- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Iyi sevindim dikkat et kendineBugün daha iyiyim canım yüzüme renk geldi
Diyetin nasıl gidiyor? Sporlarını görüyorum çok güzel devam ediyorsun sakın bozma olur mu?Sen nasil oldun canım
Spor yaptigim zaman kaçamak yapmam ben enfazla bitter oda olmazsa olmazimDiyetin nasıl gidiyor? Sporlarını görüyorum çok güzel devam ediyorsun sakın bozma olur mu?
Benim ev sobali ben anlamiyorum petek isiniBizde 31 ekim gecesi kombiye start verdik. Petekleri tek tek kontrol etti eşim. Camlardan ruzgar giriyor gibi. Onlara silikon cekecek. Acilan yere de sunger cekiyoruz her kiş. En dusukte 25 derece oluyor. Gecen kis cok sicakliyoduk bide giris kat altimizda otopark var. Ev ısınıyor ama yerler buz iste. Cocuklarda masallah hep yerlerde geziyorlar
Theraflu forte canımBen de çok uyumaya başladım. 7,5 saat yeterdi, haftasonu en fazla 8.30 kalkardım. Şimdi kalkıyorum bir bakıyorum neredeyse 10 olmuş. Yaş ilerledikçe uyku ihtiyacının azalması gerekmiyor muydu ya, nerede yanlış yapıyoruz? :)
Şahane görünüyorlar, tam yoldan çıkartıcı.
Onun için demişlerdir. Prospektüsleri ciddiye almak lazım. Okumadan trafiğe çıkılsa eyvah eyvah. Sabah Avcılar'da çok kötü bir kaza olmuş mesela, radyoda duydum. Bilinçli davranmak, ihmalkar olmamak lazım.
Ne ilacı bu uyku yapan?
Babamlarin eski evi yani benim bekarlık evim sobaliydiBenim ev sobali ben anlamiyorum petek isini
Isçak ısçak oturuyoz
En guzeli ya. Cok özlüyorum o günleri. Bazen istanbuldan kacip kurtulmak istiorumBenim ev sobali ben anlamiyorum petek isini
Isçak ısçak oturuyoz
Ayni durumdayim annemin petek üsüyorum üst-üste giyiniyorum ısınamıyorum evime geliyorum iligim kemigim isiniyo sanki aliskanlikBabamlarin eski evi yani benim bekarlık evim sobaliydi
Evlenince kaloriferli ev tuttuk ilk bir sene 50 derece ısıda ben ısınamadım cidden ve çok kötü üşütmüştüm
Şimdi de sobalı bir eve gittiğimde sıcaktan nefes alamıyorum
Kaçgel koyeeeEn guzeli ya. Cok özlüyorum o günleri. Bazen istanbuldan kacip kurtulmak istiorum
Geçmiş olsun canımTheraflu forte canım
Bir de aleve diye bir hap
Tek hayalimiz memlekete yerlesmek. Ah iş imkani olsaydi asla durmazdim istanbuldaKaçgel koyeee
Evet canim haklısın hayat sartlari buzamanda cok zorTek hayalimiz memlekete yerlesmek. Ah iş imkani olsaydi asla durmazdim istanbulda
30 dakika leslie boosted yaptim ama yoruldum yaaa :)
Ben yaptim da hic enerjim yokmus zor yaptimsenmiiiiiii
Enerji icecekleri var icsenmiBen yaptim da hic enerjim yokmus zor yaptim
Leslieee nin bir versiyonuYanlis anlamazsaniz boosted ne demek
Leslieden daha hareketli biraz daha hizli yag yakimini daha cok sagliyo benim fikrimYanlis anlamazsaniz boosted ne demek
Bakayim bende. Hemen yapamam da biraz kg atinca belki yapabilirim.Leslieden daha hareketli biraz daha hizli yag yakimini daha cok sagliyo benim fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?