Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar berkan bana 99 tane gül yollamış dedim ya, bende ona karşılık cam bir kavanoz aldım içerisine , kırmızı ve pembe kartonlardan aldım, şekilli makasla yuvarlak ve tırtıklı kestim, 115 tane oldu, el yazım ile hepsine duygularımı yazdım, birde ablam çikolata yapmayı öğrenmiş, ondan tarifini aldım, çikolata yaptım birde kalp kalıplarda onuda yaldızlı kağıda sardım, kavonaza attım bir tanede nazar boncuğu, delirdi berkan kaydirigubbakcemile3 çok beğenmiş, resimleri ekleyeyimmiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

Allahtan bundan sonra hep böyle olacak diye bir şeyle gelmedi. Yani 3 hafta ertelemekle ölmem. 3 haftanın sonunda anlaşma gereği tekrar aynı şekilde başlarım. Yeni yıla kadar sanırım sürecek hedefime ulaşmam. Kasım sonu diyordum. Yeni yıl olsun bakalım. vereliniortak Biraz soluklanma olacak. Arayayım da peki diyeyim. yerimseniben

Bir de soruyormusun.. Eklesene kızzzzz. sempatiksalakcinni

Canım benimmmm biraz olsun yardımım olduysa ne mutlu bana.... ben artık diyet, rejim kelimelerini unuttum. ama hep aklımda kaç kalori aldığım var.... ama kimseye çaktırmamak için sadece dile getirmiyorum....

Kilo vermek zor bir süreç bu sürece alışana kadar evet gerçekten çevrenin desteğine çok büyük ihtiyaç var ama sen bu düzene alıştıktan sonra daha fazla çevreyi germeden kendinide germeden kafandan kalori hesabı yaparak devam edersen seninde çevrendekilerinde psikolojisi açısından daha sağlıklı oluyor.....

Daha bide bu kiloları verdikten sonra koruma süreci varki gerçekten bu daha zormuş ya..... Gözünüzü korkutmak istemiyorumda her saniye tartı tepesindeyim gram fark etse hemen o akşam yemek yemiyorum, hemen suyaq sarılıyorum filan.... ayyyyy yakında tımarhaneye kapatacaklar beni 2 kilo aldım diye yaslara girdim..... kimseye çaktırmamak içinde hemen yine 6. takıma sarıldım...... sayenizde yine vereceğim bu kilolarıda inşallah.....

kuzummmm evet resimleri görmeyi çok isterim bennnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

hoşgeldin siemciğim menün herzamanki gibi süper olmuş canım . 2 kiloyu bir çırpıda vereceğine eminim canım .

işte bunlarrrr çiçeklerim sengözlerimebaksanab

bu da benim bahsettiğim karşı hediyeeeeemmm :asigim:

bu da paketinin açılmış hali, resmini koyarak çekmiş birde :jeyyar:

Kıyamam yaa nazoşum, eşinide kırma bence sana da biraz mola olur, dikkat edersin fazla fazla yememeye canımcığım

işte bunlarrrr çiçeklerim sengözlerimebaksanab

bu da benim bahsettiğim karşı hediyeeeeemmm :asigim:

bu da paketinin açılmış hali, resmini koyarak çekmiş birde :jeyyar:

İkisi de harika görünüyor.. sengözlerimebaksanab :1rolleyes:Ne güzel hazırlamışsın öyle. Benim hiç böyle şeylere yeteneğim yoktur.

Teşekkür ederim nazoşum, bende fikir çoktur bu konuda, evlilik yıldönümünüz yaklaşırken haberim olsun fikirlerimle yanında olurum, birde kağıtların dağılmış hali olan resim var onuda ekleyeyim

Kıyamam yaa nazoşum, eşinide kırma bence sana da biraz mola olur, dikkat edersin fazla fazla yememeye canımcığım

Di mi ama. Yok ben zaten istesem de yiyemem de yer gibi yaparım artık. Kilo almayacağıma eminim Allahın izniyle. Ama hiç hesapta yoktu böyle birşey tabi. Aradım söyledim sevindi kocacığım. Oh be dedi , rahat rahat tatil yapalım , bayram geçirelim. Sonra yine başlarsın istersen dedi. Anlaştık yani. :lepi:

Teşekkür ederim nazoşum, bende fikir çoktur bu konuda, evlilik yıldönümünüz yaklaşırken haberim olsun fikirlerimle yanında olurum, birde kağıtların dağılmış hali olan resim var onuda ekleyeyim

İyi olur simoşum. Çünkü ben de o zamanlarda acayip kitlenirim. Hiç bişi aklıma gelmez. Senden yardım isteyeceğim kesin. olumunekankayizsmile

işte buda notların serilmiş hali

Harika valla. Hem iyi düşünülmüş , hem özenle hazırlanmış ; çok hoş ve etkileyici bir karşılık olmuş. Tebrikler vereliniortak :lepi:

bencede kilo almazsın nazo eşininde gönlü olmuş oldu . Sende temkinli davranırsın yine ... Onlar yarım ekmek arası yerse sen çeyrek yersin canım .....

Benim evlilik yıldönümüm ve eşimin doğum günü aynı gün . Banada o gün için yardımcı olursun dimi simoşummmm

çok sevindim tatlım anlaştığınıza, ben zaten kilo almayacağına eminim, sabit dursun bir kaç hafta hem metabolizmanı şaşırtmış olursun bakarsın dönüşte daha çabuk gider kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…