Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sagol canimya hep dikkat ederim aslinda gormedim cok girmis dizime pansuman yaptim bereket kan gormeye dayanikliyim
Geçmiş olsun cnm
Tebrikler Felicio

Sen bi iyilesemedin cnm yaa..
Çok Çok geçmiş olsun...

Mezuniyetin hayırlı olsun cnm darısı bana inşallah... Felicio

Çok geçmiş olsun
Bana da kaç saat yazmadılar, burası hemen yazdı sağolsunlar
I bugün kabak diyetine başladım 3 günde 1ile 3 kilo kadar veriliyormuş dogrumu acaba
Boşverin öyle şeyleri bence :) hoşgeldinizzz

Aktif olmayan takimlara yazmissin canim bizim takimda illaki bir kişi oluyor her zaman :)))
Ben de katılmak istiyorum diye yazmıştım sanıyorum ki yakında kimse çağırmaz...
Ama hemen kaptanım sen cagirmistin...
Mezun olmayı çok istiyorum ama bu hafta modum çok düşük...
Evden soğudum resmen...
Durmadan başım dönüyor...

Iyi gelmissin takima iyi ki devam etmissin canim
Arada modumuzun düştüğü durumlar olacaktir illaki ama hedefine ulasacaksin inaniyorum
Depremin oldugu yerdesiniz canim etkilenmen cok normal ama cocuklarin icin modunu yukselt sana ihtiyaclari var

Cok cok gecmis olsun kuzum ama tat alamiyorum yazmissin covid olma ihtimalinde var keske hastaneye gidip test versen

Evet konyaliyim

Sabah09.00
Mantarlı yumurta
Domates
Yeşillik
7 zeytin
Öğle 15.00
1 kase kabak yemeği1
1 kase yoğurt
Akşam 17.00
İzgqra tavuk ve köfte bir pors.
Yarım kase yoğurt
Bugun kafam çok ağrıdı hele ayda bebeğin annesi ölü bulununca çok daha kotu oldum bir şekerli Nescafe içtim ama saat hatırlamıyorum öğleden sonra

Çooooook tebrik ederim Felicio Süpersin gerçekten de .Özellikle sporların dikkatimi çekmiyot değildi, mezuniyetine de hiç şaşırmadım.
Benim içinn şu an uzak bi hayal gibi ama inşallah biz de karne aldıgımız günleri görebiliriz :)

Son lokmamı da yuttuğuma göre menümü yazayım

11.30
2tb ekmek
Menemen
6yeşil zeytin

15.00
Çeyrek ekmek tavuk döner
Ayran

18.00
1armut

18.20
7/8 hamsi (canım komşum çocukları var diye kılçıklarını bile çıkarıp pişirmiş hoş ben hamsiyi kılçıklı mılçıklı yutarım)
1havuç

Su 2litreyi geçti yatana kadar 3olur

Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…