niye çarşamba ya pardon anlamadım ben fisfisfis
yine online olanlar görünmüyor. insan boyle kendini yanlız hissediyor bilmiyorumkismile
canımmm yaa pardon pardon pardon cuma yazma amacı ile çarşamba nereden çıkmış anlamadım yazzdığımı okuyunca kendim bile nasıl güldüm kahkaha ile kendime anlatamam kaydirigubbakcemile3:roflol:
evet ya kk sürekli değiştiriyor ben de artık görünüyor diye sevinmiştim yine gitmiş..tatlım benim monti hakkında çok bilgim yok ama kızlar leblebi ile süt kombinasyonu yapıyorlardı beyaz leblebi mi bilmiyorum
sağolasın tatlım inşallah iyi geçer.opuyorumnanaktan[nevracıgım, sana da şimdiden iyi tatiller canım.
merhaba canım hoşgeldin.a.s.merhabalarr :)) ben sevil, 26 yaşındayım, evliyim ve 5 yaşında bir oğlum var :) aydın'ın söke ilçesinde oturuyorum. kendime ait bayan giyim mağazam var orayı işletiyorum. boyum 169 cm kilom 62 tabi bu kiloya 85 den düştüm şimdiki hedefim 55 bu takımın beni daha çok motive edeceğini düşünüyorum kk yeni üye oldum tam anlamıyla çözmeye çalışıyorum takım için neler yapmam gerektiğini bildirirseniz sevinirim :)) herkese kolay gelsinn...
Evet ve benim kilomda 57,2 kızlar 1,8 kilo vermiş durumdayım çok sevinçliyim . Inşallah haftaya 56 lı rakamları görürüm artık
simerenya nasılsın canım?
yine online olanlar görünmüyor. insan boyle kendini yanlız hissediyor bilmiyorumkismile
herkese günaydınnnnn Allahım ne güzel kilolar verilmiş öyle kesin bu hafta birinciyizzz :hooray:
naz-nevra-gözde kendim vermişim gibi sevindim inanınki harikasınız kızlar aman maşallah diyeyimde nazar degmesin
harikasın ballı bademciğimmm şeniz
herkese günaydınnnnn allahım ne güzel kilolar verilmiş öyle kesin bu hafta birinciyizzz :hooray:
Naz-nevra-gözde kendim vermişim gibi sevindim inanınki harikasınız kızlar aman maşallah diyeyimde nazar degmesin
sağol simoşum . Monti amcam mükafatımı veriyor artık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?