nice nice güzel yıllara bizim de 12 eylülde 4 yıl olacak inşallahyarın benim evlilik yıldönümüm 8 yılı dolduruyoruzzz çok şükür :asigim:.ne yapacagım hakkında hiçbir fikrim yok fikirlerinize ihtiyacım varrrr gözdemmmm nerdesinnn delikafadulden yardım et banaaaa Şeniz
kizlar ben de gruba dahil olmak istiyorum. ama nasil olacak?
11 aylik bi kizim var. hamilelik oncesi max.55 ken simdi 72.5 kg yum mafoldumben
71 dim bayramda kilo aldim maalesef. bu gidise dur deme vakti geldi. ocakta isbasi yapacagim. o zamana kadar ne kadar kg verirsem kardir...
böyle güzel bir maç izlemedim uzun zamandır...kalbim durmadı ama sesim kısıldı..tarih yazdık TARİH :lepi:turkbayragi:lepi:ABD ile finaldeyizz
Günaydın takımcığım, bugünü en bol sendromlu pazartesi ilan ediyorum, keyfim yok, havalar gri, memlekette karanlık, endişeli, mutsuz ve malesef hala kilolarla cebelleşen bir insan modeli var karşınızda
Özledim sizi, herkes dönse artık iyicede sohbetimize başlasak, ben bayramda götürdümde götürdüm :1shok:
kızlar hayırlı haftalar. Nasılsınız. Ben süperim. Ailemle güzel bir tatil yaptım bayramda. Enerjimi topladım ve bugün işbaşı yaptım. Inşallah sizlerin de bayramı güzel geçmiştir. Biliyorsunuz bugün eski tempoma da geri dönüyorum. Eski menülerim ve aktivitelerimle tamamiyle aranızdayım artık. 3 hafta öyle böyle geçti. 200 gr ila atlattık neyse. Bugün sporum yok. Pazartesileri izinliyim. Yarından itibaren sporuma tam gaz başlıyorum hiç aksatmadan. Ama diyet menüsünü uygulamaya sabahtan başladım tabi. Inşallah istediğim kiloya yıl sonuna kadar ulaşırım. Ve sonra da korurum. Sizlerden çok uzak kaldım bu arada. Düzenli uğrayamadım. Gelişmelerden de haberim yok. Geçen hafta cuma yarışması olmadı mı listeleri göremedim. Geçmişi okumaya çalışacağım işlerim el verdikçe. Ama bayram sonrası ben çok yoğun oluyorum. Makam sekreterliği yaptığım için zor oluyor. Gelenimiz gidenimiz tebriğe. Okuyamazsam diye cuma yarışmasında bu hafta eden liste yok biri kısaca özetleyebilir mi. Menülerimi de yarın sabahtan itibaren vermeye başlıyorummmm. Hepinizi öpüyorum. şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?