- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Benim evlilik yıldönümüm ve eşimin doğum günü aynı gün . Banada o gün için yardımcı olursun dimi simoşummmm
simerenya sen gerçekten aşk kadınısın yaa harikasın tatlım :asigim: boshayallersmile
hoşgeldin siemciğim menün herzamanki gibi süper olmuş canım . 2 kiloyu bir çırpıda vereceğine eminim canım .
Bende seni çok özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaŞeniz
çok sevindim barışmanıza tatlışım, maşallah subhanallah yaaa umarım heeep böyle devam eder, teşekkür ederim bu aradaaa ŞenizHoşbulduk nazcımmmm..... evet artık bende eminim 2 kilonun hemencecik gideceğine yarım kilosu uçmuş bileee.... çok mutlu oldum.....
Gözdencim artık bende burdayım.... kpssde bitti tatilde bitti sayılır.... hala belekteyim ama arkadaşın evindeyiz nete rahatlıkla giri,yorum bide zaten 1 eylülde tamamen ankarada olacağım....
şimdide vakıfbankın müfettişlik sınavına başvurdum kpss puanımla ankaraya dönünce ona hazırlanacağımda tabi kpss öncesi gibi olmayacak.....
bu arada çiçeklerine de senin hazırladığın süprizede bayıldımmmmm muhteşem olmuşşşşşşşşşşşş....... :lepi:
aaaaaaaaa kızlar haberiniz yok tabi bizde sinanla barıştık şu anda aramız mukemmel umarım nazar değmez......:dance:
gözdemim harikasın sen ya...etkilenmemek mümkün değil bunlar karşısında...bende çok severim değişiklik şeyler yapmayı sürpriz yapmayı ama senin kadar becerikli değilim,artık yardımlarını bizdende esirmezsin dimi kuzucuk...bende 9 şubatta değişik bişiler yapmak istiyorum aşkıma,fikirleini alırım canışko
bencede kilo almazsın nazo eşininde gönlü olmuş oldu . Sende temkinli davranırsın yine ... Onlar yarım ekmek arası yerse sen çeyrek yersin canım .....
Benim evlilik yıldönümüm ve eşimin doğum günü aynı gün . Banada o gün için yardımcı olursun dimi simoşummmm
çok sevindim tatlım anlaştığınıza, ben zaten kilo almayacağına eminim, sabit dursun bir kaç hafta hem metabolizmanı şaşırtmış olursun bakarsın dönüşte daha çabuk gider kilolar
nazoocum olayın çözüme ulaşmasına çok sevindim tatlım birde onların tarafından bakmak lazım olaya öyle değil mi yerimseniben bende bundan sonra çok dikkat edeceğim
işte bunlarrrr çiçeklerim sengözlerimebaksanab
bu da benim bahsettiğim karşı hediyeeeeemmm :asigim:
bu da paketinin açılmış hali, resmini koyarak çekmiş birde :jeyyar:
ayyy çok güzel..çok ince düşünülmüş canım..nazzoo nun dediği gibi benim de ne becerim ne yaratıcılığım var
[ı]günaydın fıstıklar[/ı]
günaydın kızlar çok şükür bugün orucuma başladım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?