Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kilo veren herkesi kocaman tebrik ederim arkadaşlar. gerçekten liste baya iyi gorunuyor.

kirazcım dönem dönem cozutabiliyoruz tatlım, eminim sen de kısa sürede fazlasıyla atarsın gelen +ları..

dünkü menümü vereyim canlar..

sabah 1 şeftali

kahvaltı ve öğlen bir arada ( bu aralar hep boyle oluyor çok düzensiz )
2 dilim tb ekmeğe yagsız peynirle tost
1 bardak ayran
1 domates

ara
1 armut

akşam
1 tabak etli bamya yemeği
1 yemek kaşığı börülce salatası
yogurt

ara
2 incir
1 şişe maden suyu

spor
6 mil lesie ile yürüyüş

Ellerine sağlık kirazım . Dışardaydım şimdi geldim . Listeler hazır olmasada ben akşam evdende hallederim canım . Alırım bilgisayarı giderim kendi odama iki dakikada hallederim . Misafirlerde yabancı değil otusunlar biraz bensiz ...

kızlar, regl öncesi acayip tatlı istegim vardı normal olarak ve ben incir çok yedim. hem yasak degil, hem de tatlı ihtiyacını fazlasıyla kesiyor. kesinlikle tavsiye ederim.

ay aşağıdaki tabloya baktıkça kendimi tuhaf hissediyorum. bayrama kadar 70 kg hedefim vardı. sanırım artık bu hedefim uzak degil. şükürler olsun. az kaldı inşallah 6lı rakamları görmeme :Saruboceq:

kirazcım ellerine saglık liste için opuyorumnanaktan

canım şu dönem bedenende kafa olarakda çok yogun ve yorgun bi dönemdesin birde diyet yapmaya çalışmak seni daha strese sokuyor olabilir kendini bu denli sıkma.monti yapmak ramazanda zaten çok zor inşallah en kısa zamanda toparlayacaksın tatlım zaten çok güzel kilo verdin digerleride gidecek inşallah kendine bişiyler alsan yada benim gibi kuaföre falan gitsen belki motivasyonun için işe yarayabilir canım ne dersin

kirazım bir tek 1. takım kaldı onlarda bildirimi yapsınlar listeleri ben hazırlarım canım .

herkese iyi, güzel ve kaçamaksız hafta sonları. pzt. günü de 30 agustos. izinde olanları 3 gün tatil bekliyor :)) hadi hoşçakalınnn

gece sahura kalkamamıştım sahursuz ilk kez oruç tutuyorum inşallah iftara sagsaglim kavuşurum çok şükür şimdilik aclık ve susuzluk okadarda etkilemedi.nazcım sen sürekli sahursuz nasıl tutabiliyordun tatlım yaa valla büyük başarı heleki böyle uzun ve sıcak günlerde.Allah hepimizin oruçlarını kabul etsin inşallah.eve gidince tartılacagım bakalım sahursuz oruçlu olunca bişiy fark edecekmi düne göre

nazlıcım ellerine sağlık canımcımopuyorumnanaktan

kızlar bu hafta gerçekten harikaydınız,bana rağmen 6.takım 1 oldu,üstelik ilk 3 tede 2 fıstık var,inş.haftayada aynı istikrarı gösteririz.kaydirigubbakcemile5

wawwww süperiz yaaa takımdaki herkesi kutlarım..kirazcım herkes arada abartır kendini kötü hissetme nolur..listeler için de teşekkürler Nazlı ve sen çok yoruluyorsunuz ellerinize sağlık tatlım opuyorumnanaktan

Kızlar iyi geceler. Nasılsınız bakalım. Ben iyiyim çok şükür. Biliyorsunuz dün gece annemlere geldik. Bugün de baya denizde vakit geçirdik. Yorgunluktan ölüyorum. Su kurbağası gibiydik.

Yatmadan muhakkak girmeliyim dedim. Hem sizi hem de sonuçları çok merak ettim. 1. olmuşuz. :hooray: alkisalkisalkis Çok sevindim. Hakettiğimiz yerdeyiz. Herkesi tebrik ediyorum. Ve bireyselde derece alan blackandwhite ile melek arkadaşlarımı da kocaman öpüyor , maşallah diyor , canı gönülden tebrik ediyorum. Harikasınız. Bizi gururlandırdınız. Bundan sonra her hafta orda olalım. İnmeyelim zirveden inşallah. :dance: :teytey:

Ben kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum. :lepi:

Kirazım sen de üzülme. Düğün yaklaştıkça stress arttı. Bir yandan aşkın da temelli gelince stress sevinç birbirine karıştı. Duygu karmaşasında senin montide kısa süreli kaçamaklar oluştu. Ama sen onları telafi edersin. Ben sana güveniyorum. Ki şuraya kadar da çok güzel verdin. Daha vaktin de var. İnşallah yine vermeye devam edeceksin bu süre içinde. Öpüyorum seni. Şeniz

iyi geceler kızlar,

bugunkü menümü vereyim.

kalkınca
1 incir

kahvaltı
1 dilim tb ekmeğe sürülmüş zeytin ezmesi
1 kk yagsız peynir
1 domates

öğle
1 bardak yagsız süt
1 kase leblebi (sarı ve beyaz karışık)

akşam (iftar davetindeydik)
bugday çorbası (etle birlikte hiççç olmadı lmaz:)
2 köfte (ekmekli mi bilmiyorum)
2 parça tavuk haşlanmış
köz patlıcan salatası
yogurt

ve 1 şişe maden suyu

ayrıca 6 mil leslie ile yürüyüş ve akşam yemeği sonrası çok yedigim için vicdan azabı çekip 500 tane mekik cezası verdim kendime :lepi: :tomato:
ve tabi cezamı çektim.... :mymeka:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…