgili takımım
geçen Cuma kg; 55,9
Bu Cuma kg ; 55,00
Fark; 900 gram
Yüzde: 1,61
Sevgili kaptanım Zipzip-
Ölçülerim bölgesel karın hareketlerini hastayım diye yapamadım bel çevrem genişlemiş
Bacak bölgem incelmiş

18.09.2020 56,2 kg Göğüs:85 Kollar: 25 Bel: 67 Alt Karın: 90 Basen: 96 Bacak: 53 Boyun: 30 yağ oranı: %27
02.10.2020 55,00 kg Göğüs:85 Kollar:25 Bel: 68 Alt Karın: 90 Basen:95 Bacak: 52 Boyun: 30 Yağ Oranı; %27
Spor ve kg bildirilince akşama açıklarız bizim listeyi
sudem34 asysss missadangel Orjinalisim

Eklentiler

• D7CE0E62-AA2D-4F61-A1EB-43F18CEB3480.webp
    10 KB · Görüntüleme: 20
Gunaydin canım eksik cook guzel tebrik ederim ❤❤
Canim rahatsizligin devam ediyorsa 2 hafta izine ayiralim mi seni zorlanma uzuluyorum

Gunaydin canım eksik cook guzel tebrik ederim ❤❤
Canim rahatsizligin devam ediyorsa 2 hafta izine ayiralim mi seni zorlanma uzuluyorum
boğazım kötü alerji mevsimi hala hastayım ama izin değilde 1 kg daha verebilirsem mezun olayım diyorum kaptanım 2 haftaya mezun olmak istiyorum umarım başarabilirim

Günaydın çok iyisin eksin çok güzel
Bu yağ oranı nasıl hesaplanıyor özel tartın mı var cnm??
Bir de ben eylülde ölçülerimi almamışım ağustosta aldığım ölçüler var onları yazacağım birazdan

boğazım kötü alerji mevsimi hala hastayım ama izin değilde 1 kg daha verebilirsem mezun olayım diyorum kaptanım 2 haftaya mezun olmak istiyorum umarım başarabilirim ❤❤❤
Ay ne güzel cnm ya inşallah mezun okursun ve kilonu da korursun

Günaydın herkese.

Geçen cuma: 89.9
Bu cuma: 90.6
Fark: -0.7 kg
Yüzdesel fark: -%1,28

Yarım kilo falan verdim aslında da, saat değişikliğinden dolayı yansımadı. Tabi son 2 haftadır kahveyle de düşürüyordum kiloyu. Neyse... Haftaya güzel güzel vereceğim. Bu haftalık kusuruma bakmayın, kötü bir yüzde oldu.

Günaydın canim bu hafta ise baslaman tarti saatinin degismesi etkiledi haftaya daha guzel olur
Yuzden daha dusuk olacak yanlis hesaplamissin listede duzeltirim

İster misin yarın derece yapalım
Sen alışkın sn gerçi
Ben bir hafta durup bir hafta dört nala kosunca geldi o dereceler. Ama bugün de neden olmasın
Günaydııııınnnn. Bugün kilom 84.4. Ve ölçülerim. Evet kahvaltı zamanııı.
Eki Görüntüle 2699220
Değişim güzel tebrik ederim.
Bir Felicio klasiği, yine hedefini tutturdu, tebrik ediyorum canım, bu arada sudem34 duymasın ben seni tutuyordum
Düzeninin değişmesi etkilemiş canım, inşallah haftaya güzel eksi gelecek senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…