- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
bugün evdeyim kızlar bende hemen bildirimimi yapayım nazcım yanımda hesap makinası yok sen hesaplayabilirmisin sana zahmet
geçen haftaki kilo : 70.100
bu haftaki kilo : 69.500
giden : 600 gr.
kızlar ben bu rakamı 8 yıldır görmüyordum okadar mutluyumki anlatamam.:teytey: ramazanda toplam 2.300 gr. vermişim bu benim için büyük başarı bende ramazanda kilo alanlardandım.dahada dikkatli ve disiplinli olsaydım demekki daha güzel kilo verebilirdim.bunada bin şükür .bayrama kadar tam gaz devam bakalım ne olacak kaldı bugünle beraber 6 gün :smiley-cool:
bugün evdeyim kızlar bende hemen bildirimimi yapayım nazcım yanımda hesap makinası yok sen hesaplayabilirmisin sana zahmet
geçen haftaki kilo : 70.100
bu haftaki kilo : 69.500
giden : 600 gr.
Kızlar ben bu rakamı 8 yıldır görmüyordum okadar mutluyumki anlatamam.:teytey: Ramazanda toplam 2.300 gr. Vermişim bu benim için büyük başarı bende ramazanda kilo alanlardandım.dahada dikkatli ve disiplinli olsaydım demekki daha güzel kilo verebilirdim.bunada bin şükür .bayrama kadar tam gaz devam bakalım ne olacak kaldı bugünle beraber 6 gün :smiley-cool:
pardon gözdemcim yaaa özür dilerim
senin görümcede patlıyordur hasetinden, ay ne keyifli onun suratını görmeeek delikafadulden
geçen gün geldi zaten bize çok zayıflamışsın yüzün kaşık kadar kalmış çökmüşsün diyor . Bende halimden memnunum daha verecek kilom var dedim ... Ha hay . Bu sabah kardeşimin bir pantolonu bendeydi ki benim kardeşler 50 kilo ve ben bu sabah onların pantolonunun içine girebildim . Oley çok sevindim sabah sabah simoşum . Kaynanamda benim diyetime taktı . Dün iftara davetliydik . Gidip kendi tabağımı kendim hazırladım . InsanLAR soruyor hani bişey yemedin sevmiyormusun diyorlar . Kaynanamda seviyor kilo almasın diye yemiyor diye laf sokuyor . Son 1 haftadır bunu çok yapmaya başladı . Onların inadına incecik çıtır olucam inşallah .
Aahahahaha kıskanannnlaaaaaar çatlaaaaaaaaasıııııııııın şakkıdı ay ne sevindim ne sevindim, sırf kıskançlığından moralin bozulsun diye yüzün çökmüş diyordur nazlıcığım, zayıflama daha fazla diye, keşke deseydin, çökmüyor yüzüm uzuyor deseydin şakkıdı
Süper süpppeeeer artık 36 bedende kalacaksınki sen nazlıcığımmm :teytey:
Evet ve benim kilomda 57,2 kızlar 1,8 kilo vermiş durumdayım çok sevinçliyim . Inşallah haftaya 56 lı rakamları görürüm artık
Yeni gördüm emineciğim, idare eder sen nasılsın? Annemin ismide emine benim, ne güzelll opuyorumnanaktan
Benim ismimde gözdem bu arada, bilmeyen bir sen varsın sanırım Şeniz
Evet ve benim kilomda 57,2 kızlar 1,8 kilo vermiş durumdayım çok sevinçliyim . Inşallah haftaya 56 lı rakamları görürüm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?