- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ilk sayfadada var ordanda bakabilirsin canimBakayim bende. Hemen yapamam da biraz kg atinca belki yapabilirim.
İlk 15dklik olani yaptigimda mahvoldum. Aylardir vucudum hantalliga alismiis ne olcak. Simdi biraz daha alisti
Zaten fazla yuklenme vucuduna 15 dk 15dk yap sonradan 20dk çıkart yavas yavasBakayim bende. Hemen yapamam da biraz kg atinca belki yapabilirim.
İlk 15dklik olani yaptigimda mahvoldum. Aylardir vucudum hantalliga alismiis ne olcak. Simdi biraz daha alisti
1 mil ile devam et canım sen sonra 2 mile cikarsin yavas yavas artırırsinBakayim bende. Hemen yapamam da biraz kg atinca belki yapabilirim.
Biliyom
İstesemde yapamıyorum. Suan sadece 15dklik versiyonu 2 kez yapabiliyorumZaten fazla yuklenme vucuduna 15 dk 15dk yap sonradan 20dk çıkart yavas yavas
Aman kendimi sakatlamaya niyetim yok agir agir ilerlicem. 100den dusunce gecerim bunlarada :)1 mil ile devam et canım sen sonra 2 mile cikarsin yavas yavas artırırsin
Teşekkür ederim canımBiliyom
Enerjin yok diye dediydim
Bir kez tatmistim cok onceden. Hic begenmedim. Soguk cay bile icmiyodum gecen yaz cok ictim sonucu orta da
Soguk cayi cok sevmiyorum sicagi yetiyor banaBir kez tatmistim cok onceden. Hic begenmedim. Soguk cay bile icmiyodum gecen yaz cok ictim sonucu orta dazaten kola fanta gazoz onlari da biraktim. Evede aldirmam, gittigim yer de de içmem. Ayran candir
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarsamba | Persembe |
N Nidsalii | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
T timesinfinity | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Fitanne123 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
Ben nescafe tiryakisi :/Soguk cayi cok sevmiyorum sicagi yetiyor bana
Keske kolayi birakabilsem arada iciyorum
18-19 yaşlarına kadar ne nescafe ne de ayran icmistim degisik biriyim :)))
Gunde kac bardak iciyorsunBen nescafe tiryakisi :/
Nescafe 1 bardak ama turk kahveside icmeye basladim 1 tane yineGunde kac bardak iciyorsun
Cok degilmis yine yaa ben 5-6 bardak dersin diye düşünmustum :))Nescafe 1 bardak ama turk kahveside icmeye basladim 1 tane yine
Kendimi tutuyorum çünkü. Cocuklardan once 3 4 oluyodu. Şimdi emziriyorum birde cocuk uyumaz ne me lazimCok degilmis yine yaa ben 5-6 bardak dersin diye düşünmustum :))
Dogru sütten etkilenir :))Kendimi tutuyorum çünkü. Cocuklardan once 3 4 oluyodu. Şimdi emziriyorum birde cocuk uyumaz ne me lazim
Bende hic sevmem nescafeyi biliyosunDogru sütten etkilenir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?