Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yine online olanlar görünmüyor. insan boyle kendini yanlız hissediyor bilmiyorumkismile

evet ya kk sürekli değiştiriyor ben de artık görünüyor diye sevinmiştim yine gitmiş..tatlım benim monti hakkında çok bilgim yok ama kızlar leblebi ile süt kombinasyonu yapıyorlardı beyaz leblebi mi bilmiyorum

canımmm yaa pardon pardon pardon cuma yazma amacı ile çarşamba nereden çıkmış anlamadım yazzdığımı okuyunca kendim bile nasıl güldüm kahkaha ile kendime anlatamam kaydirigubbakcemile3:roflol:

şimdi oldu canım

ben de hep beyaz leblebi diye okuyorum ama sarının neden yenmedigini merak ediyorum cunku onu daha çok seviyorum CADIARZU kaydirigubbakcemile2

Günaydın kıslar,
topiği ben açtım bugün. hayırlı cumalar

[nevracıgım, sana da şimdiden iyi tatiller canım.
sağolasın tatlım inşallah iyi geçer.opuyorumnanaktan

merhaba canım hoşgeldin.a.s.

kıslar ben bu hafta 700 gr vermişim.buna da şükür..
76.7/76/0.7/0.91 %

evden çıkacam sonuçlara akşama doğru bakarım. inşllah herkes istediği sonucu alır..:lepi::lepi:

Günaydın kızlar ben hemen dünkü menümü yazayım

sahur
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
yarım domates
yarım salatalık
4 adet zeytin

iftar
5 yemek kaşığı taze fasülye yemeği
salata
1 bardak ayran
3 yemek kaşığı fırınlanmış yoğurtlu kabak, batlıcan, kırmızı biber salatası

Evet ve benim kilomda 57,2 kızlar 1,8 kilo vermiş durumdayım çok sevinçliyim . Inşallah haftaya 56 lı rakamları görürüm artık

Günaydın kızlarcığım , hemen 2 günlük menülerimi paylaşıyorum, artık hiç aksatmayacağım menülerimi allahımın izniyle...
01/09/2010
SABAH
1 Dilim Tam Ekmek
1 Domates
1 Salatalık
1 Etiform Büyüklüğünde Yağsız Peynir
İFTAR
1 Tabak Yeşil Mercimek
1 Kase Salata
1 Kase Yoğurt
02/09/2010
08:00
1 Elma
09:00
2 Dilim Tam Ekmekten Yağsız Beyaz Peynir Ve Domatesli Tost
3 Ceviz
İFTAR
3 Ceviz Büyüklüğünde Haşlama Terbiyeli Et
1 Tabak Salata
1 Kase Yoğurt

Regl olduğumdan düzensiz mi oldu acaba menülerim işyerinde erkekler anlasın istemiyorum regl olup oruçsuz olduğumu o yüzden öğlen hiçbirşey yiyemedim, cumartesi biter allahın izni ile pazar oruçlu olurum kısmetse, pazar önemli çok çünkü guclubacismile

Bu arada regl şişliğini atamadığımdan herhalde bu neyse bunada şükür, hızlı vermek istemiyorum artık hızlı verince çabuk geri alıyorum
simerenya ( 95,10 / 93,80 / 1,3 / 1,36 % ) hihoyyyt

herkese günaydınnnnn Allahım ne güzel kilolar verilmiş öyle kesin bu hafta birinciyizzz :hooray:

naz-nevra-gözde kendim vermişim gibi sevindim inanınki harikasınız kızlar aman maşallah diyeyimde nazar degmesin

Günaydın tatlımmm, teşekkür ederiz, ama benim ismim gözde değilkiii bilmiyorumkismile
Gözdem :asigim:

sağol narinciğim . Günaydın canım .

bugün evdeyim kızlar bende hemen bildirimimi yapayım nazcım yanımda hesap makinası yok sen hesaplayabilirmisin sana zahmet

geçen haftaki kilo : 70.100

bu haftaki kilo : 69.500

giden : 600 gr.

kızlar ben bu rakamı 8 yıldır görmüyordum okadar mutluyumki anlatamam.:teytey: ramazanda toplam 2.300 gr. vermişim bu benim için büyük başarı bende ramazanda kilo alanlardandım.dahada dikkatli ve disiplinli olsaydım demekki daha güzel kilo verebilirdim.bunada bin şükür .bayrama kadar tam gaz devam bakalım ne olacak kaldı bugünle beraber 6 gün :smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…