- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Kızlar berkan bana 99 tane gül yollamış dedim ya, bende ona karşılık cam bir kavanoz aldım içerisine , kırmızı ve pembe kartonlardan aldım, şekilli makasla yuvarlak ve tırtıklı kestim, 115 tane oldu, el yazım ile hepsine duygularımı yazdım, birde ablam çikolata yapmayı öğrenmiş, ondan tarifini aldım, çikolata yaptım birde kalp kalıplarda onuda yaldızlı kağıda sardım, kavonaza attım bir tanede nazar boncuğu, delirdi berkan kaydirigubbakcemile3 çok beğenmiş, resimleri ekleyeyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
Süpersin canım. Ben de senin gibi yapacağım. Haklısın onlar açısından düşünmüyorum hiç. Bakıyorum evde kimse eskisi gibi bişiler yemiyor. Onlar da gerildi sanki bu sıkı diyetten. Yediklerime yine çaktırmadan dikkat ederek onların da gönlünü yaparak geçirebilirim sanırım bu 3 haftayı. Daha aktif olarak spor açığını tam olarak kapatamasam da baya bi azaltırım. Akşam yürüyüşleri de yine faydalı olacaktır. Şimdi yazdıklarından sonra kendimin de bencil yaklaştığını farkettim. Sadece kendi açımdan bakıyordum , düşünüyordum ve onları anlamaya çalışmıyordum. Gözümü karartıp bu yola çıkınca farkedemedim. Çok sağol canım bu içten mesajın için. Bana çok güzel yol gösterdin. Öpüyorummmm. Şeniz
Kızlar berkan bana 99 tane gül yollamış dedim ya, bende ona karşılık cam bir kavanoz aldım içerisine , kırmızı ve pembe kartonlardan aldım, şekilli makasla yuvarlak ve tırtıklı kestim, 115 tane oldu, el yazım ile hepsine duygularımı yazdım, birde ablam çikolata yapmayı öğrenmiş, ondan tarifini aldım, çikolata yaptım birde kalp kalıplarda onuda yaldızlı kağıda sardım, kavonaza attım bir tanede nazar boncuğu, delirdi berkan kaydirigubbakcemile3 çok beğenmiş, resimleri ekleyeyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3
çılgın aşık yineee atraksiyonlardaaaaa...... simoş anneni değilde sen 6. takımıda çıldırtacaksın kuzummmmmmm.... opuyorumnanaktan
çok özlemişim ya sizleri.....
Allahtan bundan sonra hep böyle olacak diye bir şeyle gelmedi. Yani 3 hafta ertelemekle ölmem. 3 haftanın sonunda anlaşma gereği tekrar aynı şekilde başlarım. Yeni yıla kadar sanırım sürecek hedefime ulaşmam. Kasım sonu diyordum. Yeni yıl olsun bakalım. vereliniortak Biraz soluklanma olacak. Arayayım da peki diyeyim. yerimseniben
işte bunlarrrr çiçeklerim sengözlerimebaksanab
bu da benim bahsettiğim karşı hediyeeeeemmm :asigim:
bu da paketinin açılmış hali, resmini koyarak çekmiş birde :jeyyar:
Kıyamam yaa nazoşum, eşinide kırma bence sana da biraz mola olur, dikkat edersin fazla fazla yememeye canımcığım
Teşekkür ederim nazoşum, bende fikir çoktur bu konuda, evlilik yıldönümünüz yaklaşırken haberim olsunfikirlerimle yanında olurum, birde kağıtların dağılmış hali olan resim var onuda ekleyeyim
işte buda notların serilmiş hali
di mi ama. Yok ben zaten istesem de yiyemem de yer gibi yaparım artık.Kilo almayacağıma eminim allahın izniyle. Ama hiç hesapta yoktu böyle birşey tabi. Aradım söyledim sevindi kocacığım. Oh be dedi , rahat rahat tatil yapalım , bayram geçirelim. Sonra yine başlarsın istersen dedi. Anlaştık yani. :lepi:
Di mi ama. Yok ben zaten istesem de yiyemem de yer gibi yaparım artık.Kilo almayacağıma eminim Allahın izniyle. Ama hiç hesapta yoktu böyle birşey tabi. Aradım söyledim sevindi kocacığım. Oh be dedi , rahat rahat tatil yapalım , bayram geçirelim. Sonra yine başlarsın istersen dedi. Anlaştık yani. :lepi:
Süper olmuş simoşum bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?