Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dediğin gibi yapayım bi bakayım arada fark oluyor mu canım.CADIARZU

iyi günler kıslar ...

narinim tebrikler canım ..daha nice 8 senelere......

kirazım gelinlik işine çok sevindim .::))))
içinde çok mutlu ol inşallah ..

selam kızlar,

herkesin geçmiş kandili mübarek olsun oncelikle.

cok yogun günler geçiriyorum. cts günü geç saatlere kadar temizlik yaptık eşimle. kızımı da anneannesine bıraktık. pazar günü alışveriş vs..bugun akşam da dışarıda olucaz. 9 eylül kızımın yaşgünü. bu yuzden pasta sip.falan vericez. geçmişe de hiç bakamadım. herşeyler yolundadır inş. opuyorum sizi.

Buradayım denizciğim, önceden düşünebilseydik sadece bir günlüğüne ya da hafta sonu için ufak bir tatil hazırlardın süper olurdu, arabası varmı eşinin? eğer varsa gece o eve girdikten sonra direksiyona, kocaman kartondan kalp yapıp içine düşüncelerini sevgini yaz, direksiyonu kapla ne dersin delikafadulden

günaydın nar,nciğim . şimdiden evliliğinizin 8. yılı kutlu olsun ALLAH nice uzun yıllar kutlamanızı nasip etsin İNŞALLAH gözdem gelsin fikir verir sana onun değişik fikirleri oluyor .

kelin merhemi olsa , kendi hayatına değişik fikirler üretir ama yok :bbo: ama sizlere canım feda, elimden ne gelirse Şeniz

günaydın narincim ,nazlişkom ,neslişim

narincim 8. yılınız kutlu olsun ,uzun mutlu ömürlere inşallah

bizim aşk hatunu gelsin verir fikirler

aşk hatununa bak sennnn, pöööf aşk hatunu olsan ne yazar, nerede odun var beni buluyor

Fotograf makinesi güzel fikir ama denizciğim iyi birşey olsun bozulduydu garantiydi uğraşma hayatım Şeniz
Hediyenin üzerine de ;
''Benim eşim olman hayattaki en büyük şansım, 8 yıldır yaşattığın huzur ve mutluluğu yüzümde ve gözlerimde görüp hissederek fotoğraflamanı istedim, 8888 yıllara beraberce sevgilim'' yazalım
şakkıdı:asigim:

kısa tatilden bahsetmiştim fıstığım ama önceden ayarlamamız gerekirdi :icecream:

Tubacığım kızına nice nice yaşlar olsun inşallah, kocaman kokulu öpüyorum defne fıstığımı Şeniz
Neslişim seninde gelinliğinin içine sinmesine çok sevindim, tek parçalar daha derli toplu görünüyormuş deneyimliler öyle diyor, benim bu konuda yorumum yok sanırım bir 12892347843 sene gelinlik giyemeyeceğimden, kısmet yerimseniben en güzeli en içine sineni en yakışanı olsun inşallah

günaydınlar 6. takımın çıtırları hele şükür site düzelmiş en sonunda

Günaydın kıslar,
öff dün site arızalıydı herhalde uğraştım durdum sürekli..

Bugün çok işim var kıslar yarın kısmetse yola çıkacaz .. valiz hazırla vs vs...

nazcığım ben ayın 19unda döneceğim dolayısı ile ona göre izinli yazar mısın canım zahmet olmazsa?
umarım kilo almadan hatta vererek dönerim..
yediğime içtiğime dikkat etme sözüm var kendime. tatilde abartmayı düşünmüyorum ama bakalım gelince belli olur ..tartı yalan söylemez...
hepinizi öpüyorum şimdiden sevdiklerinizle mutlu ve hayırlı bayramlar olsun inşallah...Şeniz

günaydın kızlar sonunda site düzelmiş..sabahtan beri mesaj bölümü yoktu zaten evdeki pc de virüsten dolayı nete girmiyor sizleri çok özledim..sadece iş yerinden girebileceğim 3 günde 1 yani internetten notebook siparişi verdim ama gelmesi 1 hafta-10 gün geçer gibi

kızlar ben iki gün daha giremeyeceğim ya cuma günü bildirim yapamayacağım internet olmadığı için..kilo bildirimimi bugün yapsam olur mu? bir de kilom ramazan dolayısı ile değişiklik gösteriyor..Nazlıcım dün iftar öncesi 61.5 idim busabah ise 62.8 idim hangisini yazalım bilmiyorum

neslişim gelinliğinin zaman almadan hemen olması ve içine sinmesine çoook sevindim..umarım her işin böyle yolunda,akımında gider..ne çok dert ediyordun bu gelinlik işini bak hemen oldu bitti..düğün hazırlıklı zor ve yorucudur tatlım kolay gelsin sana opuyorumnanaktan

Nazlıcım cuma günü bildirimime ortalama bir değer de yazabiliriz..ama 62.5 yazsak en doğrusu gibi..bugün online olan arkadaşlar olsa onlara da sorardım ama cuma giremeyeceğim için 62.5 yazalım olmazsa

kızlar dün yediklerimi yazayım
iftar
1 kase çorba
1 tabak yoğurtlu makarna
1 tabak salata
gece
2 avuç leblebi(çok güzellerdi dayanamadım tokken bile),1 bardak sütlü nescafe
sahur
1 kase k-flax (k-flax sade idi içine 1 tane ceviz ufaladım ve 1 adet de hurma doğradım harika oldu)

kızlar kargoda da bayram tatili olmasa idi noteboook uma daha erken kavuşacaktım ama pazartesiye kadar tatillermiş malesef ( benim nete girmem erteleniyor demek bu ama bayramın üçüncü günü çalışıyorum girerim yine :)) hepinize iyi bayramlar diliyorum sevdiklerinizle birlikte opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…