Bak sen 10. takıma yememiş içmemişler kilo vermişlerHosgeldin canim eksileri gormen cok guzel
Dolunay kaybakli odem olabilir belki
Hayirli yolculuklar canim yeni isin hayirli olsun
evet canim 7 takim ile yarisiyoruz
10.takim 1.460 yzude yapmis :))
Tebrik ediyorum canim cook guzel ilerledin eminim 9 kiloyu verip eski fit haline doneceksin
cuma odulu olsun canim
Tebrik ediyorum canim hepinizi
O farkli liste perfomansda hazirlaniyor ama nota almadan son 2 haftayi atlatmamiz gerekiyor
2011 deki baslangic kilon alinacak canim kacti ona gore yuzde hesaplaniyor bolme olmuyor, toplam kilo uzerinden verilen yuzde hesaplanıyor
Listede olursaniz siralamada olursunuz
Performansa mezun olsanizda oluyorsunuz
Listelerde adimiz yazıyor canim ve derecelerde olmak takimi motive ediyor
gunaydin canım
Günaydın canım
Takima eylül 2018 de geldim daha oncesinde pek bilmiyordum buralari :))Bak sen 10. takıma yememiş içmemişler kilo vermişler
Inşallah cnm ben en başından dedim ve şükür dediğimin de arkasındayım inşallah burdan mezun olacağım
Sen ne zamandır bu takimi yönetiyorsun???
Canım en favori tarifim kırmızı meyveler ve armut yoğurt ve chia karışımı içine bazen keten tohumuda katıyorum sabah erkenden hazırlıyorum öğle arasında yiyorum çok zayıflatıcı güzel bir menü birazda tarçın katıyorum annemin yediğine bal katıyorum babam bile bayılıyor Diğer maş fasülyesinden haşlayıp maydonozlu limonlu salata yapıyorum yeşil mercimek salatası gibi siyah mercimeği de aynı şekil tüketiyoruz kinoayı pilav yapıyorum haşlanmışını salatalara atıyorum gayet güzel oluyor internette daha güzel tariflerde vardır eminimHelvaya rağmen güzel menü ve sporafiyet olsun
Kaptanım sütte sorun olmuyo bol bol su içiyorum birde rezene çayı içiyorum birde ek besin veriyorum bebişe doyuyo yinede düşünüp uyardığın için sağol
Zipzip- e yazdığım gibi canım ek besin vermesem ara öğün yaparım ama zaten bi başladımı yemeye ipin ucu kaçıyo bende iradem pek sağlam değil
Hoşbuldum canım inşallah hep beraber
Akşam yemeği yemedin mi kız senafiyet olsun canım
Spor d menüde sımsıkı helal olsun valla
Güzelolmuş afiyet olsun
Menünde gel beni ye diye bağırıyo valla afiyet olsun canım
Bu malzemelerle ne tür tarifler yapıyosun canım?
Düşmeyiz herhaldeBireysel siralamada olmak icin listede olma sarti var canim
Ortalamanin 0.300 un altina dusmemesi gerekiyor canım
Dusmeyiz canimDüşmeyiz herhalde
Ben izin kullansam kaptanım 2 hafta bu hafta için geçti sanırım sonra iyileşince dönsem arada da vermeye çalışsam mantıklı olur mu?
Şöyle bir eller havaya güzel olurdunereye götürsünler canım?
Tamam o zaman ben bu hafta yine zorlayayım sonra 2 hafta iyi bir iyileşeyim kilomu sabit tutayım sonra kg vermem de kolaylaşır cuma duruma göre söylerim kaptanım 2 hafta izin yapar İzin kilomun biraz altında gelirim Şimdilik fikrim bu ama mezun da olabilirim tam emin olamıyorum listede olsam güzel olur ilk 5 e girerim diye tahmin ediyorumDusmeyiz canim
Bu hafta icin gecti canim cuma gunu izne ayirabiliriz izin kilonun altinda oldugun surece her zaman listeye dönebiliyorsun sorun olmaz hem iyilesmis olursun daha guzel olur
Tamam canım cuma gunu duruma gore karar veririz bencede ilk 5 de olursun cook guzel kilo verdinTamam o zaman ben bu hafta yine zorlayayım sonra 2 hafta iyi bir iyileşeyim kilomu sabit tutayım sonra kg vermem de kolaylaşır cuma duruma göre söylerim kaptanım 2 hafta izin yapar İzin kilomun biraz altında gelirim Şimdilik fikrim bu ama mezun da olabilirim tam emin olamıyorum listede olsam güzel olur ilk 5 e girerim diye tahmin ediyorum
ayy 20 kilo şaka gibi ben 75 e razıydımPerformans icin son hafta zaten canim
695 etapda nota almadan tamamlamaliyiz
62 ye düşersin ve 20 kilo vermiş olursun super olur
62 olmasa bile 65 cok guzel olur sporla destekledin yuruyus bolgesel derken sporsuz gun geçirmiyorsun nerdeyseayy 20 kilo şaka gibi ben 75 e razıydım75 i bile koruyamiyordum 8 yıldır
tamam canım sen hangi hafta istersen olsunMenü yapabiliriz revize etmek serbest olsun mesala bir kaç menü bakarım ben
fit olmak için evet en az 65 lazım canım haklısın.62 olmasa bile 65 cok guzel olur sporla destekledin yuruyus bolgesel derken sporsuz gun geçirmiyorsun nerdeyse
Olur tabi neden olmasinfit olmak için evet en az 65 lazım canım haklısın.inşallah 65-67 arası korumak lazım ama 62.9 u zorlayıp 20 kilo verdim diye hava atmak da fena olmaz yani ya da tok karnına buraya ilk yazdığımda 84.7 idi onu saysam tok tartılıp 64,7 olup 20 verdim desem olur mu
Eğer çıkarsam İzin dönüşü yapalımda ben 6 kasımda mezun olmaya karar verdim ekimin son haftası dönerimtamam canım sen hangi hafta istersen olsunregl diye beni düşünme bu Challenge benim istediğim hafta oldu simdikinde senin istediğin hafta olsun sadece cumaya kadar dinlenelim bı kendimize gelelim. sudan çıkmış balık gibiyim şu an
Hoşgeldin canim iyiyim sen nasilsin ❤Selam herkese kızlar nasılsınız
Mutlu hafta sonlari tesekkur ederiz canimMutlu haftasonları ❤
2.lik için tebrik ederim hepinizi ❤
Hosbuldum canım bende iyiyim çok şükür by arada tebrik ediyorum 2. OlmuşsunuzHoşgeldin canim iyiyim sen nasilsin ❤
Tesekkur ederim canim yuzdemizde cok guzeldi ama yetmedi birinciliğe:)))Hosbuldum canım bende iyiyim çok şükür by arada tebrik ediyorum 2. Olmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?