Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım
Lahana sarması çok omuş. Bende tencereyle yerim limon sıkıp tabi yiyince bu hale geldim en iyisi ben sarmadan uzak durayım

Felicio tebrik ederim. Öyle uzun koru ki koruma kavramını unut.

Afiyet olsun, hafifce olmuş. :)
Bu saatten sonra kendisinin bulunması da mucizeydi zaten. Maalesef mucizeler her zaman gerçekleşmiyor.

Afiyet olsun. :) Salata yiyebilirsin, lif olur. Havuç gibi kök sebzeler domates ve salatalığın yanında kalorili kalıyor. Onlardan 2-3 tane yemek yerine diğerlerinde koca bir tencere yenebilir. :)

Sarmalar bol etlidir umarım. :) Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım
Lahana sarması çok omuş. Bende tencereyle yerim limon sıkıp tabi yiyince bu hale geldim en iyisi ben sarmadan uzak durayım
evet bugün kaçtı biraz maalesef.Dışarda 1 saat yürümüştüm,en azından bi kısmını yürüyüşle yaktığımı umuyorum.
Güzel menü afiyet olsun.Sadece meyveyi akşam yemeğinden önce yeseymişsin keşke.Yemekle birlikte yendiğinde midede mayalanma yapıp şişlik yapıyormuş,o yüzden diyetisyenim meyve açken ara öğünde yenir derdi.

Diyet yapsamda yapmasamda alerjim artınca hasta oluyorum ben alışkınım ilk bahar sonbahar rutinim gibi şimdi nezle oldum ondan biraz ağır 1 haftaya iyi olurum birşey yapmasam bile
Hastayken rejimi düşünme. Normal zaman olsa neyse. Salgın varken bence rejim yapan hiçkimsenin önceliği sadece kilo vermek olmamalı. 55 kilo olup nefes alamazsak mutlu olabileceğimizi sanmıyorum.

Ben bugün kabak diyetine başladım 3 günde 1ile 3 kilo kadar veriliyormuş dogrumu acaba

Dogru aslında 1 kaç hafta sonra başlıyayım en iyisi kabağa

Öncelikle hoşgeldin. :)
Kabak rejimiydi, maydanoz detoksuydu, salatalık bilmem nesiydi falan hiç yapma. Çünkü işin sırrı kabakta değil, düşük kaloride. Bu yazdığın menü yoğurdu da düşük kaloriliyse günde anca 500 kalori yapar. Günde 500 kalori pilav yesen de, tavuk yesen de kilo verirsin. Ayrıca 60'tan 57'ye düşmeye çalışmıyorsun. :) Grubun azımzanmayacak kadar çok üyesinin kilosu yüksek artık, yol uzun. 3 kiloyu 3 günde vermeye değil 30 kiloyu gerekirse 20-30 ayda vermeye ihtiyacımız var. Uzun vadede düşünmek iyidir, düşük kalorili rejimler inanı rejimden soğutur.

İnş canım.

Hazır hissetmeyi beklersek o his gelmiyo bi türlü.
Motive olurum diye girdim buraya mesela oldum mu yooo
Hayatın hiçbir alanında hazır hissedilen an kolay kolay gelmez. Takım motivasyon sağlamak zorunda değil, bana da sağlamıyor mesela. Ama disiplin sağlıyor. :) Tabi eminim bazı arkadaşlara motivasyon da sağlıyordur. İkisi de önemli. Ama sadece biri de olsa yavaş yavaş gidiyor. :)

Onu tam olarak bilmiyorum canim paylasimda o konu konusuluyordu dun eski kaptanlardan biri takip ediyordu ama ne olacak kim takip edecek belli degil :)
Aaa arma mı geliyor? :) Ne değişik şeyler çıkartıyorlar.

Katilmak isteyenlerden kimi zaman uye çağırıyorum ama gelenler bir daha ugramiyor bu birazda kisinin isteği ile orantili oluyor
Her gelen kaçıyor son zamanlarda yahu. Yakında yeni gelenlere hoşgeldin diyesim kalmayacak. Hep Türk işi davranıyoruz, başlarken şahaneyiz, 3 gün sonrasında da her şeyi bırakıyoruz.

Bende yeni gelen uyeleri aliyordum bir sure sonra ama baktim resim felan paylasan oluyordu guvensizlik felan biraktim bu isleri
Yeni gelenler özelden resim mi atıyordu? Ne sakıncası vardı ki? Erkekler mi geliyordu?
Bence özelden takım konuşması tehlikeli. 5-6 kişi konuşursunuz, geriye kalanlar kendilerini uzak hisseder, takımla kaynaşamayıp kaçarlar buradaki arkadaşlar gibi. :) Sonra o 5-6 kişi de gidince geride takım kalmaz.

Aaa arma mı geliyor? :) Ne değişik şeyler çıkartıyorlar.
Aslinda takimin da var sembolu benim profilimden bakabilirisn
Musait olunca takim uyelerine isteyeyim unutuyorum coktan :))
Birde mezun olunca mezuniyet icin rozet veriliyor
Her gelen kaçıyor son zamanlarda yahu. Yakında yeni gelenlere hoşgeldin diyesim kalmayacak. Hep Türk işi davranıyoruz, başlarken şahaneyiz, 3 gün sonrasında da her şeyi bırakıyoruz.
Son cagirdiklarim ya gelmedi ya da mesaj yazip gittiler :))
Yok canim oyle degil eski uyeler resim paylaşıyor yeni uyelere guvenmek zor oluyordu mesaja ekleyince eski mesajlar okunuyordu
Bir uyeyi yarisma listesine ekledim ayni zamanda ozel mesaja ekledim ayni aksam hesabini kapatti takim icinde ajan muhabbeti oldu bende o gunden sonra bir daha acmadim
Ben genel olarak herkesi ekliyordum 20 -25 kişilik grup oluyorduk ama o son oldu

Takimin motivasyon saglamasi icin daha cok takim icinde yer almalisin

Hep var mıydı onlar? :) İlk defa fark ettim.

Aaa o fenaymış gerçekten. :)

Takimin motivasyon saglamasi icin daha cok takim icinde yer almalisin
Son günlerde az girdim evet. :)
Ama başta çok girdiğimde de birkaç kişi arasında çok muhabbet dönüyordu, arada laf atsam da uzun sürmüyordu. :) Belki yıllar içinde daha kapalı bir insan olmuşumdur bilmiyorum.

Hep var mıydı onlar? :) İlk defa fark ettim.
Temmuz ayindan beri veriliyor bir kere o zaman olan uyelere soylemistim yeni gelen uyelere istemedim daha
Sen laf atmaya devam et emin ol sohbet muhabbet daha cok motivasyon sagliyor
Biliyorum çalışıyorsun ama aralarda ugra
Eski uyeler olunca takimda onlar arasinda muhabbet donuyor ama sende katil :))

Bikaç gündür bi hassaslık var bende gözlerim dolu dolu geziyorum. Bu mesajı okuyunca da gözüm doldu niyeyse
Burda olma amacımız yalnızken bulamadığımız motiveyi bulmak aynı zamanda karşı tarafa da motive olmak. Arada hepimiz kendimizi kaybediyoruz. Önemli olan battı balık yan gider diyip sapıtmamak.
Yeni başladığın için vazgeçmen daha kolay olurdu. Vazgeçme diye sana destek olduk. Ama listede olup da dikkat etmeyip artı gelenlere bozuluyoruz ister istemez. Hele perşembe kaçamak yapan sopayı yer

Menumu vermeye geldim hic ugrayamadim bugün kusura bakmayin

Sabah 11.00
Peynirli omlet (kizlarla ortak)
Kahve
1 zeytin
1 salata
1 domates
1 çk pancar pekmezi

15.30
Turk kahvesi
İkram bisküvi 5 adet(olmamaliydi biliyorum...)

19.30
2 kepce tavuk suyu corba
2 servis kasigi patates tavuk(firinda pişmiş)
Bol salata
1 bardak ayran

Guzel menu olmus canim biskuvileri gormeyelim :))
Ara ogun mu eklesen 1 tane daha emziriyordun yanlis hatirlamiyorsam

3 Kasım Salı

Sahur 05.30
7 hurma (biraz küçüktüler)
1 kase yoğurt

Akşam 19.00 (biraz fazla oldu galiba )
5-6 yk mercimek çorbası (kızımdan kalanı yedim)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi avuç fıstık
Bi avuç çekirdek

21.30
1 küçük elma

30 dk leslie boosted 300p
4 bin adım (saati takmayı unuttum tlfn ancak 4bin olmuş) 120p

Guzel menu olmus canim biskuvileri gormeyelim :))
Ara ogun mu eklesen 1 tane daha emziriyordun yanlis hatirlamiyorsam
Evet emziriyorum. Evden ani ciktim. Kendime birşeyler almamisim. Cocuklara corba vs koydum ama. Yarin ve persembe cok daha fazla dikkat etmeliyim

O kadar saat nasıl aç durdun :/
Kahvalti, ogle yemegi yok. Bu saglikli olmaz hizli kg versende hizlica geri alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…