- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
Bu arada ekmeği çıkardım sanki hayatımdan , hiç eksikliğini hissetmiyorum, zaten bunca kilo almamın sorumlusu ekmek değildiki yıllardır, cips-çikolata-dondurma-kola dörtlüsüdür. Abur cuburdur en büyük düşmanım. Savaş açıyorum işteeee, 65 e düşmeden bunları yemek yoooooooooook
bunlar hep zararlı şeyler zaten , 65 e düşünce çok daha sağlıklı şeyler yemek isteyip bunları istemiyeceğine adım gibi eminim.. Fıstık gibi olunca eli cipse mi gider be adamın?Bu arada ekmeği çıkardım sanki hayatımdan , hiç eksikliğini hissetmiyorum, zaten bunca kilo almamın sorumlusu ekmek değildiki yıllardır, cips-çikolata-dondurma-kola dörtlüsüdür. Abur cuburdur en büyük düşmanım. Savaş açıyorum işteeee, 65 e düşmeden bunları yemek yoooooooooook
Simoşum cıss olanı işaretlemişsin zaten ama yine de iyi gidiyosun, bu hafta bakalım ne sonuç alacaksın?
bende hedefime ulaşana kadar montinin 1. aşamasını yapıcam simoşum . bu hafta 7. haftamı geride bırakacağım inşallah . bende evde neler neler yapılıyor ama dönüp bakmıyorum hiç birine canım çok istiyor ama nefsime hakim oluyorum .....
bunlar hep zararlı şeyler zaten , 65 e düşünce çok daha sağlıklı şeyler yemek isteyip bunları istemiyeceğine adım gibi eminim.. Fıstık gibi olunca eli cipse mi gider be adamın?
:lepi:
bendeeee çok özlemiştim, çok mutluyum sizlerle olmaktan...ŞenizÇok severim bulguru ben mafoldumben beyaz pirinç sevmem ama bulgur pilavını çok severimmm mafoldumben nevroşum iyiki geldin be tekrardaaan çok özlüyor insan Şeniz
Bende nazlışım özellikle ramazan sofraları çok renkli oluyor maşallah haftanın 3-4 günü de ya biz davetliyiz ya da bize geliyorlar iftara e haliyle 99 çeşit yemek ve meze oluyor resmen kaçıyorum masadan, tabağımı alıp terasa fırlıyorum sempatiksalakcinni olsun bu günlerde geçer, şöyle kıvrımları taş, ipincecik halime kalacak benim nazlım, nevroşumda öyleeeeeeeee hihoyyyt
Bende nazlışım özellikle ramazan sofraları çok renkli oluyor maşallah haftanın 3-4 günü de ya biz davetliyiz ya da bize geliyorlar iftara e haliyle 99 çeşit yemek ve meze oluyor resmen kaçıyorum masadan, tabağımı alıp terasa fırlıyorum sempatiksalakcinni olsun bu günlerde geçer, şöyle kıvrımları taş, ipincecik halime kalacak benim nazlım, nevroşumda öyleeeeeeeee hihoyyyt
Nevroşumla nazlışım şöyle çekemeyenlere inat loğusa yatağında kasılmak var değilmiiiiii :teytey:
günaydın fıstıklar
inşallah canım, valla ben bu konuda uzun uğraşlar verdiğimden hep temkinli bakıyorum hayata..Hayırlısı diyelim kıslar...
Nazcım fazla uzatma canım, sonra türlü türlü sorunlar çıkıyor ...Seneye bitir bu işi Allahın izni ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?