Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Simoşum cıss olanı işaretlemişsin zaten ama yine de iyi gidiyosun, bu hafta bakalım ne sonuç alacaksın?

bende hedefime ulaşana kadar montinin 1. aşamasını yapıcam simoşum . bu hafta 7. haftamı geride bırakacağım inşallah . bende evde neler neler yapılıyor ama dönüp bakmıyorum hiç birine canım çok istiyor ama nefsime hakim oluyorum .....

bunlar hep zararlı şeyler zaten , 65 e düşünce çok daha sağlıklı şeyler yemek isteyip bunları istemiyeceğine adım gibi eminim.. Fıstık gibi olunca eli cipse mi gider be adamın?
:lepi:

Simoşum cıss olanı işaretlemişsin zaten ama yine de iyi gidiyosun, bu hafta bakalım ne sonuç alacaksın?

Çok severim bulguru ben mafoldumben beyaz pirinç sevmem ama bulgur pilavını çok severimmm mafoldumben nevroşum iyiki geldin be tekrardaaan çok özlüyor insan Şeniz

Bende nazlışım özellikle ramazan sofraları çok renkli oluyor maşallah haftanın 3-4 günü de ya biz davetliyiz ya da bize geliyorlar iftara e haliyle 99 çeşit yemek ve meze oluyor resmen kaçıyorum masadan, tabağımı alıp terasa fırlıyorum sempatiksalakcinni olsun bu günlerde geçer, şöyle kıvrımları taş, ipincecik halime kalacak benim nazlım, nevroşumda öyleeeeeeeee hihoyyyt

biraz motivasyon...

Eklentiler

• $weight-loss-sucess.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 27
bunlar hep zararlı şeyler zaten , 65 e düşünce çok daha sağlıklı şeyler yemek isteyip bunları istemiyeceğine adım gibi eminim.. Fıstık gibi olunca eli cipse mi gider be adamın?
:lepi:

65 olunca ödül olarak birkaç cips tırtıklayıp, azıcık dondurma bir iki diş yiyemezmiyim :icecream::1rolleyes:

Çok severim bulguru ben mafoldumben beyaz pirinç sevmem ama bulgur pilavını çok severimmm mafoldumben nevroşum iyiki geldin be tekrardaaan çok özlüyor insan Şeniz
bendeeee çok özlemiştim, çok mutluyum sizlerle olmaktan...Şeniz

heyoooooooo olumunekankayizsmile

Bu arada halime değilde hamile demek istemiştim, halime kalınmaz tabi sempatiksalakcinni

aynen canım . dün yengemler geldi yurt dışından beni en son nişanımda görmüşlerdi 1 sene önce kuzenimde yengemde çok zayıfladığımı söylediler bu benim çok hoşuma gitti . İNŞALLAH eylünün 19 unda 55 kilo olmak hedefim kuzenimin düğünü var ozaman

yersin Simoşum niye yemeyesin sadece ben şimdiki kadar güçlü olarak o yiyecekleri istemeyecğine, vücudun temiz beslenmeye alışacağını kastetmiştim, yoksa istersen accuk yersin ...

ben zaten birde en çok onun için zayıflamak istiyorum simoşum en azından zayıf hamile kalıp sonrasında fazla kilolu olmamak için bir bakıma bu kadar istikrarlı gidiyorum . ALLAH kısmet edrse 1 sene sonra bebek düşünüyorum . öncelikle şu evliliğimi oturtayım iyice

Nevroşumla nazlışım şöyle çekemeyenlere inat loğusa yatağında kasılmak var değilmiiiiii :teytey:

Nevroşumla nazlışım şöyle çekemeyenlere inat loğusa yatağında kasılmak var değilmiiiiii :teytey:

evet canım . görümcem 10 yıllık evli çocukları olmuyor . şuanda tüp bebek deniyorlar . İNŞALLAH olur kızlar . çok dua ediyorum olması için şimdi bende hamile kalıp çocuk doğurursam ve onların olmasa çok kötü olur herhalde ....

inşallah canım, valla ben bu konuda uzun uğraşlar verdiğimden hep temkinli bakıyorum hayata..Hayırlısı diyelim kıslar...
Nazcım fazla uzatma canım, sonra türlü türlü sorunlar çıkıyor ...Seneye bitir bu işi Allahın izni ile...

yok canım fazla uzatmayacağım seneye bu işi halledeceğim hayırlısıyla . ALLAH hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin İNŞALLAH

Bu arada her hafta bütün magazin dergilerini takip eden,cosmo dan tut elleye kadar bir dergi ve kitap canavarı olaraktan, seren serengilin 45 günde 12 kg verdiğini okudum, twitterdanda takip ediyorum ben bu kadını zaten, bodrumda palmalife diye bir spa merkezi ve otel var 45 gündür orada bu kadın, ara öğünlerde bitki kökleri ile hazırlanmış meyve ve sebze suları içiyor, ana yemekler ızgara şeklinde sebzesi eti meyvesi herşeyi mevcut, kerevizden tut maydanoza melisa çayına kadar herşey vardı, aralarda da ceviz badem yedi, hatta twitter'a resimlerini falan da çekip koyuyordu yediğinin içtiğinin hava yapıyor işte aklinialirimsmile hatta son kilo vermiş halini de koymuş, daha tvlere çıkmadı sanırım henüz görmemiş olabilirsiniz taş olmuş vallahi taaaş (bu arada osman müftüoğlu hazırlamış diyet programını)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…