Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçmiş olsun bende sag isaret parmagimi salataya katiyodum nerdeyse :/
Ay Allah korusun canım
Teşekkürler canım
Geçmiş olsun

Günaydın
Teşekkürler canım
Sadece ben evde adim atiyorum galiba canim digerleri ev disinda :))

Gecmis olsun

Gunaydin canim ❤

Gunaydin canim ❤

Gunaydin canim ❤

Gunaydin ❤

Iyiki gelmişsin ❤❤

Iyi ki gelmissin canim
Teşekkürler kaptanım çok sakarim

Menüm
Sabah 4 Zeytin 1 dilim peynir 2 kaşık çökelek
Domates 2 biber 1 dilim salam
1 dilim tb ekmeği

Ara yok

Öğle taze fasulye 1 biber 1 dilim çavdar ekmeği

Ara 1 kare yüzde 80 oranında bitter çikolata ürün muz 1 kuru incir

Akşam üstü yoğurtlu kabak yemeği 1 soğan
Bu grupta yemeklerin yanında soğan yiyen bir ben varım sanırım
1 dilim tb ekmeği

Akşam çayı yanında bir şey yemedim

3 litre su
5000 adım
N Nidsalii Zipzip-

Kızlar ben uzun zamandır ev bakıyordum eşim bir türlü yanaşmıyordu şimdiki oturduğumuz ev annemin evi..
Bu Akşam bir eve denk geldim internetten yeri güzel içi güzel eşime söyledim yarın bakalım mı diye olur dedi yarın görmek için arayacağım bakalım
Dua ediyorum nasibimizde varsa bizim olsun diye..
Annemin Evinin içini de yaptırdık burda oturmaya devam ederim de bizim için bir güvence olsun istiyorum hayırlısı bakalım heyecanlandım

Ohh maşallah ne kadarlıktı ki bıraktı memeyi
20 aylıkken bıraktık şubatta 2yaş olcak
Buda bu akşamki menüm ama akşam yemeğini yemedim
Sabah 10.00
Öğlen 14.00
Ara 16.30
Akşam yemedim
Bugün yürüyüş yapamadım çok yağmurluydu hava ve bır litre su sabahta ılık limonlu su
Afiywt olsun canım
Teşekkür ederim canım

Bizde hala birlikteyiz yazın artık onu halledicem tabi bezden kesme konusuda var yaza bıraktım
Şubatta 2yaşını doldurcak tuvaleti öğreteyim diyorum kaloriferli nasılsa diye yatağı sonra ayırırız heralde
Kaka yapınca hemen söylüyo şuan zaten inşallah kolay olur
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Aman allahım canım feci bi şekilde çikolata çekti suan yememek icin kendimle savaşıyorum
Bu saatte çikolata tatlı canının istemesi tamamen stresten kalk dolaş bişeyle meşgul et kendini
Ben daha önce hep akşamdan sonra tatlı bişeyler yiyerek bozardım akşama yaptığım diyeti
Afiyet olsun canım

Hayırlısı olsun canım inşallah gönlünüze göre olur

Canlı dersli bir gündü yorucuydu. Bugün çok giremedim gündüz okuyup çıktım geri yazmaya fırsat gelmedi . Ödev yapmaktan nefret ediyolar sürekli başlarında durmam da imkansız bi iş iki kontrol birde ufaklığın ödev karıştırma maceresı
Büyük hiç ev duvar karalamadı amadiğer ikisi hadi küçük biri ama ortanca bire gidiyo ama perdede dahi yazı var

Amin insallah hakkinizda hayirlisi olsun

Afiyet olsun
Afiyet olsun ciger zaten epey agir lavaş ve bulgur pilavı rahatsiz etmistir
Afiyet olsun. Biber kizartmasi haric guzel. Ama menu genel olarak az gibi. Aclik baslayinca insan herseye saldırıyor
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun

Afiyet olsun

Bu saatte çikolata tatlı canının istemesi tamamen stresten kalk dolaş bişeyle meşgul et kendini
Ben daha önce hep akşamdan sonra tatlı bişeyler yiyerek bozardım akşama yaptığım diyeti
Yok yemedim zaten çocuklar halletti o işi su ictim 2 bardak gecti

Iyiyim canim sen nasilsin

Haha, ikimiz de aynı hatayı yapmışız. Zipziptan söylememe izni almışken söyleyemem başka zaman söz bu seferlik bu hakkımı kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…