- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
benim bazen sahurda tartıldığım kilo ile iftardan önce tartıldığım kilo aynı çıkıyor bazende farklı çıkıyor narinciğim . Ben genelde sahurdan önce tartılıp kilo bildirimi yapıyorum . Birde sahurdan önce tartılmayı dene canım .
yarın benim evlilik yıldönümüm 8 yılı dolduruyoruzzz çok şükür :asigim:.ne yapacagım hakkında hiçbir fikrim yok fikirlerinize ihtiyacım varrrr gözdemmmm nerdesinnn delikafadulden yardım et banaaaa Şeniz
günaydın nar,nciğim . şimdiden evliliğinizin 8. yılı kutlu olsun ALLAH nice uzun yıllar kutlamanızı nasip etsin İNŞALLAH gözdem gelsin fikir verir sana onun değişik fikirleri oluyor .
günaydın narincim ,nazlişkom ,neslişim
narincim 8. yılınız kutlu olsun ,uzun mutlu ömürlere inşallah
bizim aşk hatunu gelsin verir fikirler
ayyy canlarım benim tebrikleriniz için ve dilekleriniz için çookk teşekkür ederim.ben hediyeye karar verdim gibi.eşim fotograf çekmeyi ve çekinmeyide çok sever zavallım telefonuyla çekmeye çalışır sürekli çünkü fotograf makinamız yok maalesef.nedense almak nasip olmadı bugüne kadar.bu bayramdada kardeşleriyle ailesiyle olacagız inşallah.bende dijital fotograf makinalarından alayım diyorum.hemde bayramda bol bol sevdiklerimizin resimlerini çeker .saat ve gözlük vardı aklımda ama onlar zevk meselesi ve eşimle benim zevkim pek uyuşmuyor maalesef şakkıdı
kızlar aklıma çok güzel bir fikir geldi eşime süpriz için ama ramazanda oldugumuz için pek uygun değil.yinede yazayım belki sizlere fikir olur.malum bursa kaplıcalarıyla meşhur.eşimde çok stresli ve yogun bi çalışma düzeni var.çok güzel ve nezih bir kaplıca otelince sıcak su -masaj-sıcak havuzda vakit geçirmek ve rahatlamak için yer ayırttırmak istedim.ama ramazan ve bayram üstü oldugu için bu planım bir dahaki seneye inşallah boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?