- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
çok iyi kilo vermiş yaaa... program da bahsettiğine göre dengeliye benziyor...Bu arada her hafta bütün magazin dergilerini takip eden,cosmo dan tut elleye kadar bir dergi ve kitap canavarı olaraktan, seren serengilin 45 günde 12 kg verdiğini okudum, twitterdanda takip ediyorum ben bu kadını zaten, bodrumda palmalife diye bir spa merkezi ve otel var 45 gündür orada bu kadın, ara öğünlerde bitki kökleri ile hazırlanmış meyve ve sebze suları içiyor, ana yemekler ızgara şeklinde sebzesi eti meyvesi herşeyi mevcut, kerevizden tut maydanoza melisa çayına kadar herşey vardı, aralarda da ceviz badem yedi, hatta twitter'a resimlerini falan da çekip koyuyordu yediğinin içtiğinin hava yapıyor işte aklinialirimsmile hatta son kilo vermiş halini de koymuş, daha tvlere çıkmadı sanırım henüz görmemiş olabilirsiniz taş olmuş vallahi taaaş (bu arada osman müftüoğlu hazırlamış diyet programını)
günaydın fıstıklar
çok iyi kilo vermiş yaaa... program da bahsettiğine göre dengeliye benziyor...
günaydın canım merak ettik seni nerelerdesin kaçak
kirazzz nereelrdesin kısss merak ettik?
nerdesin ama neslişim yaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2:
merak etmişsiniz beni kızlar,dün anormal yoğundum,bi okadarda yorgun,bugünde patronum yok gözümü yeni yeni açıyorum,hayırlısıyla ramazanı bi atlatsaydık,ben iyice bitkin düşmeden,sürekli uyku hali,halsizlik öldürecek beni
birde bu hafta diyetime hiç dikkat edemiyorum,ne oluyo bana anlamıyorum,o azimli kiraz gitti resmen ya,düğüne nerdeyse 1 ay kaldı,benim halime bakın,yine gelgitler yaşıyorum,ufak şeyleri büyütüp kavgaya dönüştürüyorum...
bu arada cumartesi günü tamerle şehirdışına çıkıcaz,kırıkkaleye kardeşimin yanına gidiyoruz,umarım iyi gelir bize
merak etmişsiniz beni kızlar,dün anormal yoğundum,bi okadarda yorgun,bugünde patronum yok gözümü yeni yeni açıyorum,hayırlısıyla ramazanı bi atlatsaydık,ben iyice bitkin düşmeden,sürekli uyku hali,halsizlik öldürecek beni
birde bu hafta diyetime hiç dikkat edemiyorum,ne oluyo bana anlamıyorum,o azimli kiraz gitti resmen ya,düğüne nerdeyse 1 ay kaldı,benim halime bakın,yine gelgitler yaşıyorum,ufak şeyleri büyütüp kavgaya dönüştürüyorum...
bu arada cumartesi günü tamerle şehirdışına çıkıcaz,kırıkkaleye kardeşimin yanına gidiyoruz,umarım iyi gelir bize
bak bu olmadı hiç kirazım . ne güzel gidiyordu diyetin . hemen u dönüşü yapıyorsun şunun şurasında düğüne ne kaldı ki . canım benim tatil iyi gelecektir eminim .bende düğünüme yakın çok sorun yapıp kavga çıkartıyordum
Evlilik öncesi stresi neslişim aman yakanı kaptırma sakın bayanssulusmile
haklısın nazlıcım,u dönüşü yapmam lazım yoksa yine kilo alıcam,ama bi türlüde motive olamıyorum,ya ben nelere hayır dedim,ama bi kaç gündür montide ne kadar cıss varsa yedim,menü yazmaya bile yüzüm yok,aeben ablamın güvenini boşa çıkardım:kedi::kedi:gerçektende kaçamak yaptnmı gerisi geliyomuş,inş.bugün tekrardan kaldığım yerden devam edicem
bu arada nazlıcım bazen sanki bu düğün olmayacakmış hissine kapılıyorum,sendede oluyomuydu canımkafamçokkarıştı
off gözdemim hemde ne streseyvahedigeldismile
kıslar ben gider, ev işleri beni bekler...-tatlicadiarzu-
görüşürüz yarın...
evet canım bende de çok oluyordu . sanki hiç bir şey yetişmeyecekmiş düğün olmayacakmış gibi geliyordu . ama çok şükür düğün oldu üzerinden 4,5 ay geçti bile canım . stres yapma sakın ve bunu tamerede yansıtma ben eşimle çok kavga ederdim düğüne 1 ay kala eşyalar geçikirdi telefon açıp kızardım ona bütün stresimi ondan çıkarmaya çalışırdım . sen sakın böyle yapma canım . şuanda ne güzel günleriniz . inan evlendikten sonra bu günlerini özleyeceksin ben çok özlüyorum mesela beraber gider eşya seçerdik evimizin eksiklerini alırdık . ama şimdi bunların hiç biri olmuyor ...
Neslişim maddi manevi nasıl bir sorun var bilemiyorum, belki de sadece senin içindeki kuruntuların, kuruntu yapma demeyeceğim, çünkü kuruntulunun dik alası benim... Bence sıkı sıkı sarıl tamerine, hiçbirşey düşünmemeye çalış, bende bütün yaşadıklarımdan sonra temkinli davranmaya çalışıyorum, berkanı çooook önceden tanırım, yani mert ve yasin gibi değil. Onları tanımadan bir ilişkiye başlamıştım, ama berkan yaklaşık 7 yıldır tanıyorum, ama öyle korkuyorumki evlilikten, ben senin yerinde olsam kuruntunun en fazlasını yapardım eminim, ama kirazım bak ne güzel hayallerin gerçek oluyor bunu düşün tatlım
kıslar ben gider, ev işleri beni bekler...-tatlicadiarzu-
görüşürüz yarın...
aslında nazlıcım herşey çok güzel gidiyo,ikimizinde isteyipte olmadığı şey yok,şu anda tamer bizde kalıyo tabi bu durum onu biraz geriyo,bi an önce eve geçmek istiyo,ama biz daha yeni tuttuk evi,bende yanlız kalmasını istemiyorum,biraz bundan tartışıyoruz
,bide ailemden yada arkadaşlarımdan biriyle ilgili en ufak olumsuz bişi sölese ben deliriyorum sanki,oda ben hariç herkesi savunuyosun diye kızıyo,halbuki ben ikimizin dışındaki şeyler yüzünden tartışmak istemiyorum ama oluyo iştebilmiyorumkismile
çok şükür gözdemim maddi problemimiz yok,birbirimize karşı bu konuda çok anlayışlıyız,ailelerde pek karışmıyo,biz ne istersek o oluyo...sorun tamerin bütün ilgiyi alakayı kendine istemesi,ha göstermiyomuyum tabiki gösteriyorum ama o hep fazlasını istiyo,mesala her akşam yemeği yer yemez gözüme bakıyo hemen dışarı çıkalım diye,bende ne bileyim evdeki hallerimi özledim,evdekilerle uzun sohbetleri,bitmek bilmeyen çay sofralarını,kalabalığa alışmışım yanlızlık tuhafıma geliyo,tamerde tam tersi yanlızlığa alışmış kalabalıkta sıkılıyo...acaba benmi büyütüyorum yaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
canım benim zaten genelde başka kişiler yüzünden tartışma oluyor . ben eşimle bizimle ilgili bişey için kavga ettiğimizi hatırlamam hep başkaları yüzünden tartışıyoruz . tamerinde bir an önce eve geçmek istemesini anlayışla karşıla bence oda kendini kötü hisediyordur bu durumda zaten yanlız kalmaz merak etme sen ve ailen sürekli yanında olursunuz oda evde rahat etmek ister . ne bileyim ayaklarını uzatıp yatmak ister onun için ona kızma bence eminim ailende sende rahat etmesi için elinden geleni fazlasıyla yapıyorsunuzdur . ama insanın yinede kendi evi gibi olmaz kirazım . bence bir birinizi kırmayın en güzel zamanlarınız şimdi . kendi evinize girince bunların hiç bir kalmayacaktır. İNŞALLAH çok mutlu olun bir yastıkta kocayın canım .
çok şükür gözdemim maddi problemimiz yok,birbirimize karşı bu konuda çok anlayışlıyız,ailelerde pek karışmıyo,biz ne istersek o oluyo...sorun tamerin bütün ilgiyi alakayı kendine istemesi,ha göstermiyomuyum tabiki gösteriyorum ama o hep fazlasını istiyo,mesala her akşam yemeği yer yemez gözüme bakıyo hemen dışarı çıkalım diye,bende ne bileyim evdeki hallerimi özledim,evdekilerle uzun sohbetleri,bitmek bilmeyen çay sofralarını,kalabalığa alışmışım yanlızlık tuhafıma geliyo,tamerde tam tersi yanlızlığa alışmış kalabalıkta sıkılıyo...acaba benmi büyütüyorum yaakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?