Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazoocum olayın çözüme ulaşmasına çok sevindim tatlım birde onların tarafından bakmak lazım olaya öyle değil mi yerimseniben bende bundan sonra çok dikkat edeceğim

Benim evlilik yıldönümüm ve eşimin doğum günü aynı gün . Banada o gün için yardımcı olursun dimi simoşummmm

Olmammıııı, ilk evlilik yıldönümleri önemli nazlişkom planlı programlı hareket ederiz, nazoyla sen 2 ay önceden söylerseniz düşünmeye başlarım ben sonrada hayata geçiririz bayanssulusmile hayaller canlandırılmak için vardır değilmiiiii delikafadulden

hoşgeldin siemciğim menün herzamanki gibi süper olmuş canım . 2 kiloyu bir çırpıda vereceğine eminim canım .

Hoşbulduk nazcımmmm..... evet artık bende eminim 2 kilonun hemencecik gideceğine yarım kilosu uçmuş bileee.... çok mutlu oldum.....

Bende seni çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŞeniz

Gözdencim artık bende burdayım.... kpssde bitti tatilde bitti sayılır.... hala belekteyim ama arkadaşın evindeyiz nete rahatlıkla giri,yorum bide zaten 1 eylülde tamamen ankarada olacağım....

şimdide vakıfbankın müfettişlik sınavına başvurdum kpss puanımla ankaraya dönünce ona hazırlanacağımda tabi kpss öncesi gibi olmayacak.....

bu arada çiçeklerine de senin hazırladığın süprizede bayıldımmmmm muhteşem olmuşşşşşşşşşşşş....... :lepi:

aaaaaaaaa kızlar haberiniz yok tabi bizde sinanla barıştık şu anda aramız mukemmel umarım nazar değmez......:dance:

çok sevindim barışmanıza tatlışım, maşallah subhanallah yaaa umarım heeep böyle devam eder, teşekkür ederim bu aradaaa Şeniz

gözdemim harikasın sen ya...etkilenmemek mümkün değil bunlar karşısında...bende çok severim değişiklik şeyler yapmayı sürpriz yapmayı ama senin kadar becerikli değilim,artık yardımlarını bizdende esirmezsin dimi kuzucuk...bende 9 şubatta değişik bişiler yapmak istiyorum aşkıma,fikirleini alırım canışko

teşekkür ederim neşlişimmm :asigim: ne demek kuzucuk fikirlerim hep sizlerleeeŞeniz

bencede kilo almazsın nazo eşininde gönlü olmuş oldu . Sende temkinli davranırsın yine ... Onlar yarım ekmek arası yerse sen çeyrek yersin canım .....

Evet canım. Bu şekilde karar verdim. Sizlerin de onayı geldikçe doğru bir karar verdiğime inanıyorum ve en azından o gerginliğim gitti. kaydirigubbakcemile5 Peki bu süre zarfında kilo almayacağımı düşünürsek ; hani kilo da veremezsem takıma zararım nasıl olur. Geri dönmek üzere ayrılmam daha mı doğru olur. Ne dersin canım. Etki oranı nasıl?

Benim evlilik yıldönümüm ve eşimin doğum günü aynı gün . Banada o gün için yardımcı olursun dimi simoşummmm

Ne güzel aynı gün olması. Bilerek ayarlamışsınızdır muhakkak. opuyorumnanaktan

çok sevindim tatlım anlaştığınıza, ben zaten kilo almayacağına eminim, sabit dursun bir kaç hafta hem metabolizmanı şaşırtmış olursun bakarsın dönüşte daha çabuk gider kilolar

Valla her işte bir hayır vardır. Belki de öyle olacak. aklinialirimsmile

nazoocum olayın çözüme ulaşmasına çok sevindim tatlım birde onların tarafından bakmak lazım olaya öyle değil mi yerimseniben bende bundan sonra çok dikkat edeceğim

İşte o şekilde çözüme ulaştırdık canım. Sen de kuaföre giderek kendini yeniden yaratmışsın. Şu kuaförler en umutsuz zamanlarında bayanların kurtarıcısı oluyorlar valla. Senin toparlanmanı sağladı. Dikkat et canım. Yapabilirsin. Ben sana inanıyorum. Şeniz

işte bunlarrrr çiçeklerim sengözlerimebaksanab

bu da benim bahsettiğim karşı hediyeeeeemmm :asigim:

bu da paketinin açılmış hali, resmini koyarak çekmiş birde :jeyyar:

ayyy çok güzel..çok ince düşünülmüş canım..nazzoo nun dediği gibi benim de ne becerim ne yaratıcılığım var

Asya’da maymun yakalamak için kullanılan bir çeşit tuzak vardır.

Bir hindistancev...izi oyulur ve iple bir ağaca veya yerdeki bir kazığa bağlanır.Hindistancevizinin altına ince bir yarık açılır ve oradan içine tatlı bir yiyecek konur.

Bu yarık sadece maymunun elini açıkken sokacağı kadar büyüklüktedir, maymun elini yumruk yaptığında elini dışarı çıkaramaz.

Maymun, tatlının kokusunu alır, yiyeceği yakalamak için elini içeri sokar ve yiyeceği kavrar, ama yiyecek elindeyken elini dışarı çıkarması olanaksızdır. Sıkıca yumruk yapılmış el, bu yarıktan dışarı çıkmaz.

Avcılar geldiğinde, maymun çılgına döner ama kaçamaz. Aslında bu maymunu, tutsak eden hiçbirsey yoktur. Onu sadece onun kendi bağımlılığının gücü tutsak etmiştir. Yapması gereken tek şey elini açıp yiyeceği bırakmaktır.

Ama zihninde açgözlülüğü o kadar güçlüdür ki, bu tuzaktan kurtulan maymun çok nadir görülür.

Bizi tuzağa düşüren ve orada kalmamıza neden olan şey, arzularımız ve zihnimizde onlara bağımlı oluşumuzdur.

Tüm yapmamız gereken, elimizi açıp benliğimizi ve bağımlı olduğumuz şeyleri serbest bırakmak ve dolayısıyla özgür olmaktır..

selam, tüm gün giremedim bugun yine ama yarın buralardayım inş.

bugunkü menümü yazayım...

kahvaltı ve öğle bir arada
(öğlene kadar niyetlenmedim, sahursuz oruç tutayım diye ama baktım fena oldum, yedim mecburen)

önce 1 şeftali

3 dilim tb ekmek
2 kk yegsız peynir
domates
3 zeytin

ara
1 armut

akşam
2 yumurta ile biberli omlet
domates
ayran

ara
3 incir

günaydınlar 6. takımın çıtırları dün yediklerim

sahur
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık

iftar
5 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 yemek kaşığı tavuk sote
salata
1 bardak ayran

ara
1 avuç ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…