Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar iyi bayramlar. Biliyorsunuz annemlerdeyim. Giremiyorum nete. Yine bu saat oldu anca geldim. Bu hafta 65.2 kiloyum. 300 gram almışım. Kusura bakmayın kızlar. Ama pazartesi gününden itibaren eski düzene geri döneceğim ve fazlasıyla telafi edeceğim. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Pazartesi gününden itibare düzenli oalrak görüşmeye de başlarız. Hepinizi özledim. Kendinize iyi bakın.

Hayırlı bayramlar ballı bademlerim hepinizi çok özledim, bayram bitsede kavuşsak gene özleştik, umarım herkesin bayramı çikolata tadında geçiyordur

merhaba fıstıklarrr

herkese iyi ve mutlu bayramlar dilerim..

bugun kilo bildirimi yapılıp yapılmadıgına hiç bakmadım ama ben yine de yazayım.

bugun tartıda 69,6 kg rakamını gördüm. çooook mutluyum.

montiye biraz ara verdim aslında, kaçamaklar artınca montiden çıkmış oldugum için ara verdim diyorum.

şu bayramda geçsin hayırlısıyla, tam gaz devam edicem inşallah.

dün bayramın ilk günü aynı zamanda kızımın da ilk yaşgünüydü. aile yakınlarımızda bir kutlama yaptık.

haftaya cumartesi de evde arkadaşlarımızla yapacağız. baya zor ve yorucu olacak ama olsun :)

tekrar iyi bayramlar. opuyorum herkesi :)))

nice nice güzel yıllara bizim de 12 eylülde 4 yıl olacak inşallah

bu arada herkese hayırlı bayramlar

annemlere geldim 4.5 kilo verdim montiye başladığmdan beri ancak kendime 2 gün mola verdim inşallahkilo almam ama bu yemeyle alacağmı da düşünüyorum açıkçası yarından itibaren kaldığım yerden başlıyorum
daha önce söylediğim gibi pcde sorun var onu hallettiğim anda takımda yer almak istiyorum hepinizi öpüyoruma.s.a.s.a.s.

iyi bayramlar kızlar
buhafta bildirim yokmuş herhalde ben de dün giremedim diye üzülüyordum malum internetim yok evde..internetten noteboook siparişi verdim ama bayram tatili çok kötü oldu düşünemedim onu tabi elime geçmesi 1 hafta-10 günü bulacak..memlekete gideceğim diye oranın adresini verdim ama tatile takılınca ben yine il değiştirdim..bu defa kargo önce memlekete gidecek sonra ailem kargoya tekrar verecek...

bizim kilo bildirimimiz nezaman olacak kızlar? ben ancak salı günü girebileceğim yerın iş yerinden çıktıktan sonra..Nazlıcım kilo bildirimi nezaman bilmiyorum ben ama pazartesi falan ise 62.4 idim busabah ama.. cuma günü bildirim olacaksa cuma günü nöbetçiyim ogün bildirim yapabilirim

kizlar ben de gruba dahil olmak istiyorum. ama nasil olacak?
11 aylik bi kizim var. hamilelik oncesi max.55 ken simdi 72.5 kg yum mafoldumben
71 dim bayramda kilo aldim maalesef. bu gidise dur deme vakti geldi. ocakta isbasi yapacagim. o zamana kadar ne kadar kg verirsem kardir...

canım takım kaptanımız Naz..yardımcısı kirazz..bir hafta deneme süresi oluyor paylaşımların ne kadar çok olursa okadar iyi..ama takımda boş yerimizin olup olmadığını ben bilemiyorum tabi..takım kaptanımız ya da yardımcısı bu konuda bilgi sahibi online olduklarında daha fazla bilgi alabilirsin..

böyle güzel bir maç izlemedim uzun zamandır...kalbim durmadı ama sesim kısıldı..tarih yazdık TARİH :lepi:turkbayragi:lepi: ABD ile finaldeyizz

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
ben hala iş yerindeyim ve bugün öğleye kadar da çıkamayacağım..keşke haftaiçi olsaydı da siz de burada olsaydınız..sizlerle yazışmayı çok özledimopuyorumnanaktan

günaydın fıstıklar,yoğun vede yorucu bi bayramın ardından tekrar işteyiz..offf 1 gün daha tatil olsaydı ne vardı

nasılsınız bakalım,bayramınız nasıl geçti...ben itiraf ediyorum hiç dikkat edemedim,çorum,eskişehir,köy üçgeninde yedimde yedim,üstelik bide regl oldum,davul gibi hssediyorum kendimi...bugün bol su vede yeşil çay içicem,kaldığım yerden diyete devam

günaydınlar 6. takımın çıtırları . hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum . benim için bayram öncesi ve sonrası çok yorucu geçti . eşimin abisi ve çocukları burdaydı bayramda . bende bayramın son günü annemlerde kaldım dün eve gidip evin halini görünce şok oldum tabi . tabiri caizse bir lafff vardırya evi ........... götürüyordu . bugün eve gidip temizlik yapacağım ..... bayramda montiye ihanet ettim ama bugünden itibaren u dönüşü yapıp hatalarımı düzeltiyorum ve ayrıca dün regli oldum .

Günaydın takımcığım, bugünü en bol sendromlu pazartesi ilan ediyorum, keyfim yok, havalar gri, memlekette karanlık, endişeli, mutsuz ve malesef hala kilolarla cebelleşen bir insan modeli var karşınızda
Özledim sizi, herkes dönse artık iyicede sohbetimize başlasak, ben bayramda götürdümde götürdüm :1shok:

günaydın simoşum benimde hiç çalışasım yok . canım sıkılıyor.hava kapalı . regli oldum karnım ağrıyor . istediğim tek şey eve gidip evimi temizlemek sonrada yatmak .

Kızlar hayırlı haftalar. Nasılsınız. Ben süperim. Ailemle güzel bir tatil yaptım bayramda. Enerjimi topladım ve bugün işbaşı yaptım. İnşallah sizlerin de bayramı güzel geçmiştir. Biliyorsunuz bugün eski tempoma da geri dönüyorum. Eski menülerim ve aktivitelerimle tamamiyle aranızdayım artık. 3 hafta öyle böyle geçti. 200 gr ila atlattık neyse. Bugün sporum yok. Pazartesileri izinliyim. Yarından itibaren sporuma tam gaz başlıyorum hiç aksatmadan. Ama diyet menüsünü uygulamaya sabahtan başladım tabi. İnşallah istediğim kiloya yıl sonuna kadar ulaşırım. Ve sonra da korurum. Sizlerden çok uzak kaldım bu arada. Düzenli uğrayamadım. Gelişmelerden de haberim yok. Geçen hafta cuma yarışması olmadı mı listeleri göremedim. Geçmişi okumaya çalışacağım işlerim el verdikçe. Ama bayram sonrası ben çok yoğun oluyorum. Makam sekreterliği yaptığım için zor oluyor. Gelenimiz gidenimiz tebriğe. Okuyamazsam diye cuma yarışmasında bu hafta eden liste yok biri kısaca özetleyebilir mi. Menülerimi de yarın sabahtan itibaren vermeye başlıyorummmm. Hepinizi öpüyorum. Şeniz

herkese merhaba geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlar.benimde bayramım maalesef kaçamaklı vede yorucu geçti.dün döndük daha yorgunlugumuz geçmeden işbaşı yaptım kızımda kreşe başladı yeniden ve ben bugün kaza orucuma niyetlendim şuan üzerimden tır geçmiş gibi akşam nasıl olacak kara kara düşünüyorum Allah yardımcım olsun inşallah.

hoşgeldin canım tatilinin güzel geçmesine çok sevindim . Bayramdan dolayı geçen hafta kilo bildirimi yapmadık canım 2 haftalık kilolarımızla bu cuma bildirim yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…