Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bak sen 10. takıma yememiş içmemişler kilo vermişler

Inşallah cnm ben en başından dedim ve şükür dediğimin de arkasındayım inşallah burdan mezun olacağım

Sen ne zamandır bu takimi yönetiyorsun???

Takima eylül 2018 de geldim daha oncesinde pek bilmiyordum buralari :))
14 subat 2019 dan beride takimin kaptanligi yapıyorum ama biraz uzaklasmak istiyorum takimi yönetecek birini bulsam kaptanlığı birakirim

Canım en favori tarifim kırmızı meyveler ve armut yoğurt ve chia karışımı içine bazen keten tohumuda katıyorum sabah erkenden hazırlıyorum öğle arasında yiyorum çok zayıflatıcı güzel bir menü birazda tarçın katıyorum annemin yediğine bal katıyorum babam bile bayılıyor Diğer maş fasülyesinden haşlayıp maydonozlu limonlu salata yapıyorum yeşil mercimek salatası gibi siyah mercimeği de aynı şekil tüketiyoruz kinoayı pilav yapıyorum haşlanmışını salatalara atıyorum gayet güzel oluyor internette daha güzel tariflerde vardır eminim

Bireysel siralamada olmak icin listede olma sarti var canim

Ortalamanin 0.300 un altina dusmemesi gerekiyor canım
Düşmeyiz herhalde
Ben izin kullansam kaptanım 2 hafta bu hafta için geçti sanırım sonra iyileşince dönsem arada da vermeye çalışsam mantıklı olur mu?

Düşmeyiz herhalde
Ben izin kullansam kaptanım 2 hafta bu hafta için geçti sanırım sonra iyileşince dönsem arada da vermeye çalışsam mantıklı olur mu?
Dusmeyiz canim
Bu hafta icin gecti canim cuma gunu izne ayirabiliriz izin kilonun altinda oldugun surece her zaman listeye dönebiliyorsun sorun olmaz hem iyilesmis olursun daha guzel olur

Dusmeyiz canim
Bu hafta icin gecti canim cuma gunu izne ayirabiliriz izin kilonun altinda oldugun surece her zaman listeye dönebiliyorsun sorun olmaz hem iyilesmis olursun daha guzel olur
Tamam o zaman ben bu hafta yine zorlayayım sonra 2 hafta iyi bir iyileşeyim kilomu sabit tutayım sonra kg vermem de kolaylaşır cuma duruma göre söylerim kaptanım 2 hafta izin yapar İzin kilomun biraz altında gelirim Şimdilik fikrim bu ama mezun da olabilirim tam emin olamıyorum listede olsam güzel olur ilk 5 e girerim diye tahmin ediyorum

Tamam canım cuma gunu duruma gore karar veririz bencede ilk 5 de olursun cook guzel kilo verdin

Menü yapabiliriz revize etmek serbest olsun mesala bir kaç menü bakarım ben
tamam canım sen hangi hafta istersen olsun regl diye beni düşünmebu Challenge benim istediğim hafta oldu simdikinde senin istediğin hafta olsun sadece cumaya kadar dinlenelim bı kendimize gelelim.sudan çıkmış balık gibiyim şu an

62 olmasa bile 65 cok guzel olur sporla destekledin yuruyus bolgesel derken sporsuz gun geçirmiyorsun nerdeyse
fit olmak için evet en az 65 lazım canım haklısın. inşallah 65-67 arası korumak lazım ama 62.9 u zorlayıp 20 kilo verdim diye hava atmak da fena olmaz yaniya da tok karnına buraya ilk yazdığımda 84.7 idi onu saysam tok tartılıp 64,7 olup 20 verdim desem olur mu

Olur tabi neden olmasin

Eğer çıkarsam İzin dönüşü yapalımda ben 6 kasımda mezun olmaya karar verdim ekimin son haftası dönerim o hafta yapalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…