Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar yarın akşam 00:30'da gökyüzünü izleyin Mars çıplak gözle dolunay kadar büyük görünecek.. bundan sonra 2287'de aynı şey olacak.. kaçırmayın..

tabiki yapabilirsin canım . Geçmiş olsun bu arada

tabiki yapabilirsin canım . Geçmiş olsun bu arada

çok teşekkür ederim Nazlıcım ama bir kaç hafta daha geçmeyecek maalesef ( buarada da bir şey yiyemeyecek gibiyim..bugün suyu bile zor içebildim o da antibiyotiği içmek için (
kilom şuan 63.0 canım :lepi: sevindim ama kilo kaybı olmadığını düşünüyorum diş tedavim ile doğru orantılı maalesef eğer dişlerim iyileşince kilo alırsam takıma zararlı olurum diye de düşündüm ama şuanki kilomu da fazla yazamam ki..

inşallah canım ama bence kaç haftadır takılmanın ödülü bu

inşallah öyledir Nazlıcığım da haftaya cuma da 62lere düşebilirim..ben monti yapmıyorum ama üzüm ve karpuzun olmadığını biliyorum montide buyüzden tüm yaz geçti ancak 2 dilim karpuz ve 10 tane üzüm yemişimdir maximum..karpuzu da çok severim ama dikkat etmeye çalıştım

internet yoktu nazlıcım ,bugün geldi ama kesilip duruyor

bende diyorum kimse beni merak etmemiş kaydirigubbakcemile3

melekçim senin o güzel günaydın mesajlarını göremeyince bile yokluğunu hissediyoruz ama ben bugün diş ağrısı ile perişan ( yarın da erken işyerine gideceğim niyetli olunca sabah erken kilom çok çıktığı için kilo bildirimini Nazlıya sorup bugün yapmak için tartılınca çok sevindim

Elifim günaydın canım,

bizde seyahate çıkıyoruz bugün öğlen gibi kısmetse. Salıya kadar yokum kıslar. Internet olursa girmeye çalışacağım.

Kilo bildirimimi yapayım. Bu hafta 800 gramcık gitmiş. Olsun, buna da şükür..
77.5/76.7/0.8/ 1.03 %

İnşallah hepimiz takımca iyi sonuçlar alırız...

günaydın 6.takımım

kilo veren herkesi şimdiden kutluyorum...ben maalesef + dayım bu hafta...kilom 71,40..çok çok üzgünüm

70 lere gelince hep yapıyorum bunu,6 lara geçmeyi bi türlü beceremiyorum,ne kadar iradesizmişim ben ya...önümde hedefim var ama bendeki o ilk günki azim yok,ama buna dur demezsemde sonuç çok daha kötü olucak biliyorum...inş. haftaya telafi edicem ve düğüne kadar 6 lı rakamlarda olucam

günaydınlar 6. takımın çıtırları ben dün yediklerimi yazayım hemen

sahur
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet yeşil zeytin

iftar
4 yemek kaşığı tavuk sote
salata
yoğurt

kilom 59 kızlar 600 gr gitmiş benden kurtulamadım şu dokuzdan . benim en çok takıldığım yer işte bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…