Tamam canım guncellerimHedef kiloma 64 yazabilir misin? Bir gün sonra yazmıştım, kalmışteşekkürler
Gunaydin canım ❤Gunaydin
Günaydın canim ❤Günaydın
Günaydın canım ❤Günaydın reglden mi tartıdan mı anlamıyorum(annemlerde tartıldım) belki de kilo aldım
Cok arti degilsin canım ❤Sabah 53,7 geldim +400 gram görmek istemediğim bir sonuç tartılmayacaktım dayanamadım tartıldım
Gunaydin canım guzel eksi tebrik ederim ❤
Oo supersin afiyet olsun canimSporumu yaptim bebe uyurken saglikli kahvaltimi ediyim
Günaydın canim ❤Günaydın herkese.
Cuna cumartesi kacamaklari cok degildir umarimDünkü menüm
12:00 3 dilim tb ekmek, peynir zeytin, salata, yumurta
15:00 2 muz, 10 adet kırmızı üzüm
18:00 250 gr buharda sebze, 150 gr yoğurt
Cuma cumartesi kaçamaklı oldu. Bu yüzden dünü hafif geçirdim.
Günaydın canımGünaydın
Tartım sürekli yüksek tartıyo bugün sabitlenmedi hiç Lo yazdı pili bitti galiba
Arkadaş dışarı çıkcaktı öğlenden sonra alıvermesini isterim yarın tartılırım artık
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
GünaydınGünaydın kızlar
GunaydinGünaydın
Cok arti degilsin canım uzulmeSevgiliZipzip- ip- kaptanım haftasonu azıcık diye kendimi kandırdığım kaçamaklarım +200 gr olarak geri döndü
GÜNCEL KİLOM: 84.3
BAŞLANGIÇ KİLOM:85.1
En azından 1 hafta da -800 gr (buna da şükür ama bana ders oldu)
Sabit olmanda guzel
Sabit olmanda guzel canim :))Ne artı ne eksideyim
Geçmiş olsun acil şifa dilerim.Merhaba kızlar
Çok kötü bir 2 gece geçirdim oğlum orta kulak iltihabı oldu Sabahlara kadar ateşlendi o kadar çok ağladı ki anlatamam bu 2. Kez geçirişi ama nu kez çok daha berbattı şükürler olsun ki bugün antibiyotik sayesinde çok iyiydi
2 gün dikkat etmedim kızlar bugün temiz beslendim 15 dk da kardiyomu yaptım
1 Kasım
10.30
Peynir
Domates salatalık
Maydonoz
2kaşık nar
Arada 1dilim elma
17.00
Yarım tabak yeşil fasulye
1izmir köfte
1 kase yoğurt
2 kaşık cevizli biber
Su 3
Spor 15 dk kardiyo 90p
Zipzip- @Nidsalii
+500 ne yeidn hafta sonu
Gunaydin
GünaydınGünaydın
Günaydın kizlar
GünaydınGünaydın reglden mi tartıdan mı anlamıyorum(annemlerde tartıldım) belki de kilo aldım
GünaydınGünaydın kızlar
Cuma akşam sadece. Çok değil ama az da değil. Bu cumaya kadar hallederim. Zaten mümkünse fazlasıyla vermem lazım bu hafta çünkü haftasonu doğumgünü var, o günün kaçamaklarını da çıkarmam lazım. Bakalım yarın tartı ne diyecek.Cuna cumartesi kacamaklari cok degildir umarim
Teşekkür ederimFarklı tartıda farklı sonuc cıkması normal canım.Olabildiğinde aynı tartıda ve aynı yerde tartılmakta fayda var.Kilo almamışsındır eminim ki.
Felicio sizi tebrik etme şansım olmadı bi türlü..Özellikle spordaki istikrarınızla süpersiniz,mezuniyetinizii de kutluyorum :) Mezuniyet snrası ödem gibi bişeydir bu,kafaya takmayın derim.
Umarim anlayan anlamistir
Cuma - de olacağım ama umutluyum kendimdenSabit olmanda guzel canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?