Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Buldum ama katılım formunu doldurmak için uzerine basıyorum olmuyo
Çok tşk ederim canım Allah razı olsunInşallah tedavi sürecin başarılı geçer cnm hayırlı olsun
Günaydın hepinize kızlar...![]()
Gunaydin![]()
Günaydınnn🖐
Gunaydinnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydınn![]()
Günaydın![]()
Gunaydin hhepinizeGünaydın kizlar![]()
![]()
Hoş geldin hatçeBuldum ama katılım formunu doldurmak için uzerine basıyorum olmuyo
Gunaydinnnnnn canımGunaydin hhepinize
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) dilek
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ:1.62
KİLONUZ:115
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum sonrası
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: güzel bi vucuda sahip olmak
Gunaydin canim ❤Gunaydin![]()
Günaydın canim ❤Günaydınnn🖐
Günaydın ❤Gunaydinnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrr![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydın canım ❤Günaydınn![]()
Günaydın canim ❤Günaydın![]()
Bende sıkıştırabilir miyimAyıp ettin ne kadar sıkıştırmak istiyosan buyur aramızda lafı mı olur :)
Iyi olmana sevindim canimSelam canım,günaydın.
iyileştim :) ilgin için cok teşekkür ederimHavalar soğudu malum,dışarlarda dururken üşütmüşüm ama merhem- kas gevşetici falan derken toparladım şükür
Gunaydin canim ❤Günaydınlar.![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar![]()
Günaydın canım ❤Günaydınnn
Aylardır ertelediğim güncellemeye elim değdi 1saatden fazla onu bekledim![]()
Tartiyi yerinden oynatinca da degisik sonuclar cikabiliyor canim yeniden sabitle tartiyi istersenTartının pilini aldırdım dün şimdi taktım tartılayım dedimm 68.8 demesin mi 5dk bekkedim 67.7.ye düştü
Biraz daha bekliyeyim beyni yerine gelmedi galiba
Günaydın canim ❤Günaydın
Güzel bir gün dilerim![]()
Tamam canim dikkat edersen sabit yada az da olsa eksi gelecektirZipzip- kaptanım +500 bu hafta regli olcak ekstra dikkat edeyim bu günden sonra
Gecmis olsun canim spora ara ver 1 hafta sonra kaldigin yerden devam edersinZipzip- sevgili kaptanım dün hiç spor yapamadım ağır nezle yada grip olmuşum yerimden kalkamıyorum evden çalışıyorum hastaneye bile gidemedim kovid değilim diye düşünüyorum havalar çok soğudu ondan sanırım
Sanki diyete basladim sana ihanet etmis gibi hissediyorum senle birlikte yol almak cok güzel çünküAyıp ettin ne kadar sıkıştırmak istiyosan buyur aramızda lafı mı olur :)
Dun bir hengame oldu. Bugun daha erken kalktik yemegi de erken yapicam duzenlicem inşallah. Dun oyle aciktigimda meyve yeseydim keske sonradan aklima geldi zaf oluyorum bazenSende hoşgelmişsin hepfitim geçmiş olsun ayrıca ❤
Sabahki ekmeğin az mı büşra?
Yemeğe eşini bekleme derim gecikeceği zamanlarda. Beklemek durumundaysan eğer ara öğününü sağlamlaştır.
Sporda yapmışsınkızlar nasıl?
Gunaydin canim ❤Gunaydin![]()