Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şekerkız2009 vardı ne oldu, artık hiç gelmez oldu bilmiyorumkismile
suurayı face'te görüyorum ara ara paylaşımları da oluyor ama o da yok artık, özge zaten uğramıyor bu ara, sultan bir uğradı gitti hemen, hasbiş ablam izinli tatil nedeni ile, sinemciğim gelecek terar, ama ne oldu bize böyle dağıldık ?

şekerkızın dükkanı vardı . dükkanı kapatıcaz artık gelemeyebilirim dedi ve o mesajından sonra hiç gelmedi canım . suuranın annesi ameliyat olacaktı kayseriye gitti annesinin yanı 3 hafta sonra dönerim dedi ama gelmedi bir daha . soltan kpss sınavından sonra burda olacak inşallah . yaz olunca hepimiz dağılıyoruz böyle tatil falan derken . hasbiş ablamı facede görüyorum sık sık paylaşımdada bulunuyor ama bizim yanımıza hiç gelmiyor ;((

evet bende hasbiş ablamla suurayı görüyorum face'te :sinifsinif:

nazoo canım tatil iyi gelecektir, bol bol dinlen canım...

Sağol canım. Dediğin gibi iyi gelecek. yerimseniben una ailecek çok ihtiyacımız vardı. Tatili kim sevmez , kim istemezki zaten.

abur cubura başlamadan kaçamaksız diyeti sürdürebiliyorsun ya tebrik ederim canım seni :lepi: zaten bunun sonucu olarak da harika kilo veriyorsun..ne mutlu sana

Valla zor olmuyor mu oluyor. Ama dayanıyorum. Devamını getiriyorum. Herkes önünde neler neler yiyiyor ama sen yiyemiyorsun. Gerçekten zor bir durum. Allah yardım ediyor.

Aman tatlım düğün öncesi bu stress herkeste oluyor. Sen hem canını sıkma , hem Tamer'e kızma , hem de diyeti bozma. Yani hem iyi niyeti , hem diyeti. Nasıl laf oldu ama. Çok güzel verdin. 1 ayda daha çok güzel de verirsin. Hedefini düşün. Ve kendini toparla bitanem. Şeniz

Hoşgeldin nazoşum iyiyiz hamdolsun sen nasılsın şakkıdı

Hoşbuldum tatlım. Ben de iyiyim çok şükür. Yoğundu sabahtan ortam ancak geldim. Geçmişi okudum. Birazdan menümü yazarım. İyi olmana sevindim. Hep mutlu kal inşallah. zemuszemus

herkese merhaba kızlar.son zamnalarda yogunluktan anca bu saati buluyor buraya gelebilmem.

kirazcım geçmişi okudumda tatlım halledilemiyecek sorunlar değil bunlar bence tamerin eve çıkmasına onay vermelisin.siz nekadar rahat ettirsenizde herkes kendi düzenini ister canım.erkekler cocuk gibiler sürekli ilgilenmeyi bekliyorlar zamanla normale yakın bi hale geliyorlar merak etme.monti içinde hiç üzülme sen enkısa zamanada toparlanırsın buna eminim senin nekadar iradeli oldugunu biliyorum çünkü.olumunekankayizsmile

Nazoşum hepimiz mutlu olalım inşallah , aklımda farklı atraksiyonlar var bunu yapacağım kısmetse evlenmeden 1-2 ay önce gidip nikahımızı kıyacağım, ama yine hersey eskisi gibi devam edecek, herkes kendi evinde yaşayacak, istemeye geldikleri akşam biz zaten evliyiz diyerek nikah cüzdanını göstereceğiz ahahaha annemin tepkisini çok merak ediyorum dünürlerinin yanında yüzü tamamen göz olur herhalde , çıldırmasa bari delikafadulden

Hoşgeldin narinciğim, senin motivasyonun ne alemde dün iyi değil gibiydin :teselli:

kız annenin kalbinemi indireceksin simoş deli kız annen gebertir seni orda

bana gelince dünden beri tekrar diyetime adapte olmaya çalışıyorum.dün iş çıkışı gittim kuaföre saçlarım röfleydi benim hem kendime gelmek hemde biraz bakım yaptırmak için saçımı kestirdim kat attırdım rengini çok hoş bir kahve tonuna çevirdim föndü kaştı derken kendime geldim biraz.ve akşam eşim bayıldı yeni saç rengime beni yaşımdan daha küçük gösterdi ben kapalıyım ama evde sürekli saçlarım açık geziyorum iyi oldu böyle bende kendime geldim biraz.diyette cozuttumu kızlar kendimize gelmek için kuaföre gitmek işe yarıyor galiba yerimseniben

simerenyacım dün hiç iyi değildim gerçekten bi arkadaşımla konuştum burada sizlerin desteği ve akşamda kuförde yaptırdıgım değişikliklerle kendime gelmeye başladım.çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum.heleki eşimin hayran bakışlarını görünce dahada motive oldum.insanın eşinin desteği daha bi farklı oluyor.inşallah canım bu hafta artı çıkmasam bu bile benim için bi başarı ama gerçekten kafaya koydum ramazan bitesiye kadar Allahın izniyle 69 olmak istiyorum :Saruboceq:

alemsin yaa simerenya ayy anneni o an düşünemiyorum bile halini hayırlı evlat böyle olsa gerek kaydirigubbakcemile3

Kızlar benim bir durumum var nasıl edecem bilmiyorum. Dün gece bütün gündem buydu. Halledemedik. Ve benimkiyle hallolacak gibi durmuyor. Çok inatçı..

Biliyorsunuz yarın annemin yazlığına gideceğiz. 5 gün kalacağız. Daha sonra bayrama kadar evdeyiz. Bayramda yine annemin oraya gideceğiz.

Eşim tatile gidince orada gram kalori o bu şu hesap kitap yapmamı istemiyor. Burdan senin özel light yiyeceklerini , mutfak tartını , pilates topunu taşıyamayız diyor. Orda koşu bandı da yok zaten. Akşamları yürüyüşe çıkarsak da yavaş tempolu gezme amaçlı olur ancak. Yemekleri de az yağlı yapıyorduk ya da yaptırıyordum anneme. Tatilde adam gibi tatil yapmak istiyormuş. Ben de onlara ayak uyduracakmışım. Yeteri kadar vermişim. Bayramdan sonra yine başlarmışım. Ama bu 3 hafta diyet , spor vs laf söz duymak , aktivite görmek istemiyormuş. Ben anlayamadım. O yemeğimi hazırlamıyor. Malzemeler zaten arabada gidecek. Sporu da tepesinde yapmayacağım. Şaka mı yapıyorsun diyorum. Hayır diyor. Annem de ona destek veriyor. Kaç kilo verdin zaten. En azından normal ye diyorlar. Abartılı yemezsin abur cubur yemezsin diyorlar. Ama midem genişler. Ki zaten yiyemem ki o kadar. Hadi az yedim diyelim. Ama pilavından makarnasından da yiyecekmişim. Bir de diyelim sahilde ekmek arası bişiler alınca ben de yiyecekmişim. Onlar yiyip ben yemeyince ya da sap saman yiyince şevkleri kaçıyormuş. Napıcam ben. Ben bu şekilde hadi kilo almadım diyelim ama kilo veremem. Bir de arada bir hafta evdeyiz. Gitti onu da dahil etti. Kendi evimde kendi düzenimde yaparım ben rejimimi. Ne yapayım kızlar. Ben gelmem yoksa diyor eşim. Sözünü veriyorsan gelicem diyor. Yüzersin harcarsın diyor. Ki biliyorsunuz öyle olmuyor. Nasıl azimliyim biliyorsunuz. İstikrarımı. Bir kaçamağım oldu mu Allah aşkına. Akıl verin kızlar. Sizce ne yapayım. Abur cubur yemem o kesin. Ekmek arası bişi alınırsa ben tost ekmeğine az malzemeli alırım. pilav iki üç kaşık. Dondurma yarım kase. Bir şekilde ben yine çaktırmadan içimde dengelerim. Ama kilo veremeyeceğim. Benim adam da böyle esteriklidir. İki sene önce Antalyaya tatile gittiğimizde de midem küçüktü. Bana yemiyosun ye ye derken beni orda hasta etti. Hep istifra ediyordum yemeklerden sonra dengem bozuldu. Süper oldun yeter diyor. Daha vermem gereken 14 kilo var. Vericem tabi onun dediğiyle durmam da ara vermem gerekecek bu durumda. Dün geceden beri başım ağrıyor. Ben hayatımdan memnunum. Neredeyse 3 ay olacak hiç şikayet ettim mi. Bencillik değil mi bu. Şimdi önce telefon ettim ; şakaysa uzatma canım ya valla sinirleniyorum diyorum. Hayır ciddiyim diyor. Hatta tatile gelmediğim gibi evde yemek de yemem inadına diyor. Offffffffffffffffffffffffffffff offffffffffff offf.. Bişiler yazın bana. senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Kızlar selammmm.... umarım keyifler yerindedir.... Benim aldığım 2 kilonum yarım gramı yemek yemeği yazaltınca yok oldu bile çok mutlu oldum.... erken önlem alınca demekki çabuk yok oluyor bu kilolar....

Dün yediklerimi hemen paylaşayım sizlerle

SABAH:

1 dilim tam tahıllı ekmek
1 kk light beyaz peynir
1 çay kaşığı yeşil zeytin ezmesi
1 bardak yeşil çay
2 tane cerry domates

ÖĞLEN:

1 tane kabağı rendeleyip hiç yağsız suyuyla kavurdum
2 kaşık light yoğurt

AKŞAM:

Haşlanmış tavuk
Bol yeşil salata

Bir de gün boyu bol bol su içtim, 2 kupada form çayı içtim.

Bu arada benim bağırsak sorunum başladı tekrar 1 aydır filan form çayı içmeden tuvalete çıkamıyorum.... Acaba bir doktoramı gözüksem ki....

nazzooo bende önceden 6. takımın üyesiydim takımdan ayrılalı bayaaa bir zaman geçti daha ilk defa bu yaz tatilde 2 kilo aldım... ve girdiğim her ortama ayak uydurarak etrafa hala yediklerime dikkat ettiğimi çaktırmadan başardım bunu... sen bunu fark edemeyebilirsin ama sürekli etraflarında birilerinin diyet yapması insanları geriyor sanki onlarda kendilerini sorumlu hissediyorlar...

ben bunu şu şekilde aştım canım sende deneyebilirsin... tatil boyunca kilo vermesende en azından kilonu sabit tutarsın... otur herkesin yediklerinden al tabağına porsiyonlarını az tut ve yitormuş gibi yap yemekleri... ama oyalan aslında önündeki yemekle.... ama etraftakilere ayyy çok koyma filan demeden yap bunu ki insanlarda aaaa yeter artık senin bu diyet muhabbetin demesin aklinialirimsmile

sporunuda her işe sen atlayarak devam et.... akşamları çok bunaldım biraz dolaşalım de eşine yürüyüşe götür... eşin aslında senin dolaştığını sansın ama sen akşam yediklerini erit... ben en azından bunları yapıyorum etrafımdakiler diyete devam ettiğimi hissetmiyorlar ama ben hem diyetime devam ediyorum hem kilo almıyorum hemde herkese her ortamda ayak uyduruyorum... umarım seninde işine yarar bu yöntemmmm....

çılgın aşık yineee atraksiyonlardaaaaa...... simoş anneni değilde sen 6. takımıda çıldırtacaksın kuzummmmmmm.... opuyorumnanaktan

çok özlemişim ya sizleri.....

Süpersin canım. Ben de senin gibi yapacağım. Haklısın onlar açısından düşünmüyorum hiç. Bakıyorum evde kimse eskisi gibi bişiler yemiyor. Onlar da gerildi sanki bu sıkı diyetten. Yediklerime yine çaktırmadan dikkat ederek onların da gönlünü yaparak geçirebilirim sanırım bu 3 haftayı. Daha aktif olarak spor açığını tam olarak kapatamasam da baya bi azaltırım. Akşam yürüyüşleri de yine faydalı olacaktır. Şimdi yazdıklarından sonra kendimin de bencil yaklaştığını farkettim. Sadece kendi açımdan bakıyordum , düşünüyordum ve onları anlamaya çalışmıyordum. Gözümü karartıp bu yola çıkınca farkedemedim. Çok sağol canım bu içten mesajın için. Bana çok güzel yol gösterdin. Öpüyorummmm. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…