Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun oğluna neyseki iyiymiş...
Menün de güzel afiyet olsun

Geçmiş olsun canım zencefil limon ıhlamur vs bolca içmeye çalış

Geçmiş olsunn

Afiyet olsun, faydasını görürsün inşaallah

Sağlıklı bi gün olmamış ama bence kalori bakımından çok abartmamışsınız da.Şimdi gidip kase kase mantı ya da poğaça yenmemiş snucta.Hiç kafaya takmayın derim.
Çok iyi,afiyet olsun.
hem kadayıf tatlısı hem helva aynı gün olmasaymış keşke.Afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun ve çok geçmiş olsun.İnşallah hemencecik toparlar oğlunuz
Afiyet olsunn
2 kere fasulye belki gaz bakımından sıkıntı yaratabilir ama kalori bakımından güzel olmuş,afiyet olsun
Afiyet olsunn
Afiyet olsun,revani değil de kola olmasaymış keşke (zararlı bişi oldugundan diyorum kaloriden değil de).sporla yakmışsınızdır zaten
dün akşamki tatlılar daha erken saatte yenseymiş belki daha iyi olabilirmiş.Afiyet olsun.
Spor da menü de çok iyi,afiyet olsun.
Çok geçmiş olsun ve afiyet olsun.

Günaydın reglden mi tartıdan mı anlamıyorum(annemlerde tartıldım) belki de kilo aldım
Farklı tartıda farklı sonuc cıkması normal canım.Olabildiğinde aynı tartıda ve aynı yerde tartılmakta fayda var.Kilo almamışsındır eminim ki.
Sabah 53,7 geldim +400 gram görmek istemediğim bir sonuç tartılmayacaktım dayanamadım tartıldım
Felicio sizi tebrik etme şansım olmadı bi türlü..Özellikle spordaki istikrarınızla süpersiniz,mezuniyetinizii de kutluyorum :) Mezuniyet snrası ödem gibi bişeydir bu,kafaya takmayın derim.

İnşaallah yaa sağol.

Haha iyi tespit
Gazman

Günaydın herkese.

Hoş geldin Büşra. :) Ben de Funda, umarım istikrarla devam ederiz beraber. Yıllara göre kilona bir baktım da, insülin direnci var mı acaba sende, biliyor musun? Doktor falan değilim elbette ama sadece bir fikir... Sanırım hücreler aç olmadığı sürece insan o kadar düzenli kilo alamıyor.

Bir de yavaş vermeni önerebilirim. Mesela ayda 3 kilo gibi bir hedefle yola çıksan vermek de korumak da daha kolay olur. Çünkü belli ki korumada bir sıkıntı var. Ben kendim de yavaş verdiğim kiloları daha uzun vadede koruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…