- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
günaydın kızlar şeniz
kızlar selamm
benim listemi kontrol edermisiniz? Montiye uymuşmu:hulya:
çok teşekkür ederim nazcım
sabah tam ekmek 1 dilim peynir domates
ara bir salkım üzüm
öğlen barbunya ve azıcık yoğurt
akşam mercimek çorbası
ton balıklı makarna ve yoğurt
şeniz
günaydın kızlar...... Keyifler yerindedir umarım, benimde üstümde bugün bir uyuşukluk var ama ihmel etmeyeceğim ve yüzmeye gideceğim yeniden.....
Hemen dün yediklerimi bildireyim sizlere,,,,
25.06.2010
sabah:
Tam tahıllı ekmeğin arasına light kaşarla tost yapıp yedim
öğlen:
1 kaşık patates püresi
3 adet ızgara köfte
akşam:
Mangalda ızgara balık
yeşil salata
günaydın sinemciğim . Menün gayet güzel canım . Ama öğünlerine süt ürünüde eklesen süper olur .
haklısın nazcım ama bide şimdi burada arkadaşımın evinde misafirim kafama görede yiyemiyorum yemek çok fazla.... Sütü sadece nescafenin içinde light olarak tüketiyorum.....
anladım canım . Sinanlada tekrar barışmanıza çok sevindim . Inşallah hep böyle mutlu olursunuz
Günaydın kıslar,
Simoş, o ne güzel hediye resimleri öyle.. Bayıldım bayıldım...bayanssulusmile
Bugün çok işim var yarın birkaç günlüğüne seyahate çıkacaz.. O sebeple yarın kilo bildirimi sonrası salıya kadar yokum buralarda kıslar. Seyahatte de bozmak istemiyorum sistemimi. Umarım başarılı olurum..Haber vermek için gireyim dedim.. Fırsatım olursa arada yazmaya çalışırım.. Sizi özleyeceğim...
kızlar bugün yine dişçideydim 3 tane kaplama söküldü 3 dişin de kanal tedavisine ihtiyacı var dedi..kanal tedavilerine başladı ve daha sonra yeni kaplamalar yapılacak dedi..buara dişler için maddi açıdan çöktüm bunun yanında çektiğim acılar...şuan 3 dişim de açık geçici az bir dolgu yapıldı dişler küçücük zaten(( yarın kilo bildirimimi şimdiden yapabilir miyim Nazlıcım?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?