herkese merhaba geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar.benimde bayramım maalesef kaçamaklı vede yorucu geçti.dün döndük daha yorgunlugumuz geçmeden işbaşı yaptım kızımda kreşe başladı yeniden ve ben bugün kaza orucuma niyetlendim şuan üzerimden tır geçmiş gibi akşam nasıl olacak kara kara düşünüyorum Allah yardımcım olsun inşallah.
günaydın canlarım...dün pek uğrayamadım,malum ilk gün yoğunduk,sanırım herkes öyleydi pek bi sessiz kalmış topiciğimiz..hadi artık toplanalım, canlanalım
bu arada kızlar dans müziği konusunda karar veremiyorum,yardımnıza ihtiyacım var,önerilerinizi bekliyorum
Hemen yardımcı olayım pamuğuuuum sositososito
Günaydın bu arada canımcığım;
Hayatımın şarkısı diyebileceğim ilk dans müziği olarak ta kullanacağım, hayatımı müzikle sonlandırmam istense o parçayı söyleyebileceğim
Tori Amos - A Sorta Fairytale
Yani en azından ben bunu yapacağım neslişim:asigim:
Ama bak buda olabilir;
Enya-Only Time (Kasımda Aşk Başkadır'ın müziği)
canım iltifatlar çok hoş oluyor gerçekten ben de bol bol iltifat aldım çoook mutlu oldum..canım artılardayım demişsin ama artıların kaç gr kadar?umarım fazla değildir de seni yormaz..ben de 24 saat memlekette durabildim ama bayram sabahı eve giderken tok karna 61.7 olan kilom 63.0 e vurdu..ama cuma gününden beri spor ve diyetime başladım yine
günaydın kuzucum...ama ben tükçe bi parça istiyorum gözdemim:kedi:
günaydın canlarım...dün pek uğrayamadım,malum ilk gün yoğunduk,sanırım herkes öyleydi pek bi sessiz kalmış topiciğimiz..hadi artık toplanalım, canlanalım
bu arada kızlar dans müziği konusunda karar veremiyorum,yardımnıza ihtiyacım var,önerilerinizi bekliyorum
günaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar sizleri çoook özledimmm..opuyorumnanaktan
kirazcım aklıma şuan dans müziği için öneri gelmiyor ama aklıma gelirse yazarım tatlımmm
günaydın fıstıklarrr opuyorumnanaktan
1,5 kilo almışım canım maalesef ohaoldumsmil.artık bu defa kararlıyım spor yapmaya başlayacagım.göbeğim bacaklarım lömbür lömbür elimden geleni yapacagım sıkılaşmak için
nasılsınız kızlar?
simoşum memleketimdeydim canım dün akşam geldim
termosifonun borusu patlamış evi de su basmış akannehir
Allah'tan eşim evdeydi ,ikimizde yokken olsaydı ne olurdu bilmem bayramda
çok şükür o bari evdeydi
banyo ,koridor yatak odasına kadar her yer su olmuş ,eşim temizlemiş ben gelene kadar
iyiyim gözdem iş yerindeyim bugün..dün ingilizce kursum da başladı bayram tatili sonrası..yoğunluk başladı yani.bayramda 1 günde bile 1.300 gr aldım ama şuanda sadece 300 gr fazlalığım kaldı gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?