Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim aksam az yemissin

Akşam hafif olmuş

Herkes gruba nasıl geldiğinden bahsetmiş ,ben de yazayım :)
Ben farklı grupta da bulunmuştum .Kimseyi suçlamak istemiyorum ama gereken sıcaklığı görememiştim.Sanki olmasam da olurmuş gibi..Zaten ortadan kaybolunca da ne kaptan ne de başkası neden die sorgulayıp bişi yazmadı :)
Özellikle burda kaptanımız ve arkadaşlar çok sıcak olduğundan kendimi grubun parçası hissediyorum.İnşallah sapıtıp hem diyetten hem de sizden uzaklaşmam ve hedeflerimize ulaşabiliriz hep beraber.

Sapitirsan bizim sopamiz var di mi Zipzip-

Afiyet olsun.Hiç karbonhidrat tüketmemişsiniz,sıfır karbonhidrat bana pek mantıklı gelmio.Bi de sanırım kilonuz fazlaydı (benim de fazla ).Şimdiden çok aç kalırsanız sonra diyeti bozabilirsiniz.Yavaş yavaş azaltmakta fayda var die düşünüyorum.

Ben bi ara başka bi takıma yazdım
Ya muhabbet falan dahil olmaya çalıştıkça anlamıyodum meğersem özelden de anlaşıyolarmış
Kendimi dışlanmış hissettim bazı ailevi sorunlar da olunca bıdaktım aylar sonra buraya geldim
Burası çok güzel çabucak kaynaştık kaptandan tüm üyelere herkez çok samimi içten yaklaşıyo

Afiyet olsunn
Sapitirsan bizim sopamiz var di mi Zipzip-
ah canımmm ahhh sopadan değil deee grubu yüz üstü bırakmamak adına sapıtmayacağımı umuyorum :)

Hangi takim o

Ben de öyle düşünüyorum.. Burda herkes cok sıcakkanlı ve içten..İlk hafta ben diyeti bozunca grubu da bırakacaktım aslında utançtan.. madamhd bana cok moral verdi sağolsunn.Snra başka arkadaşlar da cok normal bişeymiş gibi yaklaşıp moral verince ertesi gün bişi olmamış gibi devam ettim..Burayı bırakmazsam bişiler elde edebileceğime inanıyorum.Takım olmak güzel bişi :)

Bugünlerde pek isteğim yok hem hastayım hem malum olaylar ne bileyim aklıma gelmiyor bazı günler ama dün pasta yedim karbonun babasi

Iyi ki gelmissin takima sende canim insallah hedefine ulasiriz birlikte

Eskiden bizim takiminda ozeli vardi ama artik acmiyorum ama biz burdan da sohbete devam ediyorduk o zamanlar

Geçmiş olsun canım
Ben bugün kabak diyetine başladım 3 günde 1ile 3 kilo kadar veriliyormuş dogrumu acaba
Canım bence de yapma şimdişik ilerdeduraklamalarda yap
Kabak sindirim sistemini rahatladır wc ye rahat çıkarsın ve kilo vermiş görünmen normal
Çercevenin civisi disari cikmis camasir asmaya cikarken dizime hart diye girdi yardi
Geçmiş olsun canım
Küflü müydü dikkat et
İnş canım.

Hazır hissetmeyi beklersek o his gelmiyo bi türlü.
Motive olurum diye girdim buraya mesela oldum mu yooo
O motive asla gelmiyo canım bi anda başlıcaksın en iyisi.şunu yiyeyim başlarım şu özel gün de geçsin derken daha da kilo alıyoruz
Hadi kendine bi iyilik yap şuan başla
Felicio canım hayırlı olsun darısı benim de başıma
Afiyet olsun canım

Rabbim yavrumuza sağlık versin bu acılara dayanma gücü versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…