- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Ben hamsi sardalya severim yeni yeni büyük balık yiyorum çupra falan midye dolma de severim karidesi merak ediyorum ama büyük ve antenli görünce tırsıyorum1 kilo hamsi yesem doymam bayılırım ama burda pek yok hamsi kültürü sardalya yiyor burdakiler
Bazen yazınca etrafa deşifre olacağım bi konu olursa bende arkadaşlara özelden söylemeyi tercih ederim ama bi kaçına söyleyip burdan da onunla ilgişi konuşursak diğer arkadaşlara haksızlık olurEskiden bizim takiminda ozeli vardi ama artik acmiyorum ama biz burdan da sohbete devam ediyorduk o zamanlar
Hoşgeldin canımŞimdi bişey sorucam ağladığım kadarıyla hergün bu saatlerde günlük yediğimizi ictigimizi ve yaptığımız sporları mı yazicaz buraya
Merhaba hosgeldinHoşbuldum canım teşekkürler
Merhaba hoşbuldumMerhaba hosgeldin
Saat olarak sınırlama yok ama her günün menüsünü akşam ya da en geç ertesi sabah paylaşırsan iyi olur.Kaptanımız takibini yapıyorŞimdi bişey sorucam anladığım kadarıyla hergün bu saatlerde günlük yediğimizi ictigimizi ve yaptığımız sporları mı yazicaz buraya
evet canim buraya saatleriyle birlikte menünü yazacaksinŞimdi bişey sorucam anladığım kadarıyla hergün bu saatlerde günlük yediğimizi ictigimizi ve yaptığımız sporları mı yazicaz buraya
Anladım teşekkürlerSaat olarak sınırlama yok ama her günün menüsünü akşam ya da en geç ertesi sabah paylaşırsan iyi olur.Kaptanımız takibini yapıyor
Bende yeni gelen uyeleri aliyordum bir sure sonra ama baktim resim felan paylasan oluyordu guvensizlik felan biraktim bu isleriBazen yazınca etrafa deşifre olacağım bi konu olursa bende arkadaşlara özelden söylemeyi tercih ederim ama bi kaçına söyleyip burdan da onunla ilgişi konuşursak diğer arkadaşlara haksızlık olur
Ben noluyo deyip sayfalarca geçmiş yaptım anlayamamıştım
Tamam Teşekkürlerevet canim buraya saatleriyle birlikte menünü yazacaksin
Afiyet olsun 10 lahana sarması çok mu bilemedim ya bir tabak ediyor mu (bana kalsa 1 tencere de yenebilir ) bayılırım03/11/2020
Sabah: (09.00)
-Kaşar peynirli,biberli,domatesli omlet (2 yumurta ile)
-1 dilim tam buğday ekmeği
-4 tane zeytin
Öğle: (14.00)
-10 tane lahana sarması
-1 kase salata
-Yarım kase yoğurt
Ara: (17.30)
-7-8 tane siyah üzüm
-7 tane çiğ badem
Akşam: (19.00)
-Fırında karnabahar (sütlü ve yumurtalı olduğundan omlet diyebiliriz)
-3 tane lahana sarması
-1 kase yoğurt
2,5 litre su ve 10.000 adımZipzip- N Nidsalii
evet 1 tabak etti maalesef. Bence de biraz kaçırdım bugün ama bana kalsa ben de 1 tencere yerim :) Hepsini yememek için yanına salata yaptım,belki salatayla doyarım da tencereden uzaklaşırım dieAfiyet olsun 10 lahana sarması çok mu bilemedim ya bir tabak ediyor mu (bana kalsa 1 tencere de yenebilir ) bayılırım
Geçmiş olsun LilimBende bugun hacamat yaprirdim sirtim suan fena cizirdiyor bir iki gune anca kabuklasir. Yarin annanemi bize getiricem insaAlalh Bi on gün pek ugrayamam sanirim
Senin mezuniyeti de kutlarız kararlı olmak en önemlisi sanırım günler çok çabuk geçiyorÇooooook tebrik ederimFelicio Süpersin gerçekten de .Özellikle sporların dikkatimi çekmiyot değildi, mezuniyetine de hiç şaşırmadım.
Benim içinn şu an uzak bi hayal gibi ama inşallah biz de karne aldıgımız günleri görebiliriz :)
İyi ki de bu gruba gelmişsinizHerkes gruba nasıl geldiğinden bahsetmiş ,ben de yazayım :)
Ben farklı grupta da bulunmuştum .Kimseyi suçlamak istemiyorum ama gereken sıcaklığı görememiştim.Sanki olmasam da olurmuş gibi..Zaten ortadan kaybolunca da ne kaptan ne de başkası neden die sorgulayıp bişi yazmadı :)
Özellikle burda kaptanımız ve arkadaşlar çok sıcak olduğundan kendimi grubun parçası hissediyorum.İnşallah sapıtıp hem diyetten hem de sizden uzaklaşmam ve hedeflerimize ulaşabiliriz hep beraber.
Ateş olmayınca test yapmazlar sanırımCok cok gecmis olsun kuzum ama tat alamiyorum yazmissin covid olma ihtimalinde var keske hastaneye gidip test versen
Bence tabaktan kase ye gecmelisin onu da tam doldurursun en azından gözün doyar ben kaseye geçtim evdekileri de geçirdim herşeyi kasede yiyoruzevet 1 tabak etti maalesef. Bence de biraz kaçırdım bugün ama bana kalsa ben de 1 tencere yerim :) Hepsini yememek için yanına salata yaptım,belki salatayla doyarım da tencereden uzaklaşırım die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?