Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Güzeeeel bu hafta hiç eksimiz yok inşallah zemuszemus tebrik ederim tatlım, kilosuz ve hasarsız kapatalım kısmetse ramazanı Şeniz

tebrik ederim narinciğim 6lı rakamları ucundan da olsa gördün ya canım devamı gelir bundan sonra

senin görümcede patlıyordur hasetinden, ay ne keyifli onun suratını görmeeek delikafadulden

geçen gün geldi zaten bize çok zayıflamışsın yüzün kaşık kadar kalmış çökmüşsün diyor . Bende halimden memnunum daha verecek kilom var dedim ... Ha hay . Bu sabah kardeşimin bir pantolonu bendeydi ki benim kardeşler 50 kilo ve ben bu sabah onların pantolonunun içine girebildim . Oley çok sevindim sabah sabah simoşum . Kaynanamda benim diyetime taktı . Dün iftara davetliydik . Gidip kendi tabağımı kendim hazırladım . InsanLAR soruyor hani bişey yemedin sevmiyormusun diyorlar . Kaynanamda seviyor kilo almasın diye yemiyor diye laf sokuyor . Son 1 haftadır bunu çok yapmaya başladı . Onların inadına incecik çıtır olucam inşallah .

Aahahahaha kıskanannnlaaaaaar çatlaaaaaaaaasıııııııııın şakkıdı ay ne sevindim ne sevindim, sırf kıskançlığından moralin bozulsun diye yüzün çökmüş diyordur nazlıcığım, zayıflama daha fazla diye, keşke deseydin, çökmüyor yüzüm uzuyor deseydin şakkıdı
Süper süpppeeeer artık 36 bedende kalacaksınki sen nazlıcığımmm :teytey:

inşallah simoşum . kilo verdiğimi gördükçe montiyi bozmak istesemde bozamıyorum . verdiğim kiloların verdiği hazı yemeklerden alamayacağımı düşünüyorum artık . inşallah en kısa zamanda hedeflediğim kiloya düşüp sonrasında montinin 2. aşamasını yapmayı istiyorum . görümcemde çatlasın hasetinden .

kızlar ben kilo aldıgımda annem kardeşim gelinimiz konukomşu eşim dostum herkez aldıgım her gramın farkına varıp aaa yine sen kilomu aldın derlerdi.şimdi dile kolay 16 kilo verdim kimseden tık yok.arada eşim iltifat ediyor sagolsun okadar.ben sorarsam işte aman aman anladık kilo veriyorsun diyor kardeşim falan.benimde nazın tam tersine görümcelerim destekliyorlar kilo vermesem bile yok canım inanki vermesende sıkılaşıyorsun sen kesin diye moral verirler.kayınvalidem zaten sürekli motive ediyor beni fiziğin çok güzel deniz belinin oyuntusu yeter sadece falan diye ki benim kayınvalidem üvey üstelik öz annesi değil eşimin.dün ilkkez bi konuda annemle konuşurken senin fiziğinin neyi var seninde giydiğin yakışıyor dedi ayy o an şaşkınlaştım annemden hiç duymadıgım şeyler.annemin tuhaf bi disiplin yöntemi var begenmeyerek en iyisini en mükemmelini yaptırmak için kamçılama yöntemi bu galibaa bilmiyorumkismile

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
63.0/62.9/0.1/%0.158
geçmişi okuyamadım daha ama narinciğim 69.5 olmuşsun çoook sevindim ben de tebrik ederimalkisalkisalkis

kızlar ben kaçayım evdeyim bugün akşama misafirim var yine ugramaya çalışırım opuyorumnanaktan

kızlar face lerinizi bana özelden mesaj atar mısınız lütfen?sanırım sizler facede de birbirinizin arkadaşısınız ben kk ya foto da koymadım siz beni hiç tanımıyorsunuz hiç olmazsa foto larımı görürsünüz ben de sizleri daha iyi tanırım..dileyen özel mesaj göndersin bana kızlar..sizleri kocaman öpüyorum nöbetten yeni geldim biraz yatayım hoşçakalınopuyorumnanaktan

günaydın 6.takımım

sabahtan beri netimiz yoktu,şükür yeni geldi

sizleri okuyunca bozulan motivem yerine geldi valla

nazlıcım sonunda kırdın zincirleri,ben takılma noktasında senin kadar azimli olamadım maalesef,harikasın canım

narincim 6 lı rakamları benden önce gördün,inan kendim görmüş kadar sevindim,inş.bidaha 7 leri ömrün boyunca görmezsin

gözdemim sende harikasın bitanem,tıkır tıkır gitmeye başladı kilocuklar

bu arada eminecim bende ne zamandır ismini sorayım diyorum atlıyorum,ayrıca regle rağmen 100 gr gayet iyi bence

nevkuşum azimle devam canımcım,çok güzel gidiyosun

evettt kızlar bana gelince maalesef kilom 71,3 geçen haftaya göre 100 gr cık gitmiş,ama almadığımada şükredeyim,tatildi falan derken saldım kendimi...ama toparlıcam inş.bende düğüne kadar 68 leri görmek istiyorum

kızlar selam ancak kalktım:) burada digital tartı olmadığı için tartılamadım ben 91le start veriyorumm
HEPİNİZE GÜNAYDIN BU ARADA

sevilllll vakumlu huçtan kimse memnun değilmiş yaaaa napcasssssss faceden yazarım sana şimdi

bu arada kızlar haftaya malum bayram ,şimdi paylaşım alanına takım olarak görüş bildirmemiz lazım,nazlıcım bence haftaya bidirim olmasın ve sonraki hafta 2 haftalık bildirim yapalım,ne dersiniz kızlar,genelde takımlar bu yönde görüş bildirmiş,zaten herkes izinli olucak,sıkıntı olmasın

dünkü menüm
sabah tam ekmek domates salatalık peynir
öğlen menemen yoğurt
akşam haşlanmış tavuk salata yoğurt

KIZLAR SÜPER KİLO VERMİŞSİNİZ SÜPERSİNİZ NAZ 1.8 SÜPER BİR RAKAM SENİN GİBİ BİR BÜNYE İÇİN TEBRİKLERalkisalkisalkis

günaydın kızlarr... dün akşam yediklerimi yazıyım; 1 kase çorba 1 dilim ekmek 3_4 kaşık yoğurt.. yatana kadar da 2 fincan yeşil çay içtim. bu arada cuma bildirimlerinizi okudum arkadaşlar gayet başarılısınız darısı bana bakalım haftaya cuma ben nasıl olucam guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…