- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
günaydın 6.takımım
kilo veren herkesi şimdiden kutluyorum...ben maalesef + dayım bu hafta...kilom 71,40..çok çok üzgünüm
70 lere gelince hep yapıyorum bunu,6 lara geçmeyi bi türlü beceremiyorum,ne kadar iradesizmişim ben ya...önümde hedefim var ama bendeki o ilk günki azim yok,ama buna dur demezsemde sonuç çok daha kötü olucak biliyorum...inş. haftaya telafi edicem ve düğüne kadar 6 lı rakamlarda olucam
kilom 59 kızlar 600 gr gitmiş benden kurtulamadım şu dokuzdan . benim en çok takıldığım yer işte bu
Elifim günaydın canım,
bizde seyahate çıkıyoruz bugün öğlen gibi kısmetse. Salıya kadar yokum kıslar. Internet olursa girmeye çalışacağım.
Kilo bildirimimi yapayım. Bu hafta 800 gramcık gitmiş. Olsun, buna da şükür..
77.5/76.7/0.8/ 1.03 %
İnşallah hepimiz takımca iyi sonuçlar alırız...
neyseki internet varmış
74,3 / 72,8 / 1,5 / % 2,02
64.4/63.0/1.4/2.17%
aç kaldığım için verdiğim kilo bunlar inşallah geri gelmez:Saruboceq:
bende kilo bildirimimi yapayım hemen bu hafta tamamen sapıtmama vede kabızlıga ragmen 300 gr. Gitmiş şokkk oldum sadece salı çarşamba günleri dikkat ettim oysaki.inşalalh haftaya allahın izniyle 69 u görmek istiyorum
70.4/70.1/0.3/0.43 nazcım kontrol edebilirmisin tatlım.
bende kilo bildirimimi yapayım hemen bu hafta tamamen sapıtmama vede kabızlıga ragmen 300 gr. gitmiş şokkk oldum sadece salı çarşamba günleri dikkat ettim oysaki.inşalalh haftaya Allahın izniyle 69 u görmek istiyorum
70.4/70.1/0.3/0.43 nazcım kontrol edebilirmisin tatlım.
çok güzel canım + çıkarım diye bekliyordun . Inşallah sen 7 li bende şu 59 a veda edeceğiz haftaya ..... Hesaplaman doğru canım
çizelgem nasıl kızlar.bayrama uygun yaptım kaydirigubbakcemile3 bayramda memlekete gideceğiz inşallah.eee hediyeleşmedende bayram olmaz değil mi yerimseniben
canım + çıkmayıp -300 gr olduğuna çok sevindim alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maşallah sana ya valla kendimden utanıyorum ne azimsiz insanım ben bilmiyorumkismile
melekçim bana mı dedin sengözlerimebaksanab canım benim ne azmi aylardır kaplumbaga gibi yavaş yavaş veriyorum ve sürekli kaçamak yaparak ben maalesef pek disiplinli bir insan değilim nazooya baksana ne kadarda istikrarlı benden sonra başlayanlar bana 5 kilo fark bile attılar yinede çok şükür Rabbime yavaşta olsa 9 ayda olsa bugünleri bana gösterdi.:Saruboceq:
canımcım 15 kilo vermişsin daha ne :lepi:
nazo zaten maşallah aşmış ,azim abidesi
Günaydın kızlar sabitim bu hafta regl olacağım ondan herhalde bilmiyorumkismile
simerenya ( 95,1 / 95,1 / 0,00 / 0,00 % )
kirazcım üzülme tatlım tabi telafi edeceksin..uzun zaman diyet yaptıktan sonra bir ara boşvermişliğe giriyoruz çoğumuz ben de senin gibiyim..ve benim diyet maceralarım lise çağlarımdan beri bitmek bilmedi..ama doğru şeyleri doğru beslenmeyi yeni öğrendim 3 yıl önce falan..ben 3 yıl önce 78 kilodan 59 kiloya düştüm ki 80 diyebiliriz 80i görmüştüm çünkü( ve 59-60 kilo aralığında da 6 ay kaldığım halde bu son 3-4 ay içinde 11 kilo alıp yine 70leri gördüm mafoldumben diş sorunum çııkmadan da senin gibi boşlamıştım hatta menülerimi bile yazmaya utanır olmuştum sizlere :kedi: bu haftaki kilo bildirimimde de diş sorunum etkili tabi...
aynen benimde öle caım liseden beri bitmek bilmeyen diyetlerle uğraştım,bende bi ara 60 lara kadar inmiştim ama benim sorunum koruyamamak,şimdide bi kere kaçamak yaptım devam geldi,toparlayamıyorum bi türlü..
.üstelik çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi,bugünde boğazım,başım nasıl ağrıyo,yutkunamıyorum resmen,üşüme geliyo şu sıcak havada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?