- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
kızlar selam ancak kalktım:) burada digital tartı olmadığı için tartılamadım ben 91le start veriyorumm
HEPİNİZE GÜNAYDIN BU ARADA
sevilllll vakumlu huçtan kimse memnun değilmiş yaaaa napcasssssss faceden yazarım sana şimdi
Bize 9 gün tatil verdiler bu bayram , yani pazartesi-salı-çarşambayıda tatile bağladılar, işler az diye... ama tabiki senelik izinlerden düşecekler, benim bu yıl yıllık iznim yok diye maaştan düşeceklermiş, olsun tatil tatildir,9 gün resmen bayılarak uyuyacağım, 3 gün abanta gitme ihtimalim var bakalım değişiklik olur benim içindebu arada kızlar haftaya malum bayram ,şimdi paylaşım alanına takım olarak görüş bildirmemiz lazım,nazlıcım bence haftaya bidirim olmasın ve sonraki hafta 2 haftalık bildirim yapalım,ne dersiniz kızlar,genelde takımlar bu yönde görüş bildirmiş,zaten herkes izinli olucak,sıkıntı olmasın
Bize 9 gün tatil verdiler bu bayram , yani pazartesi-salı-çarşambayıda tatile bağladılar, işler az diye... ama tabiki senelik izinlerden düşecekler, benim bu yıl yıllık iznim yok diye maaştan düşeceklermiş, olsun tatil tatildir,9 gün resmen bayılarak uyuyacağım, 3 gün abanta gitme ihtimalim var bakalım değişiklik olur benim içinde
hayırlı cumalar fıstıklarrr......
günaydın kızlarr... dün akşam yediklerimi yazıyım; 1 kase çorba 1 dilim ekmek 3_4 kaşık yoğurt.. yatana kadar da 2 fincan yeşil çay içtim. bu arada cuma bildirimlerinizi okudum arkadaşlar gayet başarılısınız darısı bana bakalım haftaya cuma ben nasıl olucam guclubacismile
günaydın kızlar
kusura bakmayın eşimle işlerimiz vardı yeni geldim işe
listeyi hazırladınız mı geçmişe bakmadım daha ,kilom 72,4
bu arada kızlar haftaya malum bayram ,şimdi paylaşım alanına takım olarak görüş bildirmemiz lazım,nazlıcım bence haftaya bidirim olmasın ve sonraki hafta 2 haftalık bildirim yapalım,ne dersiniz kızlar,genelde takımlar bu yönde görüş bildirmiş,zaten herkes izinli olucak,sıkıntı olmasın
hayırlı cumalar fıstıklarrr......
iyice ihmal ettin sen biziiiii :1shok:
merhaba fıstıklı lokumlarrrrrrrr :1hug:
hemen kilo bildirimi yapayım. sonra da geçmişe bakayım. çok meraklardayım zemuszemus
70,5 çıktım kızlar. delikafadulden o kadar mutluyum ki anlatamam. inanasım gelmiyor nedense. sanırım 6 lı rakamlara az kaldıgı için rüya gibi geliyor. yerimseniben
2 gün once reglim bitti. zaten şişkinlikde hissediyordum. sanırım ondan dolayı verdim bu kiloyu, yoksa pek ümidim yoktu..... :teytey:
geçmişe bakıp geliyorummmmmm
aeben abla -kiraz-tubacım hepinize ayrı ayrı mutlulugumu paylaştıgınız için teşekkür ederim herkese .
sagol gözdemcim,
sen de çok güzel vermişsin. aynen devam canım. kendimiz için, kıskananlara inat sakın bozma. bayramda da cısslara dikkat edelim. kendime de soyluyorum bunu sürekli. lmaz:
Bayram çok sakıncalı evet, baklava falan sevmem allahtan, sütlü tatlı severim ben, o yüzden hamur tatlılarına bu bayram yüz vereceğimi hiç zannetmiyorum aklinialirimsmile
:lepi:alkisalkisalkisgünaydın ablam . Evet bu hafta montide kaçamaksız 8. Haftam ablam sadece geçen gün iftara davetliydik yoğurtlu kabak salatası vardı içine havuçta koymuşlar aldıktan sonra farkettim . Mecburen onu yemek zorunda kaldım onun dışında hiç kaçamağım olmadı ablam . Ve senin dediğin gibi 2 ay kaçamaksız yapılınca kilolar tıkır tıkır gidiyor . Montiyi bize aşıladığın için sana minnetarım ablam . şimdi canım bişey istese bile montiyi bozasım gelmiyor tartıdaki rakamları gördükçe
inşallah güzelim ..dügüne inceçik olmak lazım dimi. hadi az kaldı .hoşgeldin ablacım,özledik seniŞenizŞeniz,valla nazarmı değdi bilmiyorum,azimle devam etmem gerekirken 2 haftadır sallıyorum resmen,düğün stresi bana hiç iyi gelmedi,ama acilde toparlamam lazım,farkındayım,inş.dönücem eski halime
gözden nekadar verdin cadı ben okuyamadım ...olumunekankayizsmileBayram çok sakıncalı evet, baklava falan sevmem allahtan, sütlü tatlı severim ben, o yüzden hamur tatlılarına bu bayram yüz vereceğimi hiç zannetmiyorum aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?