Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

önceden bayramdan sonraki hafta da bildirim olmaz dı alınanlar verilsin diye:roflol::roflol: ben bayramda da birşey yemeyi düşünmüyorummirmirmirmirmirmirmirmir

tebrikler fıstıklar ....

nazlım seni ayrıca tebrik ederim ... 2 ay oldu dimi işte montinin kaçamaksız gücü..

narincim inan senin adına okdar sevindimki insan çokdandır görmedigi kiloyu baskülde görünce ne sevinir bilirim ....

kirazım ne oldu kuzum nazarmı degdi sana ...kontrolünü kaybettin .? tez zamanda toparlayıcagına eminim ...
diger ksların kilolarını göremedim henüz bakayım ....

tamam kirazım olur . 2 haftalık bildirim yapmak daha mantıklı zaten kimse çalışmadığı için bildirim yapacak kimsede olmaz .

günaydın ablam . Evet bu hafta montide kaçamaksız 8. Haftam ablam sadece geçen gün iftara davetliydik yoğurtlu kabak salatası vardı içine havuçta koymuşlar aldıktan sonra farkettim . Mecburen onu yemek zorunda kaldım onun dışında hiç kaçamağım olmadı ablam . Ve senin dediğin gibi 2 ay kaçamaksız yapılınca kilolar tıkır tıkır gidiyor . Montiyi bize aşıladığın için sana minnetarım ablam . şimdi canım bişey istese bile montiyi bozasım gelmiyor tartıdaki rakamları gördükçe

günaydın kızlar

kusura bakmayın eşimle işlerimiz vardı yeni geldim işe

listeyi hazırladınız mı geçmişe bakmadım daha ,kilom 72,4

hoşgeldin ablacım,özledik seniŞenizŞeniz,valla nazarmı değdi bilmiyorum,azimle devam etmem gerekirken 2 haftadır sallıyorum resmen,düğün stresi bana hiç iyi gelmedi,ama acilde toparlamam lazım,farkındayım,inş.dönücem eski halime
tamam kirazım olur . 2 haftalık bildirim yapmak daha mantıklı zaten kimse çalışmadığı için bildirim yapacak kimsede olmaz .

tamam nazlıcım,ben paylaşıma yazayım o zaman

özgem seni ve arkadaşını bayramdan sonraki hafta listeye yazalım canım olurmu ?

merhaba fıstıklı lokumlarrrrrrrr :1hug:

hemen kilo bildirimi yapayım. sonra da geçmişe bakayım. çok meraklardayım zemuszemus

70,5 çıktım kızlar. delikafadulden o kadar mutluyum ki anlatamam. inanasım gelmiyor nedense. sanırım 6 lı rakamlara az kaldıgı için rüya gibi geliyor. yerimseniben

2 gün once reglim bitti. zaten şişkinlikde hissediyordum. sanırım ondan dolayı verdim bu kiloyu, yoksa pek ümidim yoktu..... :teytey:

geçmişe bakıp geliyorummmmmm

özgem seni ve arkadaşını bayramdan sonraki hafta listeye yazalım canım olurmu ?

canım ne zaman istersen sonuçta başkan sensina.s.a.s.a.s.

nazlı birşey soracağım sana şimdi monti 3 ay yapılıp sonra biraz 2. aşamada duraklama yapılıyor yanlış mı biliyorum ?? senin kilon az olduğu için hep gram gram kilo veren birisisin şimdi kilo veremediğimz zamanlar olacak muhakkak ki yani 2 ay içinde mutlaka gidiyor mu kilo

Çaaaaaaaaaaaaaaaatlaaaaaaaaaaaaaaasıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn şakkıdı:lepi:

Ne kayınvalideler ne görümceler var tebrikler vallahi keşke hepimizinki böyle olsa, denizmi adın bu arada canım bilmiyorumkismile

denizcim oncelikle tebrik ederim seni canı gonulden. kendim vermiş gibi mutlu oldum.
zaten nasıl bir merakla oturdum bilgisayarımın başına.
umarım bir daha 7 li rakamları hiç ama hiç görmezsin canım.

diğer konuda ise geçenlerde ben de yazdım.
seninkinin tersine beni de ailem motive ediyor.
eşim de ancak kilomu soyleyince tebrik ediyor, sık sık farketmiyor oyle.
kayınvalidem ise geçen gün arabada giderken eşim birden konu açtı ve
"tuba da zayıflamışmı" diye annesine sordu. dilinin ucuyla "evet iyi olmuş" dedi o kadar.
ama bana hiç birşey soylemedi 2 aydır.
görümcem de geçenlerde süzülmüşsün dedi sadece.
seninkiler ne güzel, herkese nasip olmaz maşallah.
aynı şekilde bir sürü kilo aldın diyen insanlardan çok azı verdiğimi soyledi.
beni daha da hırslandırıyorlar iyi oluyor bayanssulusmile

kızlar bana da aynı şekilde bildirirseniz sevinirim. emine gibi düşünüyorum ben de..

Son düzenleme:

yok canın 2 ay içinde gitmiyor tabiki takılmalarda oluyor ama 1 hafta takıldıysak diğer hafta mutlaka kilo vermiş oluyoruz . Monti amcam istediğiniz sonuca ulaşmak için min. 2 ay kaçamaksız devam edin diyor . Ondan sonrası kendi elimizde . Mesela maytap 2 ayda verdi bütün fazlalıklarını belki ben 4 ayda vereceğim bu tamamen bünyeyle ilgili canım .

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
63.0/62.9/0.1/%0.158
geçmişi okuyamadım daha ama narinciğim 69.5 olmuşsun çoook sevindim ben de tebrik ederimalkisalkisalkis

100 gram 100 gramdır tatlım haftaya 1,5-2,00 kg lara inşallah sağlıkla kaydirigubbakcemile5

aeben abla -kiraz-tubacım hepinize ayrı ayrı mutlulugumu paylaştıgınız için teşekkür ederim herkese .

nazcım,

kıskananlar çatlasınnnn....bizi daha da hırslandırıyorlar dimi canımm zemuszemus
maşallah gerçekten harika kilo vermişsin. devamını diliyorum canım.
haftaya inşallah sen 55 leri görürsün canım ben de 69 larııı :Saruboceq:

Nesliş düğüne kadar toparlamak ne demek fıstıklı leblebi olacaksın düğünde yavruceylan aklinialirimsmile:1hug:

kilo veren tüm arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. gerçekten süper oldu bu hafta. hiç eksi yok :teytey:

kesin ilk 3 teyiz bu hafta, hatta 1. oluruz bence :hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…